Hubert Torzewski's music:)

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Damianos60 pisze:Szykujesz też coś po polsku?
Tak, szykuję ;-) Tekst jest gotowy, instrumentalna wersja też - tylko jeszcze nie opanowałem śpiewania tego kawałka ;-) A wstyd iść do studio nie umiejąc dobrze zaśpiewać własnego utworu. Ale ćwiczę jak czas pozwala, więc niedługo będzie ;-)
Damianos60 pisze:.Jesteś w projekcie PŁyta MJPT?
Tak, jestem z coverem Human Nature, który można znaleźć w oddzielnym wątku.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

masz cos jeszcze Majkelowego nagranego ? :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
hubertous

moni pisze:masz cos jeszcze Majkelowego nagranego ? :)
Nie, ale może kiedyś się postaram nagrać jakiś inny MJ-owy cover ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Mart

Post autor: Mart »

Naprawdę fajnie :)
I'II never let you part.
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

W "Love, love" jest taki fajny moment, gdzie na chwilę "przeskakujesz" wyżej :D
Bardzo podoba mi się Twoja muzyka. Masz ładny, wysoki głos. Proponowałabym, żebyś zaczął robić coś w tym kierunku...Fajnie by było jakąś płytę stworzyć czy coś ^^
Byłabym pierwsza w kolejce. A przynajmniej jedna z pierwszych :D
Awatar użytkownika
hubertous

Jeśli możecie i podoba Wam się moja muzyka, rejestrujcie się i głosujcie na mnie ;-) Będę wdzięczny! ;-)

http://www.coke.pl/cokelivefreshnoise/P ... istID=3631

PS Nowe utwory już za kilka dni!
Obrazek
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

hubertous a jak tam można głosować bo nie widzę? glupija
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Należy się najpierw zarejestrować, następnie zalogować i kliknąć na przycisk GŁOSUJ taki czerwony nad DANE PODSTAWOWE, który pojawi się na moim profilu pod linkiem, który tutaj wyżej wrzuciłem ;-) Potem wystarczy wpisać numer telefonu i następnie wpisać kod w okienko by ostatecznie klikając na ODDAJ GŁOS oddać swój głos ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Już nowe 3 kawałki dostępne na www.myspace.com/huberttorzewski ;-) Troszkę skopałem wokalnie w kilku chwilach, ale chyba strasznie nie jest.
Obrazek
kasikMJJ

Post autor: kasikMJJ »

Mi utwory sie bardzo a to bardzo podobaja! Sa naprawde piekne, szczegolnie linia melodyczna jest wspaniala, ale ja jednak jestem zdania , ze moze bylbys lepszym tylko producentem muzycznym niz wykonwca swoich utworow.

Pozdrawiam

P.S. bardzo podoba mi sie twoj glos w Come Again , choc jest troche falszu , ale ja zbyt sie nie znam ; ) mowie co slysze jako sluchacz zwykly ; p
Keep The Faith
Awatar użytkownika
hubertous

Nagrałem dzisiaj cover utworu "Wither" zespołu Dream Theater -> możecie go pobrać tutaj -> http://www.sendspace.com/file/ivw4ef

Natomiast tak wyglądały ślady głównego wokalu:

Obrazek

Większości pewnie to niewiele mówi, ale możecie zobaczyć ile pracy trzeba włożyć w mixowanie takiego materiału, wycinanie, wybieranie fragmentów itd. ;-)

PS Nagranie wykonałem dziś we własnym domu.
Obrazek
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Hubert! Gratulacje! Jestem pod wrażeniem:)
Awatar użytkownika
hubertous

Nagrałem nowy utwór w języku polskim. W 100% moja produkcja ;-) Można pobrać tutaj w mp3 320kbps http://www.sendspace.com/file/obbi4u bądź posłuchać na www.myspace.com/huberttorzewski Tytuł piosenki: "Broken".

Zapraszam do słuchania! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Brawo Hubert :):) Fajne chórki robisz :) Muzyka fajna :) Tylko nie rozumiem dlaczego Tytuł jest po angielsku skoro piosenka po polsku to i chyba tytuł powinien być czyż nie ;)? Życzę dalej udanej weny muzycznej ;).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
hubertous

Dzięki fajnie, że się podoba ;-)
tancerz pisze:Tylko nie rozumiem dlaczego Tytuł jest po angielsku skoro piosenka po polsku to i chyba tytuł powinien być czyż nie ;)?
Chciałem, żeby było troszkę niekonwencjonalnie. Zarówno pod względem tytułu, treści piosenki jak i brzmienia poszczególnych barw instrumentów. Chórki są w niektórych miejscach na 5 głosów, w 3/4 refrenu na 3 głosy, a i miejsca na szepty się znalazły ;-)

Tu dla ciekawostki jak wyglądały wszystkie 35 śladów:
Obrazek

Natomiast tutaj jak wyglądały wokale od góry -> refreny, niżej zwrotki i mostek, jeszcze niżej lewa strona chórku (najniższy głos).

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ