Warszawski weekend 16-18.04
- girlfriend
- billiejean89
Ja planowo 17.53 jestem na dworcu śródmieście...
Co do tych oczekiwań itp jak dla mnie możemy o 20 stawić się w możliwie pełnym składzie w formie komitetu powitalnego
Jak spędzimy czas, co będziemy robić to już mi wszystko jedno.. możemy posiedzieć w złotych (w velvecie chyba nadal graja MJ'a tylko) czy też jechać na Pole mokotowskie...
Co do tych oczekiwań itp jak dla mnie możemy o 20 stawić się w możliwie pełnym składzie w formie komitetu powitalnego

Jak spędzimy czas, co będziemy robić to już mi wszystko jedno.. możemy posiedzieć w złotych (w velvecie chyba nadal graja MJ'a tylko) czy też jechać na Pole mokotowskie...
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
- Noemi.best
Wydaje mi sie, ze pola to kiepski pomysl, jesli chodzi o czas. Powiedzmy o 18 sie zbierzemy, pojedziemy, zanim dojdzie etc bedzie 18.30, i za godz trzeba wracac. To juz faktycznie lepiej zlote, poza tym w centrum jest mnostwo innych fajnych miejsc jakby co..
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
- billiejean89
ja jutro konczę pracę o 14.00 wiec wsumie w centrum bede juz od 14 muszę jeszcze tylko jedną rzecz załatwic po drodze ale generalnie bede krecic sie po centrum na dworcu moge byc po 17tej wiec dziewczyny spoko moge sie wami zając;-)pozdr.i dozobaczonka jutro
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
For you're always in my heart.
... bo gdy jest UNIESIONA, spadam z krzesła jak szalona! Bożż.. trzymajta mnie, bo sie omsknę na samo wspomnienie! ;Dghost_ola pisze:Pozdrowienia na gorąco od B.R.E.W. Team dla wszystkich.
ha! wiemy, a jakże! każda 'nią' ... NO! ;]ghost_ola pisze:Ps. Wiecie co z NIĄ zrobić!
to był weekend! dzięki dziewoje i chłopaki (było dwóch wszak ;] ) za wszystko.. za smiechy, łzy, za to, ze po trzech latach ponownie odwiedziłam zu (ciorna pantera.. ACH!), za seszyn w kultowych już okularkach :D bezcenne wspomienia :)
ale przede wszystkim za to, ze miałysmy okazje lepiej sie poznac, spędzic wspólnie czas podziwiajac tego najwiekszego, jedynego.. wszak to wszystko za jego sprawa, wszystko dzieki niemu..
Olejszyn, za Twoja gościne. wszystkim, za obecność :)
Kurcze no.. fajnie.. fajnie było, co tu dużo mówic! dobrze ja prawie? :))

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
- billiejean89
A jak :Ddobrzi pisze:dobrze ja prawie?
Nie no było świetnie. B.R.E.W team I love you all !

Jajcarnia , bereciarnia. A mówiłaś dobrzi , że nie masz JAJOWEGO wieczoru

Dzięki wielkie wszystkim za świetne spotkanie.
Przyjezdne dziewczyny - cieszę się , że mogłam Was lepiej poznać no i oczywiście małego podróżnika Maksa

Droga Warszawo - wszyscy jesteście kochani

Myślę, że największe podziękowania należą się naszej kochanej organizatorce - ghost_ola
gdyby nie Twój pomysł na dworcu w Bydgoszczy o 4.30 nad ranem nie doszło by do tego spotkania, a Twoja przemowa na samym początku była nieziemska

Jak to szło? "...Witam wszystkich na oficjalnym, ogólnopolskim zlocie fanów w celu oglądania filmów z Michaelem...."?

Nie ma co gadać , było świetnie, szkoda tylko , że taki weekend nie może trwać ze dwa tygodnie

Dzięki wszystkim i do mam nadzieję szybkiego zobaczenia w PEŁNYM składzie
B.R.E.W team.
PS. bez okularów nie wpuszczamy

Pamiętajcie, John Lennon żyje, prawda Estrello?

Nie jest to "ta" brew, ale....
http://media.photobucket.com/image/mich ... 6.gif?o=90

billiejean89 pisze:A jak :Ddobrzi pisze:dobrze ja prawie?
Nie no było świetnie. B.R.E.W team I love you all !
Jajcarnia , bereciarnia. A mówiłaś dobrzi , że nie masz JAJOWEGO wieczoru![]()
no faktykos. ale znajmy moc doborowego towarzystwa! wieczór natychmiast staje sie jajowy, a jakze! :]
nie "ta" ale.. ale.. uch! :D my to mamy nosa do wyhaczania TYCH momentów.. oł jeee! :)billiejean89 pisze:Nie jest to "ta" brew, ale....
http://media.photobucket.com/image/mich ... 6.gif?o=90

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
Zacznę od podziękowania naszej Oli, która nie bała się wpuścić tylu MJowek na raz do swojego mieszkania:P. Dziękuję fotografom za sesje z okularkami(mam nadzieje,że zdjęcia nie ujrzą światła dziennego;) oraz całej B.R.E.W. team za cudowne spotkania i tą niepowtarzalna, michaelową atmosferę.Mam nadzieję,że będzie kiedyś powtórka:D.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH;)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH;)