The Kelly Family

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Agusiek

Post autor: Agusiek »

moni pisze:kupę czasu minelo od mojego wielkiego młodzieńczego fanowania ale zawsze bedę z ogromnym wzruszeniem wracać do ich piosenek, wspomnień i teledysków.
To tak jak ja :)
Awatar użytkownika
component

Post autor: component »

...
Ostatnio zmieniony pn, 25 lut 2013, 1:43 przez component, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Paddy Kelly (obecnie brat. John Paul Mary) po raz kolejny w Polsce.

13 maja w Lublinie na
poczekajce u kapucynów godz. 19.00,

14 maja w Warszawie u franciszkanów
przy ul. Modzelewskiego godz. 19.00
oraz
16.05 Kraków - Festiwal Rodzinny pomiędzy 14:00 a 19:00 przy Sanktuarium w Łagiewnikach

Wstep bezpłatny.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Strait

Post autor: Strait »

Ojejku, znowu przyjedzie! :-)
Cudownie, wielkie dzięki za informacje.

W Krakowie będę na pewno, co do Lublina nie mam pewności.
Na razie jestem w fazie kombinowania transportu. ;-)

Ktoś z Was wybiera się?
Awatar użytkownika
moni

ja bedę w Krakowie nenene - już bedę koczować od rana :) będzie pewnie w kraku troche inaczej niż na poprzednich spotkaniach bo pewnie wystapi z jakims mini koncertem - mniej świadectwa, wiecej spiewania :) korci mnie aby jechać do Wawki też bo juz sie za nim stęsknilam od ostatniego spotkania w Chorzowie - ale mam za duzo wydatków teraz :-/
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

21 maja jest koncert Pati w Krakowie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

I jak było na koncercie? Był ktoś?

Ja dzisiaj posłuchałam sobie starych płyt, bo obok Michaela, Queen ten zespół ma szczególne miejsce w moim sercu.
Over the hump!!To było coś!
Bez ustanku mogę słuchać Key to my heart z tego albumu. ;-)

Jako dziecko pamiętam że nagrywałam koncert z Sopotu i mam go do dziś na kasecie. Miałam też bluzkę z podobizną Paddiego. Ech to obiekt moich westchnień w wieku 7 lat.

Fajnie po 10 latach znowu przypomnieć sobie te niezapomniane utwory jak An Angel, One more song i wiele wiele innych. ;-)
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Słuchajcie a może ma ktoś namiary na jakieś forum czy stronkę gdzie można sciagnac ich mp3 ? Bardzo bym prosiła na PW linki !pamiętam te czasy co wszyscy ich kochalni szczególnie paddiego ;) ja wolę album WOW ale OVER THE HUMP też był fajny ;) a ktoś był na koncertachw łodzi w 96 i 97 roku ? A może ktoś był w sopocie czy katowicach ? Jejku jakie fajne stare czasy !!
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
moni

Malwinka napisz do mnie na pw to wysle ci co chcesz :) bo ja mam wszystko :D
Ja bywalam w katowicach na koncertach 98 i 99 takich chwil się nie zapomina. Chociaż i tak moim ukochanym koncertem był koncert w BONN w 1999 roku. Ja sie na ten koncert dostałam za darmo, przelazłam przez taką dziurę między barierkami bo koncert był tak zwany open air. Była masa polek, Kellys ciagle brali do łapek polskie flagi i nimi machali. Barby wtedy zaspiewala na żywo She's crazy a potem powiedziała "I love you and thank you esp polish fans." Polska sie wtedy zalała łzami a niemki nam chciały za to długo potem jeszcze włosy z głowy powyrywać. :)
Cudowne lata 90te - czasem chciałabym się cofnąć w czasie to tych ich koncertów.

Paddy był w Krakowie 16 maja - grał w Łagiewnikach. Opowiadał o swoim spotkaniu z Ojcem Świętym itp..Po POLSKU zaspiewał BARKĘ oraz Z DAWNA POLSKI TYŚ KRÓLOWĄ. Miał to napisane fonetycznie na karteczce :)

Koncert Patrycji został przełożony ze względu na powódź w Polsce. Odbędzie się on 18 września w NCKu W Krakowie.
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

moni ja wiem ze takich chwil sie nei zapomina :) ja nadal mam mase singlii na CD :) z sentymentu chyba je trzymam ( cos kolo 12 jest ) mam tez CD oczywiscie ale chodzi mi najbardziej o te najnowsze :) bo nie moge znaleźć solowych albumów ..... grrrr glupia Polaks gdzie nic nie ma :/

Koncerty Kellych to bylo coś :) i masz racje to byly cudowne lata 90te ! Strasznie chcialabym cofnąć czas . Szkoda ze nie wiedzialam o Paddym wczesniej to pewnei tez bym sie wybrała , masz moze jakies fotki ? a co do Pati to sie pomyśli i moze uda sie zorganizowac wolne na tego 18 wrzesnia :/ a wiesz moze co tam u Kathy ? A Maite ? Ja ostatnie newsy to cos jak Maite corke urodzila .... potem jakos sie juz nie interesowalam co tam u nich slychac :(
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Strait

Post autor: Strait »

Właśnie teraz dostrzegłam, jak bardzo Patricia jest podobna do Paddiego :)

18 wrześnie nie może mnie zabraknąć w NCKu :)
Może zebralibyśmy się zebrali trochę większą grupą? Jestem otwarta na wszelkie propozycje.
Awatar użytkownika
moni

Malwina27 pisze::/ a wiesz moze co tam u Kathy ? A Maite ?
Kathy obecnie koncertuje solo oraz śpiewa w operze :) Maite wygrała casting do musicalu HAIRSPRAY (na podstawie filmu o tym samym tytule
)i wystepuję z nim w Kolonii :)
ODPOWIEDZ