Spotkania fanów w Poznaniu
- dirty_diana82
-
dirty, a może Ty podjęłabyś się organizacji? przyszłabyś, zebrała pieniądze, dzwoniłabyś do kina, ludzi, skombinowała film, bo każdy chce inny i ma w rożnej jakości i formatach. i pod koniec wszystkiego wyłożyłabyś kasę za wszystkich spóźnialskich. Krytykować jest łatwo... Może masz inny pomysł na sprawną akcję?
Primum non nocere.
ej ej ludzie spokojnie!
Weronika ma rację bo takie sprawy nie można załatwić z dnia na dzień... uważam że powinniśmy to rozplanować.
po 1. ustalmy raz na zawsze co będziemy oglądać!
po 2. dopiero kiedy ustalimy ten szczegół zbierzmy kasę od chętnych żeby nie było problemu z wpłatą.
po 3. zgadajmy sie co do terminy i osoba zorientowana i odpowiedzialna załatwi kino.
a przede wszystkim ze spokojem! Michael nie krzyczał, wyjaśniał wszystko od A do Z wiec nie róbcie odciachu i nie obwiniajcie siebie nawzajem el. oł. wi. i.---> LOVE!!
Weronika ma rację bo takie sprawy nie można załatwić z dnia na dzień... uważam że powinniśmy to rozplanować.
po 1. ustalmy raz na zawsze co będziemy oglądać!
po 2. dopiero kiedy ustalimy ten szczegół zbierzmy kasę od chętnych żeby nie było problemu z wpłatą.
po 3. zgadajmy sie co do terminy i osoba zorientowana i odpowiedzialna załatwi kino.
a przede wszystkim ze spokojem! Michael nie krzyczał, wyjaśniał wszystko od A do Z wiec nie róbcie odciachu i nie obwiniajcie siebie nawzajem el. oł. wi. i.---> LOVE!!

-
wiadomka. siła spokoju! A dobry plan to podstawa!
problem polega na tym, ze przez forum ustalać cos jest bardzo trudno. nikt z nas nie będzie wydzwaniał i każdego pytał o zdanie, a tak się złozyło, że:
a)ludzie na tańcach stwierdzili, ze chcą oglądać koncert z Brunei, bo TII każdy juz ma w chacie
b)ktoś ma kopię Brunei ale nie w avi
c)ktoś ma lepszą wersję na dvd (?) - ale trudno się z nim spotkać, żeby sprawdzić czy film chodzi w kinie
d)kiedy ogłasza się dzień zbiórki kasy - 70% zapomniało...
e)"a może oglądniemy coś innego niż Bruneeeiii..."
Prawdą jest, że kiedy tylko rozstajemy się po spotkaniu i rozdzieleniu zadań - następuje zbiorowa amnezja. mało kto zdaje sobie sprawę z tego jak bardzo zebranie 20 osób angażuje czasowo. To nie jest tylko wpis na forum! moim zdaniem skoro nie potrafimy sprawnie działać w zespole powinna się tym zając JEDNA osoba, której reszta funduje bilet! Chętnie z Jeanny się nim podzielimy :P!
Ponieważ już nie ma czasu na zadawanie pytań ustalam, że:
1.dziś dzwonię do malty i pytam co i jak z terminem - zakładam, ze nadal jest to 27
2. dziś dzwonie do ktosia co ma koncert z Brunei i jeśli nie uda mi sie nic ustalić - oglądamy TII z dodatkami
3. co do zbiórki pieniędzy - musi ona nastąpić w tym tygodniu, szczegóły - po południu
problem polega na tym, ze przez forum ustalać cos jest bardzo trudno. nikt z nas nie będzie wydzwaniał i każdego pytał o zdanie, a tak się złozyło, że:
a)ludzie na tańcach stwierdzili, ze chcą oglądać koncert z Brunei, bo TII każdy juz ma w chacie
b)ktoś ma kopię Brunei ale nie w avi
c)ktoś ma lepszą wersję na dvd (?) - ale trudno się z nim spotkać, żeby sprawdzić czy film chodzi w kinie
d)kiedy ogłasza się dzień zbiórki kasy - 70% zapomniało...
e)"a może oglądniemy coś innego niż Bruneeeiii..."
Prawdą jest, że kiedy tylko rozstajemy się po spotkaniu i rozdzieleniu zadań - następuje zbiorowa amnezja. mało kto zdaje sobie sprawę z tego jak bardzo zebranie 20 osób angażuje czasowo. To nie jest tylko wpis na forum! moim zdaniem skoro nie potrafimy sprawnie działać w zespole powinna się tym zając JEDNA osoba, której reszta funduje bilet! Chętnie z Jeanny się nim podzielimy :P!
Ponieważ już nie ma czasu na zadawanie pytań ustalam, że:
1.dziś dzwonię do malty i pytam co i jak z terminem - zakładam, ze nadal jest to 27
2. dziś dzwonie do ktosia co ma koncert z Brunei i jeśli nie uda mi sie nic ustalić - oglądamy TII z dodatkami
3. co do zbiórki pieniędzy - musi ona nastąpić w tym tygodniu, szczegóły - po południu
Primum non nocere.
- dirty_diana82
To czekam z niecierpliwością na szczegóły, bo załatwiłam kolejne 2 osoby (jeżeli oczywiście nie macie nic przeciwko) i teraz będę oczami świecić. Ja się zdeklarowałam z kasą na dziś pod kinem... Mieszkam w okolicach śródki, więc dla mnie to idealne rozwiązanie, bo wyskakiwać na miasto nie mam zbyt czasu. Jestem za TII, ale jak będzie co inne to spoko :)
Co do organizacji to nikt nie mówił co kto ma załatwić - jak dacie mi jakieś zadanie to oczywiście pomogę! Nie ma problemu!
Co do organizacji to nikt nie mówił co kto ma załatwić - jak dacie mi jakieś zadanie to oczywiście pomogę! Nie ma problemu!
-
uwaga, mamy KONCERT Z BRUNEII!
H - bardzo zajebiście
do kina mozna dzwonic od 16, wiec szczegóły - po 16
z tego co sie dowiedziałam nikt jeszcze terminu nie rezerwował, więc: uwaga, wszystkie szczegóły postaram sie podawać po 16, jak cos z nimi ustalę.
Dirty, dziś chyba się nie spotkamy, nie dam rady specjalnie podjechac na srodke, w porządku? Jeżeli ta sobota dla kina będzie możliwa - zbiórka kasy - środa wieczór. ŚRÓDKA. OD RAZU wpłacamy.
ps.własnie zakochuję się w piosence MJ "Someone In The Dark"
thaaankkk yooouuu.... ET...
H - bardzo zajebiście

do kina mozna dzwonic od 16, wiec szczegóły - po 16
z tego co sie dowiedziałam nikt jeszcze terminu nie rezerwował, więc: uwaga, wszystkie szczegóły postaram sie podawać po 16, jak cos z nimi ustalę.
Dirty, dziś chyba się nie spotkamy, nie dam rady specjalnie podjechac na srodke, w porządku? Jeżeli ta sobota dla kina będzie możliwa - zbiórka kasy - środa wieczór. ŚRÓDKA. OD RAZU wpłacamy.
ps.własnie zakochuję się w piosence MJ "Someone In The Dark"

thaaankkk yooouuu.... ET...

Primum non nocere.
- dirty_diana82
-
- dirty_diana82
Ok. Pytam, żeby nie było pretensji w razie co :)
No to dopisuje. Jakby coś było nie tak i komuś nie pasowało dajcie znać :) Wychodziłam z tego założenia, że jak więcej osób to taniej i weselej
1. Dirty_diana82 ( to ja)
2. osoba od Dirty_diana82 ( mój kolega)
3. osoba od Dirty_diana82 ( mój kolega)
4. Jeanny100
5. Iskierka
6. Agni
7. Annie_17
8. janet.em
9. MJ_Angel
10.hubertous
11. onlykate
12. Muszka
13. osoba od Dirty_diana82 ( moja szwagierka)
14. osoba od Dirty_diana82 ( mój mąż)
15. osoba od Dirty_diana82 ( moja koleżanka)
No to dopisuje. Jakby coś było nie tak i komuś nie pasowało dajcie znać :) Wychodziłam z tego założenia, że jak więcej osób to taniej i weselej

4. Jeanny100
5. Iskierka
6. Agni
7. Annie_17
8. janet.em
9. MJ_Angel
10.hubertous
11. onlykate
12. Muszka
13. osoba od Dirty_diana82 ( moja szwagierka)
14. osoba od Dirty_diana82 ( mój mąż)
15. osoba od Dirty_diana82 ( moja koleżanka)
Re: witam
Więc nie siej niepotrzebnego fermentu na forum.I przemyśl zanim coś napiszesz.Ponieważ nieładnie jest się wypowidać o osobach których się nie zna.Tymczasem nie będę się zniżać do twojego poziomu po to żeby Ci udowodnić że jest inaczej.Wystarczy że jakoś inni użytkownicy oszczali zimnym moczem twojego posta-a to już chyba coś znaczy.I chyba bardzo przeczy temu co napisałaś.DirtyDiana92 pisze:Moje zdanie na temat : Jeanny100
Na forum uważa się za bosa i mówi,że fajnie jest poznawać nowych ludzi-fanów. Pisze, że z przyjemnością przyjmie do grona (w tym widać,że uważa się za kogoś najważniejszego,kogoś kto zatwierdza czyjąś przynależność do grupy), a w rzeczywistości jest całkowicie inaczej. Jest niemiła, myśli tylko o sobie i oczekuje podporządkowania się jej innych osób. Na forum pisała do nas, że będzie jej bardzo miło, a kiedy się spotkałyśmy nie odezwała się do nas ani słowem i krzywo patrzyła na to jak inne dziewczyny nas zaakceptowały. Nie chcę siać zamieszania na forum, ale BAAARDZO nie lubię ludzi , którzy udają kogoś, kim nie są lub uważają się za kogoś kim nie są. To tyle.
Ja tak to odczuwam.

4. Jeanny100
5. Iskierka
6. Annie_17
7. janet.em
8. MJ_Angel
9.hubertous
10. onlykate
11. Muszka
12. osoba od Dirty_diana82 ( moja szwagierka)
13. osoba od Dirty_diana82 ( mój mąż)
14. osoba od Dirty_diana82 ( moja koleżanka)
4. Jeanny100
5. Iskierka
6. Annie_17
7. janet.em
8. MJ_Angel
9.hubertous
10. onlykate
11. Muszka
12. osoba od Dirty_diana82 ( moja szwagierka)
13. osoba od Dirty_diana82 ( mój mąż)
14. osoba od Dirty_diana82 ( moja koleżanka)
-
no to teraz mam dla Was niusy.
nius nr 1
ODTWARZANE SĄ WYŁĄCZNIE FILMY NA BLUE RAY
nawet nie będę szukała osoby która to "sprawdziła"
nius nr 2
wpłata wynosi 180zł - sala mniejsza, 30 osobowa
przy 14 osobach bilet kosztuje 13zł
płyta dvd na blue ray kosztuje 70zł / 14 = 5 zł
RAZEM SKŁADKA WYNOSIŁABY 18zł
nius nr 3
SEANS ODBYWA SIĘ OD GODZ 14...
chyba, ze dzis do 22 ktoś wyłozy pieniądze - wpłaci ja w kinie, to wtedy mamy rezerwację po 16..
Słuchajcie - bardzo proszę o telefon/post DZIŚ! Może uda mi się pożyczyć!
nius nr 1
ODTWARZANE SĄ WYŁĄCZNIE FILMY NA BLUE RAY
nawet nie będę szukała osoby która to "sprawdziła"
nius nr 2
wpłata wynosi 180zł - sala mniejsza, 30 osobowa
przy 14 osobach bilet kosztuje 13zł
płyta dvd na blue ray kosztuje 70zł / 14 = 5 zł
RAZEM SKŁADKA WYNOSIŁABY 18zł
nius nr 3
SEANS ODBYWA SIĘ OD GODZ 14...
chyba, ze dzis do 22 ktoś wyłozy pieniądze - wpłaci ja w kinie, to wtedy mamy rezerwację po 16..
Słuchajcie - bardzo proszę o telefon/post DZIŚ! Może uda mi się pożyczyć!
Primum non nocere.
-
aaaa
prosze pomóżcie - znalazłam w necie info, ze na płycie z dodatkami na BLUE RAY jest ok 2h materiałów
:
Additional Information
* "Making a Smoother Criminal" (exclusive to blu-ray)
* Creating A Comeback Featurette (30 min)
* Meet the Band featurette (15 min)
* Meet the Dancers featurette (10 min)
* Meet the Singers featurette (10 min)
* Memories of Michael featurette (20 min)
* New Thriller Short Film (exclusive to blu-ray)
* Smooth Criminal Short film (exclusive to blu-ray)
* The Gloved One - Costumes featurette (20 min)
* Theatrical Trailer
+ film = 4h w kinie?!?!?!?!
o jezu, wlasnie odkryłam,ze blue ray też ma swoje wersje białe i czarne. ta lista pochodzi z czarnej wersji - chyba dłuższego TII nie ma... http://www.cdwow.com/blu-ray/michael-ja ... 9/13171949
Nigdzie nie moge znaleźć danych co do dodatków na zwykłym BLUE RAYu... http://www.cdwow.com/blu-ray/michael-ja ... ctCarousel hilfeeeeeee
prosze pomóżcie - znalazłam w necie info, ze na płycie z dodatkami na BLUE RAY jest ok 2h materiałów

Additional Information
* "Making a Smoother Criminal" (exclusive to blu-ray)
* Creating A Comeback Featurette (30 min)
* Meet the Band featurette (15 min)
* Meet the Dancers featurette (10 min)
* Meet the Singers featurette (10 min)
* Memories of Michael featurette (20 min)
* New Thriller Short Film (exclusive to blu-ray)
* Smooth Criminal Short film (exclusive to blu-ray)
* The Gloved One - Costumes featurette (20 min)
* Theatrical Trailer
+ film = 4h w kinie?!?!?!?!
o jezu, wlasnie odkryłam,ze blue ray też ma swoje wersje białe i czarne. ta lista pochodzi z czarnej wersji - chyba dłuższego TII nie ma... http://www.cdwow.com/blu-ray/michael-ja ... 9/13171949
Nigdzie nie moge znaleźć danych co do dodatków na zwykłym BLUE RAYu... http://www.cdwow.com/blu-ray/michael-ja ... ctCarousel hilfeeeeeee
Primum non nocere.
może jak już kupujemy tą wersję na Blu-Ray, to kupmy tą najbardziej obszerną? jak nie będziemy na silach obejrzeć wszystkiego na raz w kinie, to sobie obejrzymy kiedy indziej, nie koniecznie na dużym ekranie.. A będziemy mieć wszystko co można mieć, wszyystkie dodatki!
Weronika, dobrze rozumiem, że chcesz wyłożyć pieniądze za wszystkich?

Weronika, dobrze rozumiem, że chcesz wyłożyć pieniądze za wszystkich?
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."