Victory Tour HQ - MJJCOMMUNITY

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

ściągnął ktoś?? jak to wygląda? ja narazie nie mam czasu zeby sciagac.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

Właśnie mam pytanie. Bo to się ściąga na Adobe Readera i nie mogę tego otworzyć? Może mnie ktoś poinstruować jak to zrobić albo wrzucić tak żeby otwierało się w GOM Playerze?
Awatar użytkownika
martina

Post autor: martina »

Wiśnia pliki wideo otwieraja Ci się w programie do pdfu? Moze masz zle skojarzone rozszerzenia plikow w systemie? Probowalas otwierac te pliki z poziomu odtwarzacza do plikow wideo? np subedit itp. ?
Od razu mowie, ze ja tego nie sciagalam (jeszcze), ale cos nie chce mi sie wierzyc ze ktos nadal tym plikom rozszerzenie pdf :D
Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

aaaaaaaaaaaaaaaaaa! martina co ty do mnie mówisz. Ja jestem zielona jak jabłka wiosną w tych sprawach. Mozesz jaśniej. nenene Kiedy otwieram to w Adobie wsykakuje mi cos takiego,że :"Adobe Reader nie może otworzyć (i tu nazwa koncertu), ponieważ nie jest to obsługiwany typ pliku lub jest uszkodzony(np.wysłany jako załącznik i niepoprawnie rozkodowany)". Co to oznacza?
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

Post autor: Amnezjanin12 »

Wisienko ;-) to oznacza że Adobe Reader nie może czytać tego typu plików, Reader może czytać pliki PDF, a to jest plik video.
PDF (Portable Document Format) - to format pliku tekstowego, przeznaczonego do zapisu dokumentów z grafiką lub elementami hipertekstowymi. Weź naciśnij prawym przyciskiem myszy na ten film dalej
otwórz za pomocą i tam wybierz jakiś odtwarzacz filmów... nenene. I na pewno to nie są pliki PDF bo by tyle nie zajmowały nenene POWODZENIA
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Kurcze otwieram w GOM Playerze gdzie oglądam filmy i nic.
Amnezjanin12 a możesz polecić inny program do ściągnięcia w którym będzie działać? Ściągałeś ten koncert już? ;-)
Awatar użytkownika
martina

Zainstaluj Subedit player i podczas instalacji zaznacz, zeby był domyślnym odtwarzaczem filmów, powinno pomoc ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

Posłuchaj Martiny, a jeżeli chodzi o mnie to może byś VLC Media Player, sam z niego korzystam
http://downloads.videolan.org/pub/video ... -win32.exe
tylko teraz tak jak już weźmiesz to zainstalujesz to ten film otwórz za pomocą dalej wybierz program, zaznacz zainstalowany program, i zaznacz u dołu ZAWSZE UŻYWAJ WYBRANEGO PROGRAMU... i OK
Awatar użytkownika
wiśnia1994

kurde albo jestem taka głupia albo ani jeden ani drugi nie pasuje. tak jakby było złe rozszerzenie? mam do tego koncertu 'rar'. a wy przez jakie to programy otwieracie? mam namyśli osoby które już pobrały choć jedną część?
Awatar użytkownika
martina

Jak masz rar to znaczy ze nie wypakowalas plikow :D proponuje zainstaluj darmowy program 7zip, kliknij na pierwszy part archiwum, wypakuj i dopiero te pliki filmowe bedziesz mogla odtworzyc programem do wideo.
Obrazek
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

ojoj... Program nazywa się WINRAR.. Plik Rar to spakowane archiwum w którym znajdują się te pliki.
http://www.rarlab.com/rar/wrar393pl.exe
zainstaluj, a jak już to zrobisz to weź prawy myszy i zrób wypakuj tutaj
Awatar użytkownika
Taloa

Post autor: Taloa »

Witam w ten piękny wiosenny wieczór ;-)

Wczoraj zaczęłam ściągać koncert i miałam nadzieję, że dzisiaj będę mogła go sobie obejrzeć. Po ściągnięciu ostatniego parta wziełam się za rozpakowanie programem 7zip. No cóż po rozpakowaniu wyskoczył mi błąd:
błąd danych w "VTS_01_1.VOB". Plik uszkodzony.
:surrender:
Tak jest niestety z pozostałymi trzema "VOBami".
Początkowo myślałam, że jest to błąd mojego komputera lub błędnego ściągnięcia pliku, jednak niestety błędy cały czas sie powtarzają.
Chciałam również pliki rozpakować za pomocą innego programu niestety Winrar nie chce się zainstalować na moim szalonym kompie. Dlatego prosiłabym o sprawdzenie tych plików czy to one są wadliwe czy tez co jest bardzo prawdopodone wina mojego kompa.

Pozdrawiam serdecznie
Obrazek
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

No cóż... z przykrością muszę stwierdzić że to najprawdopodobniej uszkodzone archiwum, nie ma żadnych danych naprawczych, należało by jeszcze raz to spakować, dodać dane naprawcze i wrzucić... nie da się sprawdzić pliku nie mając całości, gdybym miał całość było by co innego, ale na 100% to uszkodzone archiwum
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Taloa pisze:Początkowo myślałam, że jest to błąd mojego komputera lub błędnego ściągnięcia pliku, jednak niestety błędy cały czas sie powtarzają.
Jak rozumiem, ściągałaś pliki rar jeszcze raz? (bo może faktycznie coś się nie dociągnęło?)
Amnezjanin12 pisze:nie da się sprawdzić pliku nie mając całości, gdybym miał całość było by co innego, ale na 100% to uszkodzone archiwum
Nie mam pojęcia, co może być powodem błędu u Taloi, ja ściągnęłam, rozpakowałam WinRAR-em i wszystko jest ok, żadnych błędów. Może to jednak nie dociągnięty do końca part?
Pitrzel pisze:ściągnął ktoś?? jak to wygląda? ja narazie nie mam czasu zeby sciagac.
Tak wygląda, jak można było zobaczyć na próbkach. Wizja i fonia żyleta to to nie jest, ale da się żyć.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
ODPOWIEDZ