cześć :D to może ja odświeżę temat i pochwalę się swoim występem ;) http://www.youtube.com/watch?v=j4jyBSLDgdU
tak, wiem. w niektórych momentach jest nierówno, ale da się to wytłumaczyć. miałyśmy za mało czasu na przygotowania. mam jednak nadzieję na skromne słowa uznania :]
chcesz słów uznania? hmm, choreografia raczej ok, dynamika cienko,
wyczucie rytmu też możesz poprawić <- trochę krytykuję ale nie jak Piróg :P
trenujesz taniec w jakiejś szkółce?
Mi się najbardziej podobało The Drill i jako tako TDCAU. Reszta bez dynamiki, ale chorełka nawet niezła. Nie podobały mi się też te długie przerwy między piosenkami. Dałem 3/5 :)
firefenix18, Maruderkis, tak, wiem, niedporacowane, gdyż było strasznie mało czasu. obecnie nie tańczę w żadnej szkole, ale chodziłam przez rok na hip-hop i przez pół roku na jazz oraz okazyjnie na funky, modern, house itp. :)
ja ta mniej zaawansowana, z prawej ;) nie dałam z siebie wszystkiego, gdyż miałam trudne dni, rozumiecie.. ;] nie jestem zadowolona z tego, jak zatalnczylysmy, na probach wyszlo nam o wiele, wiele lepiej i wiem, ze moglysmy zatanczyc lepiej.. :)
taak, kolega dawał z tym czadu, co chwila wystawiał tę tabliczkę ;p :D
po części same z koleżanką, po części od takich dziewczyn, które wstawiły swoje nagranie na yt ;)
tony, jeszcze zależy, o który układ Ci chodzi ;p bo ten na początku, do screamu po części nasz, po części z interneru, od przemowy Żanety jest już wstawiona cała choreografia Michaela, czasami tylko jakieś nasze wstawki :)
tak, The Drill i TDCAU jest podkładem z This Is It ;)
Afriko kto cię tam zapowiedział? Hanna Plis? Nie no taka gwiazda, zazdroszczę! Pełna profeska ;)
Występ bardzo mi się podobał, a ty chyba nawet tańczyłaś lepiej.
haha, tak ;p justyna kochanke i hanna plis :D dziękuję ;)
dziękuję, ale wydaje mi się, że moja koleżanka - Natalia - lepiej wypadła, ponieważ bardziej wczuła się w muzykę, ja byłam trochę zestresowana, gdyż na widowni siedział pewien chłopak, ktory mi się podoba i z tego wszystkiego straciłam poczucie rytmu, pomyliłam się w niektórych momentach plus, jak wspominałam wcześniej, gorsze dni.. ale mimo wszystko uczniom się podobało, gratulowali nam później :)
dziękuję ;)
A mi się podobało najbardziej to, że włożyłaś dużo pracy i serca w układ i było to widać.
Takiego występu Michael by się nie powstydził, byłybyście idealne na TII ;)