na stronie, którą uprzednio podał MJJ (www.mjvisionary.com) znajduje się galeria fanów

Można przesyłać swoje zdjęcie- najciekawsze zostaną opublikowane.
Ja już siebie tam umieściłam

Z Polski na razie marnie, więc.... do dzieła MJówki

siadeh_ pisze:Taaa.... Ino, ze najpierw musi mi ktos zafundowac pudełeczko![]()
A wiesz co....?siadeh_ pisze:a później to juz z górki: przywdziewam pelerynke, wrzucam kły na szczeke, kłade się do mojej sypialnej trumienki pudełeczko w szpony i... DAWAJ SIE FOTOGRAFOWAĆ![]()
Tak, Michael- Twoi fani to całkiem normalni ludzie.![]()
Ja też uniknęłam tych kosztów zamawiając box w sieci "Piotr i Paweł"gdzie mają sklep muzyczny.DZisiaj musiałam nawet krążyc między półkami bo kasjerowi nie chciał wejść"Billie Jean" z pieciu minut czekania zrobiło się 20 ale "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"THRILLER pisze:Pośrednio ma to związek z tym tematem, więc napisze tutaj.
Przypadkowo trafiłem na ciekawą stronę:
www.empik.com
Jednym słowem reaktywacja sklepu internetowego empik. Jest to o tyle dobra wiadomość że można uniknąć kosztów pocztowych, odbiór towaru możliwy jest w każdym z salonów Empik. Oferta taka jak wszędzie, jedyna ciekawsza pozycja to GHOSTS BOX - ponoć dostępny.
Są. Sam się zdziwiłem. W "Empiku" na Ostrombramskiej, małym potwornie, widziałem całe dwa pudełka. Za 49,90 PLN. W Media Markt na tej samej ulicy było tego dużo więcej, ale ceny nie sprawdzałem. I parę singli też było, po 29,90 PLN. W tym momencie pomyślałem sobie, że Michael na mnie tym razem nie zarobi, bo najwyraźniej za tę cenę to mogę sobie kupić jakiś album. :]dzina pisze:Zaraz, zaraz czyli single z Visionary można normalnie kupić w Empiku?!![]()
No, to Kiniu, dołączyłaś do grupy normalnych inaczej.siadeh_ pisze:MAM!
Dzięki za info, no cóż pudełko sporo kosztuje i 30 złoty za singiel też nie mało ale warto zrobić rozeznanie w innych sklepach, bo może będzie gdzieś taniej, ja liczę na media, bo empik jak zwykle ma boskie cenyPank pisze:Są. Sam się zdziwiłem. W "Empiku" na Ostrombramskiej, małym potwornie, widziałem całe dwa pudełka. Za 49,90 PLN. W Media Markt na tej samej ulicy było tego dużo więcej, ale ceny nie sprawdzałem. I parę singli też było, po 29,90 PLN. W tym momencie pomyślałem sobie, że Michael na mnie tym razem nie zarobi, bo najwyraźniej za tę cenę to mogę sobie kupić jakiś album. :]dzina pisze:Zaraz, zaraz czyli single z Visionary można normalnie kupić w Empiku?!![]()
To nie ma większego znaczenia czy rzecz, która jest limitowana, jest powszechnie dostępna czy na odwrót. Sęk w tym jak długo będzie można sobie to kupić od tak, w każdym sklepie muzycznym. Podobnie było z Deluxe Collector Box Set, ten zestaw był, w niemal każdym sklepie muzycznym, dobrze to pamiętam bo sama sobie kupiłam nie w empiku tylko u takiego gościa co miał małą "klitkę muzyczną", która zresztą już nie istniejeSUNrise pisze:Wychodzi na to, że wszędzie tego pełno, a miała być to taka "bardzo limitowana wersja"