[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

jedzieeeemyyy do Pragi!!!! :happy:

blisko!
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

berlin tysz :) ale fakt, praga ładniejsza i nie mówią drutem kolczastym... :p

http://www.stillthekingtour.com/
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

O nie, Amerykanie będą w Helsinkach... żeby tylko miasta nie zniszczyli, jak to zrobili z moim idolem...

Do Pragi zawitam w późniejszym terminie, perkele... Jak ja nie lubię klasowych wycieczek.
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

A nie łatwiej jest kliknąć na tej stronie "Book your city" i zapytać czy by nie zawitali do Wa-wy?? ;]
Monika75

Post autor: Monika75 »

widzieliście You can dance??? Ja musze dojśc do siebie.....
weronika_poznan

obawiam się, że book your city oznacza - proszę wybrać miasto, gdzie se proszę pojechać, tak myślę :)

jestem po ju ken dens. myślałam o tym pomyśle flash moba w czerwcu - jeśli chcemy, żeby był to typowy flash mob - musimy go skrócić do 4 - 8 powtarzalnych taktów, nagrać na filma i poszczać razem z informacją o flash mobie. jeżeli wyskoczymy se od tak i wywalimy cąłe 4 minuty drila - który nie jest łatwy - ludzie spojrzą jak na ufo i pójda dalej, nie dołączą bo nie będą znali układu. Fajnie, ze poleciał the drill bo przynajmniej ludzie teraz znają to... Także - pomysł jest superancki, ale tańcząc cały układ będziemy na tym parkiecie sami i nie będzie to flash mob. Kulczykowa puściłaby nam muzę tylko ze swojej uprzejmości i dla naszego fanu. Co myślicie?

Ja tam już do siebie doszłam. to było przykre i okrutne widowisko. jury ma bardzo wysokie mniemanie o sobie. Bawią się ludźmi, to nie fair. obok siedział travis, którego szczerze polubiłam bo nikogo nie udawał i był surowy, ale UPRZEJMY!!!
Primum non nocere.
Monika75

Post autor: Monika75 »

Weronika!! ja jestem za... z dzieciakami damy rade w tłumie...:-) im nas wiecej, którzy chociaz maja pojecie o Drillu tym lepiej, Widzialam flash mob-y w innych miastach i zawsze mi sie to strasznie podobalo...a jak mowisz zeby skrócic drilla to tym bardziej damy rade...super ale myślicie ze jest to do załatwienia w browarze??
Travis tez mi sie wydal bardzo sympatyczny :-) przesiąkł atmosferą pracy z MJ
weronika_poznan

trinity, moglibyśmy mieć prośbę o przygotowanie takiej krótkiej choreografii na flash moba?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

weronika_poznan pisze:4 minuty drila
The drill trwa niecałe 2 minuty :knuje:
Obrazek
weronika_poznan

utwór mp3 trwa 4:09
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Annie_17

Weronika ma racje, musi być krótkie, ale widowiskowe show. Musi pozostawić niedosyt ;-)

mam 2 osoby, które chętnie się do nas przyłączą ;p

mam namiary na dyrekcje Browaru, myślicie, że już teraz trzeba to załatwiać?
spokojnie, nie będę nic robić na własną rękę ;-)
But if you just believe
weronika_poznan

jak to już dobrze opracujemy wysyłamy do największej ilości osób - facebbooki, nasze-klasy, emaile, sms - wszyscy rozsyłają z dopiskiem podja dalej.... Taki master plan :P
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Annie_17

haha taaaaak! :mj:

już zakładajcie facebooki, bo tam jest taka fajna opcja, która może nam się przydać!! ;p a to potrzeba trochę czasu, żeby obiegło sieć ;p
tworzy się stronę jakiegoś wydarzenia, wkleja się zdjęcia, pisze kiedy, co i jak ;p i rozsyła zaproszenia, zainteresowani dołączają się do tej grupy, dzięki temu wiemy ile jest chętnych i jakim zainteresowaniem cieszy się nasz pomysł nenene a facebooka mają teraz prawie wszyscy, więc to jest dobre miejsce na informowanie ludzi o takich większych akcjach ;-)

może sam Travis nas poprze? :PP on tam jest bardzo aktywny na tym facebooku i taki kochany!! ;-)
But if you just believe
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

A może by tak jakiś plakaty porozwieszać? ;-)
Ja mogę załatwić( ale nie na 100%) występ albo na malcie(tylko tam nie ma sceny) albo w plazie gdzie jest taka dosyć przyzwoita scena a ludzi dużo ;-) potem dodam zdjęcia

edit: Obrazek ludzi jest dużo glupija
a tu mail do kontaktu poznanplaza@segece.pl
Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 16:22 przez wilchelm111, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
weronika_poznan

wilhelm, kiedy tylko plakaty będą gotowe - na pewno dostaniesz jakąś setkę do rozwieszenia. fajnie, ze jesteś chętny do pomocy i wykazujesz inicjatywę. To super, ze wszyscy jesteśmy tu tacy aktywni :).

przemyślcie wszyscy sprawę tego flashmoba i porozmawiajmy o tym n 10 - na denstimie. Cmoki
Primum non nocere.
ODPOWIEDZ