obawiam się, że book your city oznacza - proszę wybrać miasto, gdzie se proszę pojechać, tak myślę :)
jestem po ju ken dens. myślałam o tym pomyśle flash moba w czerwcu - jeśli chcemy, żeby był to typowy flash mob - musimy go skrócić do 4 - 8 powtarzalnych taktów, nagrać na filma i poszczać razem z informacją o flash mobie. jeżeli wyskoczymy se od tak i wywalimy cąłe 4 minuty drila - który nie jest łatwy - ludzie spojrzą jak na ufo i pójda dalej, nie dołączą bo nie będą znali układu. Fajnie, ze poleciał the drill bo przynajmniej ludzie teraz znają to... Także - pomysł jest superancki, ale tańcząc cały układ będziemy na tym parkiecie sami i nie będzie to flash mob. Kulczykowa puściłaby nam muzę tylko ze swojej uprzejmości i dla naszego fanu. Co myślicie?
Ja tam już do siebie doszłam. to było przykre i okrutne widowisko. jury ma bardzo wysokie mniemanie o sobie. Bawią się ludźmi, to nie fair. obok siedział travis, którego szczerze polubiłam bo nikogo nie udawał i był surowy, ale UPRZEJMY!!!
Weronika!! ja jestem za... z dzieciakami damy rade w tłumie... im nas wiecej, którzy chociaz maja pojecie o Drillu tym lepiej, Widzialam flash mob-y w innych miastach i zawsze mi sie to strasznie podobalo...a jak mowisz zeby skrócic drilla to tym bardziej damy rade...super ale myślicie ze jest to do załatwienia w browarze??
Travis tez mi sie wydal bardzo sympatyczny przesiąkł atmosferą pracy z MJ
jak to już dobrze opracujemy wysyłamy do największej ilości osób - facebbooki, nasze-klasy, emaile, sms - wszyscy rozsyłają z dopiskiem podja dalej.... Taki master plan :P
już zakładajcie facebooki, bo tam jest taka fajna opcja, która może nam się przydać!! ;p a to potrzeba trochę czasu, żeby obiegło sieć ;p
tworzy się stronę jakiegoś wydarzenia, wkleja się zdjęcia, pisze kiedy, co i jak ;p i rozsyła zaproszenia, zainteresowani dołączają się do tej grupy, dzięki temu wiemy ile jest chętnych i jakim zainteresowaniem cieszy się nasz pomysł a facebooka mają teraz prawie wszyscy, więc to jest dobre miejsce na informowanie ludzi o takich większych akcjach
może sam Travis nas poprze? :PP on tam jest bardzo aktywny na tym facebooku i taki kochany!!
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
A może by tak jakiś plakaty porozwieszać?
Ja mogę załatwić( ale nie na 100%) występ albo na malcie(tylko tam nie ma sceny) albo w plazie gdzie jest taka dosyć przyzwoita scena a ludzi dużo potem dodam zdjęcia
wilhelm, kiedy tylko plakaty będą gotowe - na pewno dostaniesz jakąś setkę do rozwieszenia. fajnie, ze jesteś chętny do pomocy i wykazujesz inicjatywę. To super, ze wszyscy jesteśmy tu tacy aktywni :).
przemyślcie wszyscy sprawę tego flashmoba i porozmawiajmy o tym n 10 - na denstimie. Cmoki