25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Olka940317

Post autor: Olka940317 »

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5219 Tutaj macie link do tej petycji:P Moze cosik z tego wyjdzie :D Pozdrawiam fanów MJ :** :mj:
In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Miałam wybrac sie w poprzeni weekend do multikina by rozmaiwać na ten temat, ale w zwiazku z wydarzenimi jakie mialy miejsce oczywiscie nie wybralam sie.

Mam nadzieje udac sie tam w nastepny weekend tj. 24.04. , 25.04. Zapraszam do dzownienia do multi w tej sprawie. Jak tam pojde bede wiedziec o co chodzi i beda mieli swiadomosc ze sporo osob jest tym zainteresownaych. TYm bardziej przychyla sie do naszego pomysłu:)
Ostatnio zmieniony sob, 17 kwie 2010, 17:44 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

Kurcze ja to bym obejrzała Private Home Movies w kinie. No ale koncert też może ostatecznie być, byle by zobaczyć Michael'ka na dużym ekranie :-)

podpisze petycję i będę dzwonić!;)

tylko czy w tej petycji nie powinno być troche wiecej informacji? według mnie jest napisana troche niedbale, przez co mogą jej nie potraktować poważnie... Nie wiadomo o jaki koncert chodzi, gdzie ma sie on odbyć (należałoby zaznaczyć to że w multikinach w całej Polsce). Moim zdaniem trzeba by to troche dopracować, żeby ktoś się tym przejął...
Awatar użytkownika
dirty_diana82

Post autor: dirty_diana82 »

Oczywiście podpisałam petycję, ale chyba niezbyt idzie, bo byłam dopiero 8.
AgaciaMJ

Post autor: AgaciaMJ »

nenene hej ;)jestem tu nowa ;) ale ja bym chyba mogła ale musiałabym sie zapytac mamuni :) :happy:
Awatar użytkownika
Olka940317

No może macie rację ze napisana niedbale bo troche nie miałam pomysłu jak to napisac :(
In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
Awatar użytkownika
aga_1414

Post autor: aga_1414 »

AgaciaMJ pisze:hej ;)jestem tu nowa ;) ale ja bym chyba mogła ale musiałabym sie zapytac mamuni :) :happy:

Agata Gajowiec??? Jeśli pomyłka to sorry ;) ale wiele na to wskazuje że jednak nie ;)
Jeśli chodzi o organizację charytatywną Make that change to lepiej napisz w wątku "MAKE THAT CHANGE-kontynuacja dzieła Michaela Jacksona"
Bo tam częściej "przebywa" Piotrusia Pani <---- nasz wódz! :smiech:

a petycję też podpisałam, nawet za dwie osoby... ale za zgodą oczywiście
;-)
:mj:
I'll never let you part for you're always in me heart
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

W rocznicę jego śmierci 25.06.10 czy 09???
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

No faktycznie jest tez błąd w dacie. Dopiero teraz zauważyłam;P

Ja sformułowałabym tę petycje jakoś tak:

"Szanowna Pani Magdo!
Zbliża się pierwsza rocznica śmierci fenomenalnego artysty Michael'a Jacksona - Króla Popu. Jako Jego oddani fani kierujemy gorący apel do Multikin w całej Polsce, aby w tym szczególnie ważnym, niezwykłym i uroczystym dla nas dniu wyświetlono ponownie koncert Michael'a Jackson'a "Dangerous Tour: Live in Bucharest" lub ewentualnie inny materiał, zgodny z indywidualna propozycją fanów z każdego miasta. Oglądanie naszego ukochanego idola na dużym ekranie, było by dla nas wspaniałym sposobem na oddanie Mu hołdu i uczczenie Jego pamięci. Umożliwiłoby to również zjednoczenie się fanów w przeżywaniu tej rocznicy, która ma dla nas ogromne znaczenie. Seans taki może też pomóc innym ludziom poznać i pokochać MJ. Natomiast ze strony fanów zapewniam, że sprawi nam to ogromną radość i jestem przekonana, że stawimy się tłumnie!
Zatem opierając się na wyżej wymienionych argumentach jeszcze raz apeluję o zorganizowanie tego przedsięwzięcia."

Coś w tym stylu:) tylko nie wiem w sumie kim jest ta Pani Magda i czy to do niej powinniśmy kierować petycję, ale treść mogła by być właśnie taka - bardziej formalna, a nie koleżeńska ;-) Także jak chcesz i nie masz zastrzeżeń do tego tekstu Olka940317, to możesz śmiało go wkleić na ta strone z petycja, bo ja nie umiem się tym posługiwać;P

P.S I koniecznie popraw date na 25.06.2010!!! :-)
Awatar użytkownika
Olka940317

tak przepraszam za te błędy może faktycznie nie powinna była się za to brac:( wiecie usunę tą petycje a zrobię inna bo tej nie da się edytowac ;/ Przepraszam raz jeszcze :)
Awatar użytkownika
Olka940317

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5225

I przepraszam za tamte bledy :P podpisujcie się musimy dużo uzbierać :)
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Spoko Ola, nie przejmuj się ;-) Błądzic jest rzeczą ludzką! Ja to dopiero gafe teraz palnełam! Podpisałam się pod petycja i napisałam że jestem z Wrocławia w województwie Śląskim glupija A tego już sie chyba nie da edytowac...Super;] ale się wydurniłam:/ Tępa szczała... no ale nieważne. Jakoś to przeżyje;) a głos oddany jest;D

Fajnie że to wkleiłaś, tylko mogłaś jeszcze ten cudzysłów usunąć;)) No i sprawdzić czy ja nie popełniłam gdzieś jakiegoś błędu, choć wydaje mi sie że nie, ale jak już mówiłam nikt nie jest nieomylny;]
No ale generalnie petycja jest spoko;)
Już podpisałam.

A jak wygląda w ogóle cały ten proces? Ty już Olu wysłałaś tę petycje do tej Pani Magdy, czy dopiero jak zbierzemy odpowiednia liczbe podpisów to wyślesz? I ile podpisów potrzebujemy? Kiedy możemy sie spodziewac jakiegos odzewu ze strony tej Pani?
nikawero

Post autor: nikawero »

napisałam również e-maila do multkina oto jaką odpowiedź dostałam:
Witam,

W najbliższym czasie sieć Multikino nie planuje żadnego z koncertów Michaela Jacksona.

Pozdrawiam

Robert Woliński

Dyrektor Kompleksu Kinowego

Multikino Elbląg
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
Awatar użytkownika
Ancurka

Post autor: Ancurka »

A ja mam takie pytanko : czy jest już gotowy jakiś ogólny zarys scenariusza do przedstawienia o Piotrusiu ??
I w ogóle ile osób bierze w tym udział ?? :mj:
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

a ja mam takie pytanko: podpisałam petycje, ale z tego co wdze to chyba mój podpis nie został jeszcze zweryfikowany. Sprawdzałam poczte ale nie przyszedł mi jeszcze mail. Chyba ze go przypadkiem skasowałam...:( i co teraz? Zreszta widze, że póki co tylko jeden podpis z 3 złozonych jest zweryfikowany...
Podpisujcie tę petycję prosze! japrosic
ODPOWIEDZ