Spotkania fanów w Poznaniu
-
KINO MALTA, 10 Kwiecień 2010, dodatki TII:
1. Weronika
2. Iskierka
zapisujcie się!
1. Weronika
2. Iskierka
nie wiem jak reszta, ale bardzo chciałabym zobaczyć te materiały z BluRaya, których póki co w domu nie obejrzę...weronika_poznan pisze: co z tym kinem 10-tego? dodatki?
zapisujcie się!
Ostatnio zmieniony wt, 30 mar 2010, 17:21 przez Iskierka, łącznie zmieniany 1 raz.
A pozatym miałabyś niepowtarzalną okazję zobaczyć dodatki których nie ma na żadnych innych wydaniach dvd ponieważ na blu-ray jest ich najwięcej.Mogłabyś też się zintegrować z fanami.jinga pisze:Chętnie bym się do Was przyłączyła ,ale za bardzo mnie "przytłacza" "This is it" , kojarzy mi się , no wiecie, ze śmiercią.
Wołałabym coś weselszego jak np. Private Home Movies. ..

KLE KLE>>>HEJ!

nie pytajcie mnie o nic, bo poza informacjami zawartymi na załączonym obrazku nie wiem nic. ;]MJ_Angel pisze:Kasia po ile są wlotki?
a plakat przyhaczyłam w okolicach starego rynku, następnie szukałam czegoś więcej i znalazłam jedynie jego internetową wersję.
jeśli chodzi o wiek to jak już obawiałabym się czegoś innego..
podobno jest to klub byłych właścicieli pulsaru i podobno średnia wieku wynosi 16lat. ;]
ale to będzie impreza tematyczna, w dodatku poświęcona dość mało interesującej dla większości gorących 15nastek postaci,
więc mam nadzieję, że będzie spokojniej.
z drugiej strony słyszałam też, że czasem ciężko wejść nawet z dowodem. zależy.
jak zobaczyłam plakat od razu pomyślałam o tym panu:Trinity pisze:tak myślę, że najlepszym impersonatorem MJ'a jest E'Casanova, a to pewnie jakiś Polaczek będzie xD
http://www.michael-jackson.pl/
(i to jest na pewno ten pan, na plakacie i na stronie widnieją te same zdjęcia)
Jeśli chodzi o mnie to jeszcze nie wiem czy uda mi się wywinąć od rodzinnej świątecznej kolacyjki.