Ancurka pisze:To ja może też się zapiszę, mam dopiero 14 lat ale w przedstawieniach już grywałam hehe mam nadzieję że znajdzie się dla mnie jakaś rola ?? O ile chcecie taką smarkulę jak ja
Chcemy, Ty smarkulo Na pewno rola się znajdzie. Od połowy kwietnia ruszamy z próbami :D
Take 2 The Michael Jackson Interview the footage You Were Never Meant To See,
Private Home Movies,
90 minutes Oprah Winfrey Interview,
a na zakonczenie:
Teledyski "Number Ones – Visual Milestones"
Multikino jest na pewno w posiadaniu koncertu Live in Bucharst, ale nie wiem czy w takim dniu chcielisbyscie ogladać koncert.
Czekam na propozycje:)
Tak na prawdę, to na powyższe nie ma oficjalnych licencji i wydań. To są rzeczy kupowane przez stacje TV.
W grę wchodzą koncerty i teledyski Number Ones.
This is it za świeże??? Ja to oglądam CODZIENNIE i mogłabym tak do końca świata. A poza tym w kinie dochodzi jeszcze ta atmosfera i dźwięk przeszywający do szpiku kości. Ja jestem jak najbardziej za koncertami z DVD!!!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Wiem, że w Poznaniu w kinie jest tak, że jeżeli chcesz by Ci puścili dany film to nie może być mniej jak 50 osób. ;) Zapewne jest tak w każdym kinie ;)
Wiem, że w Poznaniu w kinie jest tak, że jeżeli chcesz by Ci puścili dany film to nie może być mniej jak 50 osób. ;) Zapewne jest tak w każdym kinie ;)
Piotrusia, mam nadzieje, że pamiętasz who's bad i wiesz komu przydzielić rolę złego kapitana (patrz ja).
Co z dekoracją do spektaklu? Możnaby już jakoś rozdzielić pracę.
A tak przy okazji- jak idzie wam nauka tańca do indywidualnych teledysków?
To musi być coś dla wszystkich, bo przecież nie organizujemy tego tylko dla fanów, ale dla wszystkich żeby uczcic pamięć o MJ.
Nie-fan raczej nie byłby zainteresowany Private home movies ani Take 2.
Myślę że jakiś porywający koncert BAD byłby w sam raz
Witam wszystkich! Ja jestem raczej za koncertem, bo wątpię aby kino posiadało filmiki o Michaelu, bo nie były nagrywane we wszystkich formatach, a kinowych to napewno nie. Niestety. My w Poznaniu zrobiłyśmy sobie ostatnio prywatny pokaz w kinie TII. Wynajmuje się salę, organizuje ludzi i wyświetlają!!! Musiałyśmy kupić tylko płytę blue-ray i grała muzyka. Przy okazji - pozdrawiam dziewczyny
Hej!!!
Chcecie mieć projekcję w multikinie agitujcie: 022 453 32 44!
Im więcej osób dzwoni, tym lepiej, niech zobaczą że nam zależy!
Jest to numer wewnetrzny do jakiegoś dyrektorka z centrali w Warszawie który przyjmuje takie propozycje.
Dzwonić można od poniedziałku do piątku, w godz. 9-17.
Ostatnio zmieniony pt, 16 kwie 2010, 22:24 przez MJwroc, łącznie zmieniany 1 raz.