Super, super, super Justine !
Już zabieram się do roboty-pobierania
wielkie dzięki
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
Niebawem obiecana niespodzianka. Myślę,że się ucieszycie.
Jeszcze została mi 3 częśc wywiadu ( mała podpowiedz) do przetłumaczenia.
I wybaczcie już.że mogą być małe niedociągnięcia bądz pominięte słowa, ale po prostu nie jestem wstanie az tak ze słuchu..
(kolejna podpowiedz )
Na pewno! Już się nie mogę doczekać!
Justine odwalasz kawał świetnej roboty! Na prawdę :) Codziennie wchodzę i patrzę czy czegoś nowego nie dodałaś, bo są to wywiady warte uwagi, a wraz z tłumaczeniem ogląda się stokroć lepiej. W dodatku, gdy ktoś taki jak ja, nie jest w stanie zrozumieć wszystkiego po angielsku ze słuchu. Dzięki, za to co robisz i rób to dalej, bo sprawiasz nam tym nie małą radość.
_______
i jeszcze małe info ode mnie mam w planach tłumaczenia japonskich dokumentów.. ale to sa na razie plany i planiki.. Najpierw musze poprosic znajomych by mi z japonskiego przetłumaczyli na angielski.
Byc moze jeszcze francuskie rzeczy postaram sie zrobić, tu troche bardziej rozumiem.
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "