redstine

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
redstine

redstine

Post autor: redstine »

Witam społeczność MJPT! :)

Mam na imię Justyna, mieszkam w małej miejscowości pod Gorzowem Wlkp., jednak czasowo przebywam w Szczecinie, gdzie studiuję na 1. roku socjologii.
Moje (jak ja to nazywam) "fanowanie" Michaelowi trwa, niestety, niezbyt długo, bo około 3-4 lat, a moje największe zainteresowanie Jego osobą zaczęło się dopiero nieco ponad 2 lata temu. Żałuję strasznie, że tak późno dotarłam do jego muzyki - moi rodzice niestety zawsze faworyzowali polski rynek muzyczny, więc nie miałam niestety tyle szczęścia, by wychować się na muzyce MJJ'a. Bardzo długo zajęło mi szukanie mojego muzycznego ideału, który w pełni by mi odpowiadał, przez długi czas mój gust muzyczny regularnie i diametralnie zmieniał się, więc bardzo cenię to, że ostatecznie znalazłam to, czego tak długo szukałam, że dane mi było zainteresować się właśnie Nim. To, co cenię najbardziej w Jego muzyce to różnorodność; tak naprawdę jest idealna na każdą okazję i każdy nastrój, nie wspominając już o niesamowitym przesłaniu i emocjach, jakie zawiera...

Michael jest moją wielką inspiracją. Fascynuje mnie nie tylko ze względu na wspaniałą muzykę, ale także (a może przede wszystkim, ciężko się zdecydować, więc pozostawię tę kwestię nierozstrzygniętą ;) ) ze względu na to jakim był człowiekiem... dobrym, a przy tym skromnym i bezinteresownym. Konsekwentnie dążącym do ulepszania samego siebie. Michael posiadał wrażliwość podobną trochę do mojej i na pewno jest to kolejna okoliczność wiążąca i równocześnie powód, dla którego tak dobrze "czuję" jego muzykę, i to, co mu "w duszy grało" :) Zresztą, jak sądzę, jest to w jakiś sposób cecha wspólna fanów Mike'a...
Głęboko wierzę, że to od nas, fanów MJJ'a, zależy to, co stanie się z jego "testamentem", to właśnie MY mamy szansę kontynuować jego dzieło, dla lepszego świata i mam nadzieję, że z tej szansy wspólnie skorzystamy.

Do tej pory moja aktywność dotycząca Michaela ograniczała się do zagranicznych portali społecznościowych typu Michael Jackson Tribute Portrait, a na tym forum jestem za sprawą wspaniałej grupy - MJ Szczecin Team, którą miałam przyjemność ostatnio spotkać :) Dotychczas trafiałam tylko na mało konkretne fora z mnóstwem "śmieci" zamiast konstruktywnych rozmów, to wydaje mi się bardziej konkretne. Mam nadzieję, że uda mi się tutaj zadomowić :)

Pozdrawiam wszystkich,
with L.O.V.E.
Ostatnio zmieniony wt, 18 maja 2010, 1:15 przez redstine, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek Obrazek Obrazek

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

No to witamy na forum. ;-)
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Miłej zabawy i wielu nowych znajomości :)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Witam niemal z drugiego końca Polski - wschodnia część Małopolski ;-)
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Witamy na MJPT ;)
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Witaj, miłego postowania :mj:
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witam na forum. Życzę miłej zabawy !
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Klaudyna

Post autor: Klaudyna »

Miło Cię poznac:)
,,Kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton''~ Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek