Warszawski weekend 16-18.04
- billiejean89
- niespodzianka
- billiejean89
No i gitara :D To wyjdziemy po Was na stacje. Kto z Was jeszcze może być ok 17.30 w Centrum?niespodzianka pisze: Akurat dojedziemy z Basią na 17:30 :) więc bardzo mi się ta opcja podoba :D
Jest, ale ja osobiście wolę Mc Donald's, ale KFC nie pogardzęniespodzianka pisze: Pamiętam, że w Złotych mają KFC, więc bardzo mi się ta opcja podoba :D

W takim razie umówmy się o 17.30 w hali głównej na centralnym. Odbierzemy Łodzianki, pójdziemy do kfc, a potem się zobaczy :)
Może jakiś 'asortyment' kupimy
Kolejna zbiórka o 20 pod gitarą Hard Rock Cafe - zabierzemy resztę MJówek i przemieścimy się do mnie
Na razie lista wygląda następująco
17:30 Dworzec Centralny
pocichu
niespodzianka
billiejean89
ghost_ola
20:00 pod Gitarą
girlfriend
E2
Dojazd własny
blanka-s
noemi.best (?) ty coś mówiłaś, że idziesz na babysitting w piątek?
reszta - czekamy na deklaracje :)
Może jakiś 'asortyment' kupimy

Kolejna zbiórka o 20 pod gitarą Hard Rock Cafe - zabierzemy resztę MJówek i przemieścimy się do mnie

Na razie lista wygląda następująco
17:30 Dworzec Centralny
pocichu
niespodzianka
billiejean89
ghost_ola
20:00 pod Gitarą
girlfriend
E2
Dojazd własny

blanka-s
noemi.best (?) ty coś mówiłaś, że idziesz na babysitting w piątek?
reszta - czekamy na deklaracje :)
ja w pt chyba tez odpadam, ale jeszcze do końca nie wiem;) Ola a jak ognisko to gdzie? masz pomysł?? Bo do mnie jak najbardziej można przyjść na koncert tylko ,że to zależy brutalnie mówiąc od ilości osób bo jak będzie dużo to zwyczajnie się..nie zmieścimy ;/ sama z resztą wiesz..
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
- billiejean89
Ognisko proponuję na Kabatach ;)
Tam są takie ładne miejsca wyznaczone i nawet drewno jest przygotowane jeśli odpowiednio wcześnie się przyjdzie
Co prawda nie byłam tam jakieś 2 lata, ale myślę, że się tam za wiele nie zmieniło.
Jedyna wada to że tam trzeba dojść kawałek - jakieś 20-30min spacerkiem z metra Kabaty.
Jeśli ktoś zna jakąś lepszą miejscówkę to dajcie znać :)
Ps. Z tym mieszczeniem się to też zaczynam się zastanawiać jak to u mnie będzie
Ale jakos damy radę, nie? 
Tam są takie ładne miejsca wyznaczone i nawet drewno jest przygotowane jeśli odpowiednio wcześnie się przyjdzie

Co prawda nie byłam tam jakieś 2 lata, ale myślę, że się tam za wiele nie zmieniło.
Jedyna wada to że tam trzeba dojść kawałek - jakieś 20-30min spacerkiem z metra Kabaty.
Jeśli ktoś zna jakąś lepszą miejscówkę to dajcie znać :)
Ps. Z tym mieszczeniem się to też zaczynam się zastanawiać jak to u mnie będzie

- Noemi.best
Ja faktycznie pewnie bede miec babysitting w pt wieczorkiem, ale to o tej 17.30 moge sie z Wami spotkac, a pozniej sie urwe do roboty, i po znowu do Was dojade :)
Kabaty to fajne miejsce na ognisko, tylko jesli chcemy isc w sobote do ZOO ok 12.00 [na zoo trzeba ze 2 h poswiecic], pozniej do Mexicany, pewnie jeszcze przejdziemy sie starowka itd, to na miejsce ogniska dotrzemy dosc pozno. A do tego pewnie najmlodszy uczestnik bedzie juz padal ze zmeczenia. Trzeba sobie to dokladnie przemyslec. Chociaz pewnie i tak nasze plany beda jeszcze wielokrotnie ewoluowac ;)
Kabaty to fajne miejsce na ognisko, tylko jesli chcemy isc w sobote do ZOO ok 12.00 [na zoo trzeba ze 2 h poswiecic], pozniej do Mexicany, pewnie jeszcze przejdziemy sie starowka itd, to na miejsce ogniska dotrzemy dosc pozno. A do tego pewnie najmlodszy uczestnik bedzie juz padal ze zmeczenia. Trzeba sobie to dokladnie przemyslec. Chociaz pewnie i tak nasze plany beda jeszcze wielokrotnie ewoluowac ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
No superaszczo :P 17stego będę w Wawie...Powiedzcie mi jakie macie plany na sobotni wieczór? Może do Was dołączę na chwilę albo dwie bo o 23:coś mam dopiero pociąg do Pzn, choć sama się zastanawiam czy nie zawinąć się w jakimś hostelu i nie wracać już w niedzielę....
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie

ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]