Wasze zdjęcia
- Streetwalker
- Dama Kameliowa
Noemi.best ale SUPER! ;D
Też bym chciała! Rodzice mi powiedzieli że jak dostane się na studia to zafundują mi skok ze spadochronem :D Trzymam ich za słowo :P :D. Mój wujek jest wojskowym i tyle razy już to przeżył, ale mu zazdroszcze :D.
A mam takie pytanie, wiesz może ile mniejwięcej taki skok kosztuje?

A mam takie pytanie, wiesz może ile mniejwięcej taki skok kosztuje?
- Noemi.best
Na tej stronie masz ceny tam gdzie ja skakalam 

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Noemi naprawdę super, że Ci się udało skoczyć :) Widzę wrażenia niesamowite i taka adrenalina! O yeah ;)
Mam takie pytanko: robiłaś badania lekarskie przed skokiem? Ja pamiętam, że jak chciałąm zrobić kurs spadochronowy to mnie wysłali na badania lotnicze. Krew, spirometria, płuca, tyle tych badań, a na dodatek jeszcze trzeba było przynieśc orzeczenia od innych lekarzy. W końcu zrezygnowałam. Jestem ciekawa czy przed takim pojedynczym skokiem tez nalezy jakies badania zrobić.
Beti w takim razie musisz zdać maturę na stówę :P
edit:
To może się zdecyduje na pojedynczy skok. Dzięki Tobie Noemi teraz mam nowy zapał! :D
Mam takie pytanko: robiłaś badania lekarskie przed skokiem? Ja pamiętam, że jak chciałąm zrobić kurs spadochronowy to mnie wysłali na badania lotnicze. Krew, spirometria, płuca, tyle tych badań, a na dodatek jeszcze trzeba było przynieśc orzeczenia od innych lekarzy. W końcu zrezygnowałam. Jestem ciekawa czy przed takim pojedynczym skokiem tez nalezy jakies badania zrobić.
Beti w takim razie musisz zdać maturę na stówę :P
edit:
To może się zdecyduje na pojedynczy skok. Dzięki Tobie Noemi teraz mam nowy zapał! :D
Ostatnio zmieniony śr, 28 kwie 2010, 16:05 przez Sybirra, łącznie zmieniany 1 raz.
- Noemi.best
Sybirra - nie, przed skokiem w tandemie zadnych badan nie wymagaja. Na kurs faktycznie jest sporo tych badan i latania za papierami. Ale pozniej mozesz skakac, skakac i skakac, wiec mysle ze warto :)
(\__/)
(O.o )
(O.o )
Nie, no co ty, taka wybitnie uzdolniona to ja nie jestem, a rodzice nie są tyranami :P. Wystarczy że jakaś uczelnia mnie przyjmie na pierwszy rok ;D Mam nadzieję, że będzie to ta konkretna, którą sobie wymarzyłamSybirra pisze:Beti w takim razie musisz zdać maturę na stówę :P

No, a nad tym spadochronem też troche sie zastanawiałam, bo teraz wydaje się to takie super i w ogóle, że chop siup i będzie już po skoku, ale wiem że jak znajde sie juz tam hen hen u góry to mój entuzjazm troche ostygnie :P. Ale ja sie i tak nie poddam :P. Mam taką nadzieję ;D.
Podziwiam cię Noemi, to wielki wyczyn :). Przy takim skoku pewnie towarzyszy zarówno strach jak i kupa radości :D :)
- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
Super ! .... aż dech zapiera w piersi, super hobby! Życzę tyle szczęśliwych lądowań ile cudownych skoków !!! Szybuj Kochana bezpiecznie !Noemi.best pisze:A to ja wczoraj - 4000 metrow!
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
-
- DirtyDiana13
Michaelka111 ale masz fajne oczy *.*
A ja dam kilka fotek z mojej dzisiejszej ''sesji z gitarą''

EDIT: to powinno dzialac Poola :

A ja dam kilka fotek z mojej dzisiejszej ''sesji z gitarą''

EDIT: to powinno dzialac Poola :

Ostatnio zmieniony sob, 01 maja 2010, 12:51 przez DirtyDiana13, łącznie zmieniany 2 razy.