MichaelsAngel pisze:jakie plany? Powiedzcie co wiecej?
Wydać czy nie wydać oto jest pytanie...
Przyjmijmy że z okazji wielkanocnego zająca tudzież wielkanocnego majkela odzianego w sreberko lub złotko(tutaj wybierz co na Ciebie bardziej działa:złote gacie albo srebrne-tylko błagam nie wybieraj ceraty)wyjawimy Tobie nasze plany właśnie w to święto.Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć cierpliwości ponieważ zajączek przychodzi w poniedziałek wielkanocny.Nie będę przecież wnikać ile razy przychodzi do Ciebie majkel odziany w :..............
Pozdrawiam i do poniedziałku
DENSTIMOWCY!!! dzięki za obecność w ostatnia sobotę! Wielki pokłon Jeanny, za przybycie po kilku godzinach wywijania na parkiecie bydgoskim! takie zajęcia może nie są specjalnie widowiskowe, ale powtarzanie podstaw i tłumaczenie ich od początku jest bardzo potrzebne, nawet tym, którzy tańczą całość od kilku zajęć - sami zawsze coś odkrywają nowego, lepszego. Było fantastycznie - i dzięki za pociąg! SAYSAYSAY!!! hihihihi
słuchajcie - rezerwujcie sobie czas po rozdaniu świadectw 25 czerwca i CAŁY 27 czerwca - niedziela. Szczegóły wkrótce. WSZYSCY!!! Trwają też rozmowy co do występu w połowie maja. Spinamy tyłki everyone! Trzeba pokazywać światu MJ-MUSZTRĘ!
Ja napewno postaram się przyjść i poćwiczymy dangerous
w piątęk mają mi to zdjąć więc myślę że przyjdę.
tylko gdzie przyjść itp? (jak będzie jakiś chłopak to przyjdę )
i o co chodzi z tym występem w połowie maja? i kiedy bo 19 maja mam występ.
wilchelm111 pisze: (jak będzie jakiś chłopak to przyjdę )
A Ty przepraszam masz jakiś problem z dziewczynami? Nie możemy Ci zagwarantować męskiej części dance teamu...
Mamy 2 facetów, którzy zjawiają się ze tak powiem sporadycznie...
Nie stanie Ci sie z nami krzywda, a jak tak bardzo nie chcesz być z samymi dziewczynami o przyprowadź kogoś od siebie, zapraszamy :P
A ja Wam dziękuje za wczoraj i za tą cierpliwość do mnie. ;] Teraz sama sobie poćwiczę i może coś z Tego wyjdzie. ;]
A i jeszcze raz gratuluje MichaelsAngel . ;]
Very fajne zajecia. Jeanny, która była, że tak to ujmę 'rozruszana' xD roznosiła salę. Dzieki Ci za tą pozytywną energię ;) xp. Pociag say say say ;) super zabawa, ale i fajnie było sobie poprzypominac kroki ;d
wilchelm111 pisze:(jak będzie jakiś chłopak to przyjdę )
phi, a co to za różnica xp z chłopakami czy bez ;p Nastrój i atmosfera, zawsze zajebista ;d;d Wbiaj, wbijaj xp
Nastepne spotkanie po swietach?
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
no to smooth criminal. kurczę wszyscy naglę się przyczepili z tymi chłopakami przyjdę na najbliższy trening i mam nadzieję ze będzie SC
Annie_17 - Ja też mam patent już nawet wyrobiony ;P byłem u szewca i mi zrobił wg projektu mj ale nie mam gdzie tego cwiczyć bo nie mam gwoździ w panelach