Black.Emo.Bad.Girl. czyli eloł xd .

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Black.Emo.Bad.Girl.

Black.Emo.Bad.Girl. czyli eloł xd .

Post autor: Black.Emo.Bad.Girl. »

Elooł ;d .

Zalogowałam się na to forum , ponieważ chciałam wypowiadać się na tematy związane z MJ i poczytać to co myślą inni . Jeśli w ogóle myślą ;d .

Nie mam tak naprawdę chyba przyjaciół . No poza tymi z netu , ale w realu brak mi jakiś 'psiapsiół ' . Ale wcale nad tym nie rozpaczam , bo przyjaciele nie są mi potrzebni . Z resztą kto by lubił taką niemiłą , egoistyczną i dziwną osobę ;d .? Ja sama lubię siebie , i te swoje dziwactwa . Bo bez nich nie byłabym raczej sobą , tylko inną Black.Emo.Bad.Girl. .

W związku z tym , moim największym i najwspanialszym przyjacielem jest muzyka MJ . Gdy jest smutno – MJ , gdy jest nudno – MJ , gdy jestem szczęśliwa – MJ . MJ i nic więcej .

Mam różne zainteresowania . Kocham skoki narciarskie . Moim ulubionym skoczkiem jest Gregor Schlierenzauer . Ale nie dlatego , że jest śliczny . Jest , fakt . Ale za to jakim jest sportowcem i człowiekiem , co osiąga . Kolejne ... biegi narciarskie . Oczywiście Justyna Kowalczyk . Dalej ... Formuła 1 . Nie mam takiego najj kierowcy , bo przecież większość zależy od bolidu i jego możliwości . Jednak doceniam Kubicę i Buttona i lubię , gdy to oni wygrywają ;d . Moda ... dla mnie najważniejsza jest oryginalność , ale kocham zakupy . Mogę sobie otwarcie przyznać , że nie jestem w stanie normalnie funkcjonować , jeśli czegoś sobie nie kupię . Dlatego tracę sporo czasu na bieganie po sklepach oraz przeglądanie magazynów o modzie .

Lubię być emo i się jakoś tego nie wstydzę .

Mam nadzieję , że mnie będziecie znosić xd .

Ale nie myśl sobie Drogi Czytelniku , że coś o mnie wiesz . Bo tak na prawdę nie wiesz nic ;] .

Dziękuję , jeśli chciało to Ci się czytać .

Z poważaniem Black.Emo.Bad.Girl. xd .
:mj:
Ostatnio zmieniony sob, 24 kwie 2010, 14:29 przez Black.Emo.Bad.Girl., łącznie zmieniany 1 raz.
Just beat it . ! beat it . !
Awatar użytkownika
Susie.

Re: Black.Emo.Bad.Girl. czyli eloł xd .

Post autor: Susie. »

Black.Emo.Bad.Girl. pisze:

W związku z tym , moim największym i najwspanialszym przyjacielem jest muzyka MJ . Gdy jest smutno – MJ , gdy jest nudno – MJ , gdy jestem szczęśliwa – MJ . MJ i nic więcej .

Jakbym czytała swoją wypowiedź ; ] Witamy, a skąd jesteś ?
Obrazek
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Witaj koffana! Baw się tutaj dobrze i nie szalej, bo jak Cb znam to xd
Miłej jeszcze raz zabawy ;]
Susie. pisze:Witamy, a skąd jesteś ?
Odpowiem za nią ;D jeśli się zgodzi ;) mieszka tam gdzie ja ;)

Pozdrowionka, lovvć xd ;**
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
Black.Emo.Bad.Girl.

JuliaM pisze:Witaj koffana! Baw się tutaj dobrze i nie szalej, bo jak Cb znam to xd
Miłej jeszcze raz zabawy ;]

Pozdrowionka, lovvć xd ;**

widzę , że mam swojego adwokata w tb Julciu xd . Ale nie musisz za mnie odpowiadać , w końcu mam klawiaturę xd .
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Witam.
Black.Emo.Bad.Girl. pisze:Jeśli w ogóle myślą ;d .
Dziękujemy... :-o
Black.Emo.Bad.Girl. pisze:Z resztą kto by lubił taką niemiłą , egoistyczną i dziwną osobę ;d .?
Nie ma to jak mieć dobre zdanie o sobie. :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

JuliaM pisze:
Okej, dziękuję ; ) miałam nadzieję, że ktoś w końcu z moich okolic się pojawi, ale jak widać warmińsko- mazurskie nie jest aż tak bardzo zmajkelizowane, jak reszta Polski ; ]
Obrazek
Black.Emo.Bad.Girl.

to musisz ich 'zmajkelizować ' xd ,
tylko fanem nie może być byle kto .!
Awatar użytkownika
saba

Post autor: saba »

Witamy :) A można wiedzieć, ile masz lat? Jeśli nie chcesz, nie mów, tylko po prostu mnie to ciekawi ;-)
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

A cóż znaczy bycie emo?
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: angelamw »

Witaj na forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Jeżeli lubisz robić szum wokół siebie (a takie miałam wrażenie czytając temat choć oczywiście mogę się mylić) to już na samym początku Ci się udało ;-) Z jednym się z Tobą zgodzę, nie znamy Cię więc nie możemy Cię oceniać zatem ja powiem tylko witaj a tym samym życzę pisania takiego, aby nie grać na nerwom innym użytkownikom ;-)
Black.Emo.Bad.Girl.

okk postaram się wam na nerwach nie grać , choć w tych sprawach jestem niezłą kompozytorką xd .
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Witaj na forum. Przeczytaj regulamin i stosuj się do niego. Zasady myślę nie są bardzo skomplikowane. W razie czego pytaj w dziale o forum lub przez pw.
Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
KinGa *

Post autor: KinGa * »

Black.Emo.Bad.Girl. pisze:niemiłą , egoistyczną i dziwną osobę
Mordo ty moja.

Dama Kameliowa pisze:Tutaj w większości są osoby inteligentne i bardzo sympatyczne
Osoby Inteligentne i Sympatyczne powinny zrozumieć, że młodzież ma w swoim życiu różne fazy. Póki dziewoja nie tnie się dla szpanu ( :crazy: ) niech sobie będzie tym swoim emo (cokolwiek to dzisiaj znaczy).

W każdym razie ja nic do naszej nowej Black.Emo.Bad.Girl. nie mam. Bo jej nie znam i nie chcę oceniać jaj po kilku postach. Póki nie zacznie nam rujnować forum - nie mam żadnego powodu by jej nie lubić.

PS. Wpływ MJ'a na młodzież -> nigdy w życiu nie byłam tak tolerancyjna.
ODPOWIEDZ