Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Majkel Tak przykłądowo to podałam i pewnie faktycznie nic nie będzie widać. To może same stopy?
Ale w sumie to chciałam zmienić ten favicon, gdyż myślałam, że obecny jest na czas żołoby (byłam pewno, że to coś czarnego to czarny kir w kształcie wstązki). No ale skoro nie to może jak najbardziej zostać :)
Sybirra pisze:Majkel Ale w sumie to chciałam zmienić ten favicon, gdyż myślałam, że obecny jest na czas żołoby (byłam pewno, że to coś czarnego to czarny kir w kształcie wstązki).
Wprawdzie póki co mi to nie przeszkadza ale możliwe że w końcu zacznie dlatego aby później nie odświeżać starego tematu chciałam zapytać teraz czy jest jakaś inna możliwość zmienienia żałobnego wyglądu MJPT niż poprzez F5 czy też F5 + Ctrl ponieważ moje próby z tymi klawiszami od wczoraj nic nie dają
Apsiek pisze:Wprawdzie póki co mi to nie przeszkadza ale możliwe że w końcu zacznie dlatego aby później nie odświeżać starego tematu chciałam zapytać teraz czy jest jakaś inna możliwość zmienienia żałobnego wyglądu MJPT niż poprzez F5 czy też F5 + Ctrl ponieważ moje próby z tymi klawiszami od wczoraj nic nie dają
Takie jest teraz logo na stronie i nie jest to żałobne
Może uważasz, że to żałobne logo, bo wcześniej chyba było niebieskie. Ale na czas żałoby, to logo było ze wstążką itp.
Majkel pisze:Czyli dla Ciebie Apsiek kolor czarny logo równa się żałoba?
Nie no, nie popadajmy w skrajność Logo całkiem fajne ale że nigdy nie przywiązywałam do niego większej wagi nie zauważyłam jakiejś zasadniczej różnicy pomiędzy tym co jest teraz a poprzednim. Cóż bystrość nigdy nie była moją mocną stroną. Może to również kwestia tego że nigdy nie widziałam forum z czarnym logiem. Ale ja lubię orginalność Jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiam