Napisałam tylko co ja przeczytałam/oglądnęłam w TV ale w szczegóły się nie zagłębiam.. Ty masz swoją wizję i zdanie ,ja także. Każdy postrzega to inaczej. I wcale nie chce Cię przekonywać, że prezydent był super. Pytałaś czemu go teraz tak wszyscy wychwalają to napisałam wg mnie dlaczego tak jest. Nigdy nie siedziałam w polityce, więc może niech ktoś inny się wypowie kto może zdoła podać Ci te zasługi Kaczyńskiego...Noemi.best pisze:madisson napisał:
jako przykład moge podać to,że Kaczyński był postrzegany na świecie jako reprezentatywny prezydent, a my Polacy myśleliśmy, że robi nam obciach
a co Twoim zdaniem maja teraz mowic obywatele badz przedstawiciele polityczni innych krajow? Nawet jesli uwazaja, ze byl najbardziej obciachowym prezydentem to nigdy tego glosno nie powiedza.
madisson napisał:
bronił też interesów naszego kraju (ale to chyba każdy prezedent chce dobrze dla swojego państwa)
albo też bardzo dbał o to, aby pamiętać o naszej przeszłości (mogę tu podać chociaż ten nieszczęsny Katyń)..
no to o tych sprawach bylo wiadomo PRZED smiercia.
madisson napisał:
Noemi.best może poczytaj coś w gazetach lub może w TV coś powiedzą więcej na ten temat..
uwierz mi, ze od dawna sledze dosc uwazanie scene polityczna. I zadny z wyzej podanych przez Ciebie argumentow nie przekonal mnie, ze PO SMIERCI zaistnialy jakies specjlane okolicznosci ktore mialyby sklonic mnie do zmiany zdania a propo polityki Pana Kaczynskiego.
PEACE