Dzień dobry! Wyspałam się i teraz mogę próbować wydusić z siebie coś więcej ;)
Ola - w pierwszej kolejności, bo jesteś najcudowniejszą osobą na świecie. Dzięki Tobie przeżyłyśmy ten boski weekend. Dzięki za wielkie łóżko, za pyszną jajecznicę, za możliwość zobaczenia tych wszystkich Twoich skarbów (jeszcze nigdy u nikogo tyle i TAKICH nie widziałam...), za opowieści o koncertach i o Marriott'cie, za te wszystkie spacery, za wożenie nas autem, przez co musiałaś zamówić Margeritę dla kierowców, a pan kelner miał z nas ubaw :D No i za te jazdy niedzielne w godzinach wczesno-porannych :D O Boże, to był jakiś kosmos. I love you!
Basia - za dzielenie ze mną łoża (i nie tylko ze mną, hyhy ;>), lol :D A poważnie... bo jesteś moją ukochaną i dziękuję Ci za wszystko. Ty wiesz. ;*
Sylwia - Tobie też dziękuję za te majkelowe opowieści. Zazdrość zżera mnie od środka ;) Świetna z Ciebie dziewczyna i nadal twierdzę, że masz 25 lat :D A do psychiatry boję się iść, bo wiem, że już by mnie zamknął w wariatkowie (chociaż, gdybym miała być tam zamknięta z Wami, to czemu nie? :D). Pozdrów Maksia od wszystkich cioć ;)
Noemi - Jesteś na maxa pozytywną osobą :) Wielkie dzięki za wszystko, szczególnie ten ostatni dzień - za Marriotta (moja wyobraźnia zadziałała i aż miałam gęsią skórkę), za Mexicanę (pyszności!), za pogaduchy w parku, za dotrwanie z nami do końca :) Uważaj, bo jeszcze kiedyś skorzystamy z Twojego zaproszenia :D
Całe 23 Team - dziewczyny, wy też jesteście nieźle pokręcone :D Super! Dzięki za te nocne śmiechy, wzdychania, itd :D Aaa, no i muszę tu wyróżnić moją bratnią duszę
billiejean89 ;) Dzięki za wspólne jaranie się BJ z HIStory i ofkors z Motown <3 Nareszcie ktoś, kto naprawdę czuje tę magię. I wielkie dzięx za odtańczenie Drilla i Thrillera. Jesteś niesamowita!
Estrella - nie zapomnę akcji w Złotych Tarasach na samym początku :D Miałaś niezłe przeczucie. Szkoda, że nie doszło do konfrontacji, bo nas było tyle, że ta pani nie miałaby szans :D
Blanka - dzięki za te rozmowy. Trzeba z nich wyciągnąć wnioski i iść naprzód ;)
MEDeah - nie miałyśmy za bardzo okazji na integrację, ale widać, że zakręcona z Ciebie laska ;) Następnym razem nadrobimy!
Mental - ja Cię podziwiam za odwagę :D Tyle świrniętych bab, a Ty z nami wytrzymałeś, niesamowite :D
Czuję się trochę, jak w innym świecie teraz. Jestem bardzo wypoczęta. Mimo tego, że mam zakwasy w nogach, to mózg wyprany i właśnie tego mi było trzeba ;)
DZIĘKUJĘ CAŁEMU
B.R.E.W. Team. Już za Wami tęsknię, naprawdę! ;*
billiejean89 pisze:A to już chyba będzie oficjalny filmik naszego B.R.E.W team'u
Aaaaaa! Haha, i każda po kolei idzie się dokończyć :D
billiejean89 pisze:Jak mogłam zapomnieć o tym
3.55 i 4.22 :D Diabełek
EDIT: Mam fotki od Sylwii, od Blanki i swoje. Proszę resztę o przesyłanie na marta.kacprzak@op.pl ;>