Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

piątek, piątek proszę :nerwy: ja za 2 tygodnie niestety weekend mam zajęty najprawdopodobniej bo studiuję teraz zaocznie i mi wypadają zajęcia ... :surrender: :surrender:

EDIT: Jednak nie mogę w piątek :wariat: :-/ :-/
minuit

Post autor: minuit »

noo ludzie!! pisać co komu pasuje! :)

ja bym wolała się spotkać w przed długim weekendem bardziej :) po długim weekendzie mam już zaplanowany czas mocno.

Piszcie, co i jak komu pasuje!
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Ja niestety odpadam, matura się zbliża, a ostatnimi czasy nie uczyłam się za wiele, muszę to teraz nadrobić. A jeśli by to spotkanie wypadło na piątek to tym bardziej nie mogę się pojawić, bo chyba o 17.00 mam zakończenie roku, a akademia będzie trwać jakieś dwie godziny, no a po niej prawdopodobnie jest klasowe pożegnanie w jakimś pubie, więc nie dałabym rady się z wami spotkać w ten dzień.
Bawcie się dobrze :)
minuit

Post autor: minuit »

no to jak widać raczej ten tydzień odpada... a szkoda, no nic :) trzeba się spotkać innym razem :)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

mi tez nie pasuje przez następne 3 tygodnie
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Stuk puk stuk puk ;-)
Informuja, że 17.05.2010 zaczynają się wspominane już przeze mnie zajęcia Dance4Fans z układem do "Beat it" :mj:

Gdzie?: Szkoła Tańca NOVA, ul. Korfantego 4, Katowice
Kiedy?: w poniedziałki o godzinie 17:30 od 17.05.
Jak długo?: jedna lekcja trwa 60 minut
Za ile?: 75 zeta za 6 wejść (dla studentów 10% zniżki:)
Po co?: ... ;-)

Z tego co wiem to Erna, Fanka MJ i MJ Doris... no i ja się wybieramy! Zapisy jeszcze trwają! Miejscówkę można sobie zaklepać telefonicznie i kupić karnet w dniu rozpoczęcia zajęć. Chyba, że będą dzikie tłumy, to wtedy trzeba kupić karnet wcześniej żeby się załapać!

Tańcz tańcz tańcz - nie ściemniaj :party:
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Juuupi :happy: :happy: :):):):):):):):) UDANYCH TAŃCÓW :D pokażcie na co stać Śląskie MJówki :) :mj:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

MJfanTASTIC pisze:Kiedy?: w poniedziałki o godzinie 17:30 od 17.05
:komp:
dlaczego poniedzialek ,bez sensu;p
ja chcialam bardzo ale niestety o tej porze mam jeszze zajecia. z aktualnym planem na uczelni krocej mam tylko w piatek O_o masakra.
no nic. bawcie sie dobrze:)
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

MJfanTASTIC pisze:zajęcia Dance4Fans z układem do "Beat it
Taaaa,ale sie macie fajnie :happy:
Dobrej zabawy :mj: :-)
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Jakieś spotkanie się kiedyś w (dalszej bądź bliższej) przyszłości szykuje?
A, bo mi tak do nich tęskno. Dawno Was nie widziałam. Teraz zostały mi tylko ustne, także w jakiś weekend się chętnie spotkam :D.

Trzeba rozładować jakoś napięcie.
A, matura niby nie taka straszna jak powiadają, a niektórzy mówią, że i z matematyki na poziomie podstawówki, no ale tam jednak uczą się dodawać, mnożyć, dzielić, ułamków, a nie trygonometrii, prawdopodobieństwa czy funkcji kwadratowych.

Ale to taki kraj nasz. Jakby za trudne było, też by narzekali.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

no,no coś cieniutkie te nasze Zloty ;-)
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

mimi-yoshi pisze:Jakieś spotkanie się kiedyś w (dalszej bądź bliższej) przyszłości szykuje?
Hehe, no to może ja też się załapie. Muszę wreszcie poznać dwie koleżanki ;-) i wyładować gdzieś efekty uboczne stresu przed-w trakcie-i pomaturalnego ;)
Jeszcze gegra przede mną, a potem mam spotkanie w Krk, więc jakby coś się szykowało za kilka tygodni to może akurat :)
mimi-yoshi pisze:Ale to taki kraj nasz. Jakby za trudne było, też by narzekali.
No tak, teraz to narzekają umysły ścisłe. Ale ich jest garstka. Jakby zawyzyli stopień trudności to wybuchła by słowa rewolta ze strony humanistów!
Z chęcią mogłabym ją poprowadzić :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Oooo, co ja widze, Sybirra chce nawiedzić Katowice ;D. No to w tej sytuacji nie mam wyjścia, chodźbym miała 100 tysięcy rzeczy na głowie, muszę się pojawić :P :D. W końcu poznam moją wirtualną koleżankę ;D. A na jaki dzień wypada to spotknie w Krakowie? Kiedy mniejwięcej mogłabyś do nas wpaść? :)
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Hehe, Beti no mówiłam Ci, że kiedyś planuje zrobić nalot na Śląsk :P
Ja mam spotkanie w Krk 15 maja (sobota). I generalnie to jest tak, że po 15 mam w pierony roboty, bo wszystkim się mówiło, że to czy siamto po 15 ;P Zabieram się za prawko, za inne kursy i mam jeszcze inne obowiązki (może i jaka praca się znajdzie), ale myślę, że znajdze się czas (no, ba! Na pewno ;p) aby Was odwiedzić. To zależy jak Wam pasuje :) Postaram się dostosować ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

No ja to bym wolała po 17 maja, bo w ten dzień mam ustny polski, no i pewnie kilka dni przed nim będę wkuwać na pamięć moją prezentację(no może nie odrazu wkuwać ale przygotowywać się :P), tak to jest jak sie wszystko na ostatnią chwilę zostawia :P. Mi pasuje za dwa tygodnie czyli 21( przyda się spotkanie żeby odreagować po ustnym angielskim, który mam w ten dzień rano :P), no i może być też sobota bądź niedziela, to zależy od innych. Piszcie co komu pasuje.
ODPOWIEDZ