ODSZEDŁ

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Xscape pisze:Ponoc jakiejs siostrze teresie(ale nei wiem czy tej z kalkuty,ale ja jestem obeznany)ukazał sie kiedys Jezus który powiedział jej "aby nie lekała sie isc do niego zadna dusza,nawet ta z najbardziej szarlatnym grzechem".Cos takiego.
Siostra Faustyna, ta od Miłosierdzia Bożego. Ta "od namalowania" obrazu Jezusa trzymającego reką za bok z wypływającą krwią i wodą z jego boku, a druga ręką błogosławiącego - zapewne widziałeś ten obraz.
Xscape pisze:Mam nadzieje ze dyskusja nie zakonczy sie na tych dwoch postach.Niech kazdy po troche wyrazi swoje odczucia.Mam wrazenie ze potrzebuje tego.
Może lepiej niech się na razie zakończy, wbrew pozorom to cisza przynosi największe owoce! Chyba, że ktoś bedzie sam z siebie rzeczywiście czuł taką potrzebę. (Ja nawet byłem przekonany, iż nikt tego nie przeczyta w całości.)

edit: Mnie jeszcze niesamowicie jedno poruszyło... wiele stacji TV, portali, stron mogło "być" na szaro, itp. gdyż tak wypada, gdyż tego się od nich oczekuje. Nikt nie oczekiwałby, a nawet przez myśl nikomu by nie przeszło, że podobnie, a nawet jeszcze więcej mogą zrobić kibice, polscy kibice, znani na świecie z tego jacy są... kibice dwóch zwlczających się klubów piłkarskich... na wspólnej wielkiej Mszy świętej na stadionie. To jest niewymuszone, prawdziwe. To mną poruszyło, nawet tego pokroju ludzie, co gotowi się na codzień pozażynać na tzw. ustawkach o... no własnie, o nic.
...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

[*]
Obrazek

Post autor: MJJ »

Odszedł Jan Paweł II Wielki – największy Polak w ponad tysiącletniej historii naszego kraju.
Serce pogrążyło się w smutku po tej bolesnej stracie lecz rozum każe się radować i podpowiada, że Karol Wojtyła jest już szczęśliwy będąc w domu Swego Ojca.
Odszedł lecz jednocześnie zostanie z nami na zawsze.

Obrazek

Ps. Jak tak czytam wasze posty (i posty na innych forach Michaela dotyczące Papieża Jana Pawła II) to wracają i stają przed zamglonymi oczami wszystkie emocje z pierwszego tygodnia kwietnia. Dziękuję.
Obrazek
ODPOWIEDZ