Nooo, ja wpadam raczej na oba ; ), choć nie wiem, nawet, jeśli gdzieś wyjadę, to przed 5 czerwca już zapewne będę na miejscu, bo trzeba się wziąć za jakąś pracę ; ). Także nie wybaczyłabym sobie, gdybym się nie zjawiła :D.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
MJfanTASTIC pisze: Dance4Fans z układem do "Beat it"
pierwsza lekcja już za nami
był niezły wycisk
do zobaczenia wkrótce
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
No jest taka niefajna sprawa, bo ciężko będzie z tym 21 maja. Dziś sie dowiedziałam, że mam prace w ten dzień, kolejna promocja, chiałam odmówić i próbowałam ale nie miałam za bardzo wyboru, bo ostatnio powiedziałam, że od 17 maja już jestem wolna. Pracuje do 20.00 ale to jest w Zawierciu i zanim dojade do Katowic to zleci jakaś godzina, więc niestety nie dam rady sie pojawić w ten dzień :(. To najwyżej spotkacie sie we dwie czy tam trzy, albo przełóżmy to na inny dzień. Jak tam wolicie. Odrazu mówie że 22 maja odpada.
mimi-yoshi pisze:Ktoś wpadł na propozycję, żeby, jeśli oczywiście pogoda będzie nam sprzyjać, wybrać się 5 czerwca do ZOO.
Wszystko oczywiście zależy od, jak wcześniej wspomniałam, pogody, ale rozważmy przypadek, że będzie ładnie.
Co o tym myślicie?
Ja jestem jak najbardzej za! nawet nie wiedziałam, że w Katowicach jest ZOO ;)
Pogoda się nie martwcie, poczujecie się jak w wiglotnym lesie równikowym, nie ma to jak odpowiedni subklimacik. Niektórzy na to grube pieniądze kładą.
Nie no tak na serio to pewnie będzie zamknięte w powodu powodzi :(