Moje wariacje taneczne

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Moje wariacje taneczne

Post autor: Wiśnia »

http://www.youtube.com/watch?v=W1NUjDxKY-o Droga społeczność MJPT postanawiam się podzielić z wami moim filmikiem w którym przedstawiam dwa style taneczne :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Xicor

Post autor: Xicor »

jestes moim góru i że przewyższasz skillem Michaela xD
Awatar użytkownika
Wiśnia

haahah wariat glupija
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Hahahah, ale świetnie tańczysz ! Geniusz normalnie !
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Zosia-MJ pisze:świetnie tańczysz
To prawda. Chociaż jak widziałam ten początek, to poczułam takie zażenowanie. Ale BJ świetnie Ci wyszło.
Zosia-MJ pisze: Geniusz normalnie !
Bez przesady. Nie trzeba być geniuszem żeby zatańczyć. Fakt taniec opiera się na próbach i ćwiczeniu kroków, ale nazywanie człowieka geniuszem to już lekka przesada [ nie mylić z MJ ] Bez urazy.

"Geniusz - w ujęciu psychologicznym, jest to potoczne określenie osoby posiadającej wybitnie ponadprzeciętne zdolności intelektualne. Pojęcie to jest ściśle powiązane z pojęciem ilorazu inteligencji (tzw. IQ). Równie często określa się tzw. próg genialności, czyli najmniejsza wartość IQ, dzięki której osobę ją posiadającą można zaliczyć do miana geniusza"
wikipedia.org
Ostatnio zmieniony sob, 15 maja 2010, 20:29 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

'Czerwone i bure' i tak wymiatają.. :D :smiech:
ale BJ świetnie Ci wyszło! :- )
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Mrkariinka pisze:Bez przesady. Nie trzeba być geniuszem żeby zatańczyć. Fakt taniec opiera się na próbach i ćwiczeniu kroków, ale nazywanie człowieka geniuszem to już lekka przesada [ nie mylić z MJ ] Bez urazy.
Ciekawy komentarz.
Moim zdaniem jemu to naprawdę świetnie wyszło, a pozatym oglądnęłam oba filmiki i po prostu uważałam, że genialnie zatańczył :D. A przesady nie ma w tym wcale Karolinko :D. Genialnie zatańczył i ja tylko wyraziłam swoje zdanie. ( Bez urazy xD. )
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Post nr.1 -> "Geniusz normalnie "
Post nr.2 -> "genialnie zatańczył"
To czemu najpierw mówisz tak, a później inaczej?Widzisz i sama wpadłaś. Genialnie zatańczyć a być geniuszem to co innego. Wybacz ale tak właśnie na górze napisałaś a teraz próbujesz stawić na swoim.
Tym oto zdaniem zakończyłam rozmowe na ten temat. A wykonawcy BJ jeszcze raz gratuluje.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Mrkariinka pisze:Post nr.1 -> "Geniusz normalnie "
Post nr.2 -> "genialnie zatańczył"
Widzisz i wpadłaś sama. Genialnie zatańczyć a być geniuszem to co innego. Wybacz ale tak właśnie na górze napisałaś a teraz próbujesz stawić na swoim.
Tym oto zdaniem zakończyłam rozmowe na ten temat. A wykonawcy BJ jeszcze raz gratuluje.

:smiech: :smiech: :smiech: no proszę jaka dyskusja, wiadomo geniuszem to nie jestem ,ale dzięki że się podoba :D xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Ja i Karolina juz to załatwiliśmy :D. No pewnie ale dyskusja :D.
Xicor

Post autor: Xicor »

A ja i tak kocham Wiśnię:) i uważam że jest moim guru :)
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

No z pewnością Wiśnia "przewyższa skillem MJ'a" :D
Kurczę, myślałam że padnę xD To było genialne ;) A Karolina niech nie bierze wszystkiego na serio, na Boga-jak zobaczyłam jej nick, to już myślałam że przyczepi się tego "przewyższania skillem".
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

ten robot dance z ~1:53 jest na prawdę dobry :]
uczyłeś się tego?? Bo nie sądzę żeby tak po prostu (znaczy mówisz-masz:D)
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Ulala, naprawdę fajnie ;-) Talent masz, to można powiedzieć bez żadnych wątpliwości zatem mogę Ci życzyć jedynie rozwijania go i tym samym życzyć powodzenia ;-)
Mrkariinka pisze:Nie trzeba być geniuszem żeby zatańczyć.
Fakt, geniuszem niekoniecznie, ale trzeba posiadać choć minimalny dryg do tego - pisze to sama zainteresowana która mimo wielu prób i starań nigdy nie nauczyła się żadnego tańca ;-)
ODPOWIEDZ