The Drill
The Drill
Filmik miałem tutaj zamieścić już w sobotę, ale w związku z wydarzeniami, które miały miejsce, nie miałem wcale ochoty wtedy tego nagrywać.
Zamieszczam go dzisiaj, tym bardziej, że wczoraj zobaczyłem temat "Najlepsze filmy w wykonaniu fanów!", więc postanowaiłem spróbować swoich sił.
---------------------
The Drill:
http://pl.sevenload.com/filmy/s2LNdXy-The-Drill
Zamieszczam go dzisiaj, tym bardziej, że wczoraj zobaczyłem temat "Najlepsze filmy w wykonaniu fanów!", więc postanowaiłem spróbować swoich sił.
---------------------
The Drill:
http://pl.sevenload.com/filmy/s2LNdXy-The-Drill
Ostatnio zmieniony sob, 17 kwie 2010, 13:35 przez --Mati--, łącznie zmieniany 1 raz.
- DirtyDiana13
Nie spodziewałem się takiej reakcji, ale cieszę się że się podoba.
Na początku wakacji planuję zatańczyć do kilku piosenek (BJ, SC, You Rock My World, TDCAU, Dangerous).

Na początku wakacji planuję zatańczyć do kilku piosenek (BJ, SC, You Rock My World, TDCAU, Dangerous).
To samo zainspirowało mnie do nauczenia się DrillaSama chciałabym się nauczyć The Drill, po obejrzeniu całości w wykonaniu filipińskich więźniów, szczena mi opadła

- Mrkariinka
- majkelzawszespoko
-
Jak to się mówi, głupia krytyka gasi, a mądra dodaje skrzydeł więc:
ogólnie było dobrze, przeskoki dobre, widać było parę niedociągnięć, a co do komentarza "do Michaela ci jeszcze bardzo daleko" powiem tak: the drill umie przecież bardzo dużo osób bo jest to choreografia stała i tam nie wypada dodawać niczego od siebie, zauważyliście że The Drill było takie same w wykonaniu Michaela jak wszystkich tancerzy z This Is It, Travisa i tancerzy z You Can Dance?
ogólnie było dobrze, przeskoki dobre, widać było parę niedociągnięć, a co do komentarza "do Michaela ci jeszcze bardzo daleko" powiem tak: the drill umie przecież bardzo dużo osób bo jest to choreografia stała i tam nie wypada dodawać niczego od siebie, zauważyliście że The Drill było takie same w wykonaniu Michaela jak wszystkich tancerzy z This Is It, Travisa i tancerzy z You Can Dance?