Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Zatem witaj Szczecin. :happy:

Mam nieodparte wrażenie, że jak na złość razem z wiosną przyszło morze nowych obowiązków ale dzisiaj oto właśnie przerwę ciszę przed burzą….

…i z wypiekami na twarzy przekażę wszystkim radosne nowiny

DAĆ UŚMIECH – AKCJA CHARYTATYWNA :-)

Tak. Te osoby, które nie wiedzą i usiadły to mogą się uszczypnąć zapewniam, że napis będzie taki sam… Tak więc „Dać Uśmiech” rusza pełną parą! Jest to całkowicie charytatywna akcja, która dzięki kreatywności, sile i energii szczecińskich fanów będzie miała szansę zaistnieć.
To cudowne a jednocześnie niesamowite, że już dziś (pomysł powstał dosłownie kilkanaście dni temu) mogę podać konkrety. Nasza ekipa działa tak prężnie, że czasami zaczynam się bać o to co jeszcze przyjdzie Nam do głowy, bo jak przyjdzie to na pewno dopniemy swego.

Dać uśmiech to chęć wyciągnięcia ręki do tych, którzy Nas potrzebują, a że inspiracją dla Nas jest Michael decyzja była jednogłośna. Szpitale dziecięce.

Oto najważniejsze informacje w największym skrócie:
• zaczynamy 10 kwietnia (sobota), godzina jeszcze w trakcie negocjacji,
• pierwszy szpital – ul. Arkońska w Szczecinie, oddział dziecięcy,
• program wizyty obejmuje układy taneczne w pełnym przebraniu, konkursy dla dzieci z nagrodami, rozmowy, czytanie bajek oraz indywidualne rozmowy’
• nagrody dla dzieci ufundowali sponsorzy a tych nie byłoby gdyby nie nasza Matka / DZIĘKUJEMY/
• plakat zapowiadający akcję jest już gotowy a autorka, mam nadzieję, pochwali się swoją pracą – Kama,

Moi Drodzy każdy kto ma czas, chęci i odrobinę dobrej woli oraz wrodzonej wrażliwości SERDECZNIE ZAPRASZAMY do udziału. Dajmy uśmiech…

To tak na szybko, bo tyle się dzieje, że czasami robimy kilka rzeczy na raz na co najlepszym dowodem jest kolejna informacja…

MOONWALK NIGHT – „CLUB +21”
:mj:

Jesteście w szoku? Ja też…
Kolejna impreza z wielkim rozmachem z cyklu Moonwalk Night odbędzie się 14 maja (piątek) w klubie „+21” i jest w pełni zorganizowana przez Nas :) No cóż mamy już po prostu wprawę ;-)

Informację podaję abyście mogli zarezerwować sobie wolną noc a szczegóły pojawią się później… Mamy jeszcze trochę czasu

Pozdrawiam Was tych obecnych i tych na nartach :)*
Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 13:01 przez poisonivy, łącznie zmieniany 1 raz.
The world got even darker it was possible [*]
k_asia

Post autor: k_asia »

Popieram waszą akcję charytatywną.Fajne macie pomysły.Pozdrawiam was serdecznie.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Witam serdecznie

W dniu dzisiejszym udało mi się ukończyć projekt plakatu, który poleciał już do drukarni :-) info o naszej akcji charytatywnej też już poszło w świat więc nie ma na co czekać tylko szykujmy się na wizytę w szpitalu

INFO

Grupa fanów Michael Jackson Szczecin Team kierując się inspiracją wspaniałego człowieka Michaela Jacksona, który propagował ideę doskonalenia siebie poprzez pomoc innym, a w ślad za tym ulepszania świata postanowiła zorganizować akcję charytatywną dla chorych dzieci w szpitalach. Nie jesteśmy profesjonalnymi tancerzami, ale mamy w sobie wiele siły i determinacji, żeby osiągnąć stawiane sobie cele. Mamy też pasję i wielkie chęci, więc do osiągnięcia sukcesu pozostało już bardzo niewiele. Mamy za sobą organizację trzech imprez w Szczecińskich klubach.

"Jeśli chcesz naprawić świat, najpierw musisz przyjrzeć się sobie i zmienić się.
Zacznij od tego gościa, którego widzisz w lustrze, czyli od siebie!"

- MICHAEL JACKSON

Podążając za tymi słowami zaczęliśmy od siebie i chcemy podarować dzieciom uśmiech

AKCJA CHARYTATYWNA:

"DAĆ UŚMIECH - MJ Szczecin Team odwiedza szpitale dziecięce"

Michael Jackson był artysta doskonałym a swoje przesłanie przelał w muzykę i taniec a także na działalność charytatywną pomagając dzieciom. Wywołać uśmiech na ludzkiej twarzy a w szczególności na twarzy dziecka w świecie pełnym przemocy, zła i walki o wszystko na wszelakich płaszczyznach jest jak kropla wody dla spragnionego.
Najlepszą drogą doskonalenia siebie i ulepszania świata jest pomoc innym, dlatego dajmy uśmiech…

Zaczynamy 10.04.10 w szpitalu przy ul. Arkońskiej

Obrazek

KEEP THE FAITH & ON THE LINE
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
poisonivy

KAROLINO – SIOSTRO NASZA!!!

Z okazji (….. ;-) ) urodzin, przyjmij szczere, serdeczne życzenia.

Niech Wiara sił dodaje a Nadzieja pcha do przodu.

A wycałuję Cię na żywo ;-)

WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO…

Obrazek

ewelina
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Booooooożeeee :happy: Dziękuję!!!!! Jak dobrze wiedzieć, zę ma się taką "majkelową" rodzinkę japrosic Miłość do MJa jest o wiele piękniejsza, gdy można się nią dzielić z takimi ludźmi, jak Wy ;-) Kocham Was :calus:
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Kochani jak przystało na MENAGERA i MATKE naszej KOCHANEJ grupy musze powiedziec ze dzisiejszy wystep w TV był poprostu nastepnym wyzwaniem i z czystym sumieniem napisze DALISMY RADE!!! japrosic ,i obiecuje Wam ze to nie koniec Naszej przygody z MJ a wiecie ze słow nie puszczam na wiatr ;-) Jestesmy jak puzle i nie tylko dzis dalismy tego przykład!tylko dajemy przykład co dziennie.Kazdy na kazdego moze liczyc,poprostu nie ma to jak Rodzina!!!osoby nie obecne dzis w TV tez były z Nami duchowo pamietajcie i wasze wsparcie jest wazne.Oj juz nie pisze bo czesc grupy oblewa sukces w Pub a ja z Moja kochana sasiadka Jula nenene Dziekuje Wam Wszystkim za to ze jestescie :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

A kto nie widział materiału w tv, może obejrzeć tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=0UNU0dV_gbc - (część I - wywiad)
http://www.youtube.com/watch?v=UoFkI8yBTYg - (część II - pokaz SC i wywiad cd.)
lub tu: http://ww6.tvp.pl/6555,966871,1.view - cały program "Obraz Dnia".
Awatar użytkownika
poisonivy

Nie jest dla nikogo tajemnicą, że działamy….że MJST działa i to bardzo prężnie i sprawnie ale to czego jestem świadkiem ostatnimi czasy, przerasta moje oczekiwania i muszę Wam o tym powiedzieć TU. Tak żeby każdy wiedział, żeby nikt nie miał wątpliwości jak bardzo mi to imponuje i jak bardzo jestem dumna….

Myślałam, że rzucone w eter hasło poobija się o ściany i wróci do mnie jeszcze szybciej niż ze mnie wyszło… To nie była kwestia braku wiary a raczej natłoku zajęć i zbliżającej się imprezy, którą organizujemy. Stało się (na moje i nie tylko moje szczęście) zupełnie inaczej! „Dajmy uśmiech….”

Już następnego dnia akcja zaczynała nabierać tempa. Jeden szpital, drugi szpital, jedno radio, kolejne radio, patronat, sponsorzy, rozmowy z dyrekcją, wreszcie wywiad w radiu, wywiad na żywo w telewizji, zaproszenie na piknik…

Dzień po dniu te informacje spadały na mnie jak deszcz, co tam! Jak grad! I wywoływały coraz to większe szczęście tam w środku i tu, na twarzy. To się dzieje naprawdę? Czy to się dzieję, bo jak się obudzę to poczuję straszny żal!

Wszyscy wiedzą o kim mówię i do kogo kieruję te słowa, bo żadną tajemnicą nie jest, że Nasza rodzina ma prawdziwą Matkę a w mojej ocenie i prawdziwego Menagera!
Oczywiście bez Nas nie byłoby tego wszystkiego bo każdy ma swoje zadania, które wykonuję sumiennie i ze szczerego serca ale Edyta, rozpętałaś tę „burzę”. DZIĘKUJĘ.

Dziękuję Wam, że jesteście i robicie ile w Waszej mocy.
Dziękuję Edyta za to, że dmuchasz w Nasze żagle…
Dziękuję, że „motywujemy się nawzajem” i że, ktoś kiedyś mądrze powiedział „wszystko jest możliwe”…

Wywiad w telewizji, w którym nie mogłam wziąć udziału, z bolącym sercem.

Było świetnie! Wielki szacunek! Niewidoczny stres, pełne opanowanie, odpowiedzi jakby „z kartki”, choć wiadomo, że do ostatniej chwili nikt nie wiedział jakie padną pytania. Taniec bomba! Daliście radę, jestem dumna…

Pozdrawiam serdecznie ;-)

A korzystając z okazji, że zbliżają się święta przyjmijcie ode mnie życzenia Spokoju i Odpoczynku… Tak żebyśmy silni byli! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Kochani z Okazji Swiat zycze Wam spokoju i mokrego poniedziałku.Wiele siły i wytrwałosci.Wasza kochana Edzia :mj: z Rodzinka.
Obrazek
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

Całej ekipie MJST Spokojnych Wesołych Świąt i mokrego podkoszulka;)
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
UWAGA
Załatwiłam salę na jutro na godzinę 16, więc mam nadzieję, że uda nam się spotkać w pełnym gronie ;-)
Przyda nam się jakiś trening przed występami dla maluchów ;-)

ZAPRASZAM!!!!

:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

ZAPRASZAM NA TRENING W PIĄTEK NA GODZINĘ 16:30. PROSZĘ O INFORMACJĘ NA PW BĄDŹ NA GADU, KTO BĘDZIE, ABYM WIEDZIAŁA, CZY JEST SENS W OGOLE ROBIĆ COKOLWIEK ;-) POZDRAWIAM.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
edyta_76

Witam Was kochani :happy:

Ważne sprawy do ogarnięcia!!!!

24.04 godz.14:00 Szpital Zdroje
30.04 godz.22:00 występ w Galaxy na dyskotece tam gdzie kręgle :mj:
8.05 warsztaty prowadzone przez Nas w szkole tańca :dance:

Dlatego proszę Wszystkich o obecność w piątek o godz. 16.30 na sali tam gdzie zawsze ;-)
Na pewno jesteście ciekawi co znowu z Kamą wymyśliłyśmy? :szepcze: :lal:
hehehe

:lal: NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH
:lal:
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Pogubiłam się :surrender: Kiedy mamy jakąś próbę i gdzie? Ktoś mógłby zamieścić taki terminarz prób? Bo ja bez tych informacji na forum, to zginę.

P.S. Mój Mike tak ślicznie się uśmiecha do mnie ze ściany. Dziękuję Wam jeszcze raz :mj:
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

kilka ważnych informacji

krótka relacja z akcji charytatywnej ;-)

"DAĆ UŚMIECH - MJ Szczecin Team odwiedza szpitale dziecięce"

Akcję rozpoczęliśmy od wizyty w szpitalu przy ulicy Arkońskiej 10.04.2010
Niestety z wiadomych przyczyn akcja była bardzo skromna, nie tańczyliśmy, byliśmy tam nie mogliśmy zawieść dzieci

przygotowania ;-)

Obrazek

wizyta na oddziale ;-)

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek

daliśmy uśmiech ;-)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:diabel: :diabel: :diabel: a teraz krótka relacja z próby 16.04.10 (niespodziewana niespodzianka) :happy:

:lal: niespodzianka :lal:

Obrazek Obrazek

:ziew: w oczekiwaniu na Ete :ziew:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:diabel: NIESPODZIANKA :diabel:

Obrazek Obrazek

:diabel: MY nenene

Obrazek Obrazek

:diabel::diabel::diabel: TERMINARZ :diabel2::diabel2::diabel2:

24.04.10 godz. 14:00 "DAĆ UŚMIECH - MJ Szczecin Team odwiedza szpitale dziecięce" szpital w Zdrojach zbiórka o 13:00

29.04.10 godz. 16:00 - 20:00 - próba Club+21

30.04.10 godz. 22:00 Champions Club - Galaxy - pokaz
http://www.abballu.pl/aktualnosci,60#menu

05.05.10 godz. 16:00 - 20:00 - próba Club+21

08.05.10 godz. 12:00 - 14:00 prowadzimy warsztaty w Studio Tańca Abballu
http://www.abballu.pl/

12.04.10 godz. 16:00 - 20:00 - próba generalna Club+21

14.05.10 godz. 21:00 MOONWALK NIGHT - Club+21

:diabel2::diabel::diabel2: :lal: :mj:

Obrazek Obrazek

Wszystkich serdecznie ZAPRASZAMY :dance: :dance: :dance:

PS

pamiętajcie

NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
ODPOWIEDZ