Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- majkelzawszespoko
Beti nie ma sprawy, może byc po 21 ;) A swoją drogą, to strasznie późno kończysz maturę, ja juz 14 :D No ale możesz sobie porozkładać czas :)
Haha, Marcinie od takiego natręta jak ja to z daleka :P
Może być w takim razie po tym weekendzie ;)
Znam jeszcze kilka osób z Katowic i okolic, ale z innego forum. Może też się przyłączą :)
Haha, Marcinie od takiego natręta jak ja to z daleka :P
Może być w takim razie po tym weekendzie ;)
Znam jeszcze kilka osób z Katowic i okolic, ale z innego forum. Może też się przyłączą :)
- mimi-yoshi
21 to świetny dzień ( ja już będę po wszystkim).
Ja w ogóle muszę wyładować frustrację, bo mam wrażenie, że wszystko zawaliłam i muszę szukać jakiejś nowej, lepszej drogi na przyszłość, bo wszystkie plany legły raczej w gruzach. Mam depresję.
Także szukam pocieszenia.

No i super będzie Cię poznać.
Ja w ogóle muszę wyładować frustrację, bo mam wrażenie, że wszystko zawaliłam i muszę szukać jakiejś nowej, lepszej drogi na przyszłość, bo wszystkie plany legły raczej w gruzach. Mam depresję.
Także szukam pocieszenia.
To niech wbijają!Sybirra pisze:Znam jeszcze kilka osób z Katowic i okolic, ale z innego forum. Może też się przyłączą :)

No i super będzie Cię poznać.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
R.W.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Bardzo chętnie bym poszła,ale tak sie składaErna Shorter pisze:nie dasz rady z nami pójść??
że,przewagą u mnie jest praca na popołudnie

i odbiera to czas na wszelkie inne zajęcia...
co prawda,tego 17.05 jest możliwość,abym sie pojawiła
ale na kolejnie zajęcia było by ciężko

no niewiem...

''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
20.09.96-...
Every day create
your HIStory...

- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
fajnie by było gdybyś mogła jednak do nas dołączyć,nela78 pisze:Bardzo chętnie bym poszła
napewno będzie super zabawa,
więc proszę się postarać

będzie mi bardzo miło Cię poznać

Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Miło będzie Ciebie poznać :)okussa pisze:o Sybirra przyjedzie. fajnie! im nas wiecej tym lepiej. mi tam jak narazie wszystkie weekendy pasuja wiec hihhiih juz sie ciesze ze Was zobacze po tak dlugiej przerwie
Jeszcze pogadam z jedną osobą. Natomiast jak się okazało Wy chyba znacie tych ludzi. Np. Buszmena, bo on Was zna bardzo dobrzemimi-yoshi pisze:To niech wbijają!

Co do terminu to niestety całym majem ledwo oddycham.
Może by tak 5 czerwca. Ale to zależy od Was :)
No i jeszcze podstawowe pytanie: o której?
Nie chcę decydować za kogokolwiek nie wiem jakim sposobem to robicie zazwyczaj :) No i widzę, że więcej dziewczyn jest z Katowic :D
Erna Shorter
nela78
Mjdoris
Mam nadzieję, że będę mogła Was poznać. Powiedźcie termin a ja postaram się już dostosować :)
Pozdrawiam
- MJfanTASTIC
No ja raczej będę mogła tego 5 czerwca, jak narazie nie mam planów na ten dzień i mam nadzieję, że tak pozostanie :).Sybirra pisze:Co do terminu to niestety całym majem ledwo oddycham.
Może by tak 5 czerwca. Ale to zależy od Was :)
A jeśli nikt inny się nie odezwie(bo jakoś od ponad dwóch miesięcy nie możemy sie zgadać) to urządzimy sobie spotkanko we dwie ;D :D. Napewno nie trafi się szybko kolejna okazja, żeby potwór z gór...

- mimi-yoshi
Ja mam wielką potrzebę spotkania się z Wami!
Muszę poznać Sybirrę ;q, a dwa to ja bym się nawet chętnie też wcześniej spotkała, tego 21 czy tam którego możecie, bo bym z Wami chciała pogadać.
Ludzie, ile to już miesięcy? Paskudny ten zastój, w ogóle nie chce Wam się już spotykać? Masz, Beatko, czas wcześniej, przed tym 5?
A Ty, Okuś, Ciebie to już w ogóle całe wieki nie widziałam :C.
Muszę poznać Sybirrę ;q, a dwa to ja bym się nawet chętnie też wcześniej spotkała, tego 21 czy tam którego możecie, bo bym z Wami chciała pogadać.
Ludzie, ile to już miesięcy? Paskudny ten zastój, w ogóle nie chce Wam się już spotykać? Masz, Beatko, czas wcześniej, przed tym 5?
A Ty, Okuś, Ciebie to już w ogóle całe wieki nie widziałam :C.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
R.W.
R.W.
Pewnie, że tak :D. Od 21 maja mam już mnóstwo wolnego czasu, przynajmniej przez jakieś dwa tygodnie :). To może niech najpierw będzie ten 21, zgłaszajcie swoją obecność, a jeśli ten dzień komuś nie pasuje to może przyjść na drugie spotkanie, które urządzimy 5 czerwca, a naszym gościem specjalnym będzie Sybirra :D. I problem rozwiązany.mimi-yoshi pisze:Masz, Beatko, czas wcześniej, przed tym 5?
A więc lista chętnych na spotkanie 21 maja:
1. mimi-yoshi
2. Ja
3. Okussa
z góry mówię że wpadnę na max 2-3 godzinki niestety.Beti_90 pisze:A więc lista chętnych na spotkanie 21 maja:
1. mimi-yoshi
2. Ja
3. Okussa
Ostatnio zmieniony śr, 12 maja 2010, 20:53 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.