TANIEC, NAUKA, STYL TAŃCA - Michael Jackson
obecnie nie, ale planujemy nagrać razem z koleżanką, z którą występowałam sam Scream, tylko ten kawałek, który jest w teledysku ;) ale nie jestem pewna kiedy go zrealizujemy ;) w trochę odleglejszych planach mam zamiar nakręcić cały Dangerous, prawdopodobnie też z koleżanką :)
a Ty, Eva, nie tańczysz? :>
a Ty, Eva, nie tańczysz? :>

oł jeee. ;p
Koleżanko droga koleżanko a to Szopsen dał Ci takiego stresa? ; p
Ja miałam farta bo Michael nie przyszedł na nasz występ :D:D
no fakt mogłoby być lepiej ale mało czasu , baaardzo mało ; p ale to się jeszcze dopracuje, no nie? ;p mamy jeszcze dużo apeli i wooogóle :D:D
Jestem bardzo wkurzona bo nie podobało mi się jak tańczyłam iż byłam chora i według mnie wyszło mi kiepsko ;p A jak się ze mnie lało po występie szkoda gadać ;p. Następsnym razem jak damy z siebie wszystko to bd gitez
OO ile ja bym dała żeby wystąpić na TII u boku Michaela
Ja miałam farta bo Michael nie przyszedł na nasz występ :D:D
no fakt mogłoby być lepiej ale mało czasu , baaardzo mało ; p ale to się jeszcze dopracuje, no nie? ;p mamy jeszcze dużo apeli i wooogóle :D:D
Jestem bardzo wkurzona bo nie podobało mi się jak tańczyłam iż byłam chora i według mnie wyszło mi kiepsko ;p A jak się ze mnie lało po występie szkoda gadać ;p. Następsnym razem jak damy z siebie wszystko to bd gitez

OO ile ja bym dała żeby wystąpić na TII u boku Michaela

Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.
Annie are you okey?.
Annie are you okey?.
- Mrkariinka
-
- DirtyDiana13
Za niecały miesiąc? Ja bym się nie nauczyła tego wszystkiego na razhubert9999 pisze:A ja planuję zrobić połączenie Drilla, Dangerous, SC, Black or Whie, Thrillera i Billie Jean za niecały miesiąc xD

Swoją drogą mogę się pochwalić [

:D
okey okey Afriko ;p
Ale wątpie żeby miał ;d
Właśnie oczekujemy z niecierpliwością ' ;)

Ale wątpie żeby miał ;d
Właśnie oczekujemy z niecierpliwością ' ;)

Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.
Annie are you okey?.
Annie are you okey?.
- wilchelm111