Remix mojego autorstwa - They don't care about Us
Remix mojego autorstwa - They don't care about Us
http://www.youtube.com/watch?v=MrQoCGdPLfw
Na moim profilu na YT również 2 (jak na razie) covery MJ'a ;)
Na moim profilu na YT również 2 (jak na razie) covery MJ'a ;)
Michael Jackson - najsmutniejszy człowiek w historii świata.
Przesłuchałem cover (właściwie remix) i nawet mi się spodobał (mimo, iż remixów generalnie nie trawie)
Mam jednak 2 zastrzeżenia: wokal dałeś za cicho, a to coś, co miało imitować brzmienie gitary elektrycznej zamień nagraniem prawdziwej gitary albo wyrzuć i wstaw zamiast tego jakieś inne brzmienie, bo w stosunku do reszty mixu brzmi tak, jakby zostało dograne do całości zrobionej przez kogoś innego.
Ogółem daje czwórkę z plusem za ten remix

Ogółem daje czwórkę z plusem za ten remix

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Ja ogółem daje 5
Nie przeszkadza mi za cichy wokal ani gitara. Moim zdaniem nic nie zmieniaj. Tak jest dobrze. Czekam na więcej.
I mam 2 pytania.
1. Czy mógłbyś wrzucić ten remix na megaupload gdyż nie ma downloadu ani na twojej stronce , ani na wrzucie , a jak pobiore z youtube to traci jakość.
2. Czy mógłbym użyć twojego remixu w moim filmiku (filmik dodam jako odpowiedz do twojego filmu)?

I mam 2 pytania.
1. Czy mógłbyś wrzucić ten remix na megaupload gdyż nie ma downloadu ani na twojej stronce , ani na wrzucie , a jak pobiore z youtube to traci jakość.
2. Czy mógłbym użyć twojego remixu w moim filmiku (filmik dodam jako odpowiedz do twojego filmu)?
- insomniaof
Detox
myślę, że ta wersja cię zadowoli
a propos samego remixu. myślę, że jak najbardziej udany, lecz przyznaję rację hubertousowi gitara elektryczna przeszkadza, zmień ją. myślę, że należy się zasłużone 5-
a propos samego remixu. myślę, że jak najbardziej udany, lecz przyznaję rację hubertousowi gitara elektryczna przeszkadza, zmień ją. myślę, że należy się zasłużone 5-

Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 9:44 przez insomniaof, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jak dla mnie, remix genialny.
Nie ma przede wszystkim typowego, dyskotekowego "bitu".
Świetne połączenie muzyki poważnej i MJ'a.
Oczywiście, że czekam na więcej i proszę o jakiś upload.
PS: Dzisiaj rzadko który fan potrafiłby zrobić coś tak dobrego.
Pozdrawiam.

Nie ma przede wszystkim typowego, dyskotekowego "bitu".
Świetne połączenie muzyki poważnej i MJ'a.
Oczywiście, że czekam na więcej i proszę o jakiś upload.
PS: Dzisiaj rzadko który fan potrafiłby zrobić coś tak dobrego.
Pozdrawiam.

When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Taką samą już posiadam na komputerze. No cóż. Niech ta już będzie.insomniaof pisze:Detox
Podoba mi się Twój remix. Daję za całość =5. Te dwa minusiki za to:
Wokal na początku mogłeś stopniowo pogłaśniać, myślę, że uzyskałbyś fajny dynamiczny efekt, bo tak to trochę faktycznie za cicho, no ale to drobrna korekta.
I ta gitarka troszeczke mi przeszkadza, razi po uszach. Samo jej wejście fajne, ale od 1:57 trochę nieznośne i potem zejście gitary od 2:14 też fajnie zrobione. Po prostu za dużo szumu ona robi kiedy melodia jest spokojniejsza.
Ale ogólnie bardzo udany remix. Zazwyczaj remixy omijam szerokim łukiem, bo przeszkadzają mi za mocne bity, które po krótkim czasie mąca w głowie (przynjmniej w mojej;p). Ty ich sobie zaoszczędziłeś i bardzo dobrze ;)
Twórz dalej i jak najbardziej łącz klasycznych geniuszów z tymi bardziej współczesnymi :)
Wokal na początku mogłeś stopniowo pogłaśniać, myślę, że uzyskałbyś fajny dynamiczny efekt, bo tak to trochę faktycznie za cicho, no ale to drobrna korekta.
I ta gitarka troszeczke mi przeszkadza, razi po uszach. Samo jej wejście fajne, ale od 1:57 trochę nieznośne i potem zejście gitary od 2:14 też fajnie zrobione. Po prostu za dużo szumu ona robi kiedy melodia jest spokojniejsza.
Ale ogólnie bardzo udany remix. Zazwyczaj remixy omijam szerokim łukiem, bo przeszkadzają mi za mocne bity, które po krótkim czasie mąca w głowie (przynjmniej w mojej;p). Ty ich sobie zaoszczędziłeś i bardzo dobrze ;)
Twórz dalej i jak najbardziej łącz klasycznych geniuszów z tymi bardziej współczesnymi :)
- DooDoo Forever
Fajnie, że się podoba : )
http://www41.zippyshare.com/v/48712427/file.html
tutaj daję link na zippyshare, gdyby ktoś chciał pobrać. A już niedługo kończę remix ,,Give in to me" ; )))
http://www41.zippyshare.com/v/48712427/file.html
tutaj daję link na zippyshare, gdyby ktoś chciał pobrać. A już niedługo kończę remix ,,Give in to me" ; )))
Michael Jackson - najsmutniejszy człowiek w historii świata.
- LiberianGirl1989
Łoł! Podobało mi się;)
Całkiem niezły ten twój remix Charis;)
Jestem bardzo miło zaskoczona, bo remixy generlanie kojarza mi się z jakąś rombanką;P A tutaj takie połączenie - Bach i Jackson!
Naprawde dobre. Chociaż ta gitara według mnie również tak dziwnie brzmi razem z reszta. Ale ogólnie jest ok;) Początek mi się najbardziej podoba;D Jest taki niepokojący! jak w horrorze!:D Fajnie:)
Całkiem niezły ten twój remix Charis;)
Jestem bardzo miło zaskoczona, bo remixy generlanie kojarza mi się z jakąś rombanką;P A tutaj takie połączenie - Bach i Jackson!
Naprawde dobre. Chociaż ta gitara według mnie również tak dziwnie brzmi razem z reszta. Ale ogólnie jest ok;) Początek mi się najbardziej podoba;D Jest taki niepokojący! jak w horrorze!:D Fajnie:)