Oto moje fotografie :) na początek Zdjęcia Fanki MJ :) mam nadzieję, że się spodoba ;) liczę na opinie :). Jeśli chcecie więcej fotek to proszę napiszcie :).
Ostatnio zmieniony pt, 02 kwie 2010, 13:34 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
Przepiękna modelka i wspaniały fotograf, więc oczywiste jest, że zdjęcia są świetne ; )
Tylko na pierwszym zdjęciu, według mnie, różowa bluzka 'gryzie się' trochę z czerwonym tłem.
Susie. pisze:
Tylko na pierwszym zdjęciu, według mnie, różowa bluzka 'gryzie się' trochę z czerwonym tłem.
Racja, bez bluzki byłoby lepiej Tło było czerwone czy przemalowałeś w PSie? spoko fociaki. To z łokciem bym skadrował bardziej na prawo, aby nic nie ucinać;)
co jeszcze zauważyłem;) ... fajna zabawa z kolorem kolczyków hehe
A ja tym razem nie napiszę nic o tancerzu, tylko o Iwonce. Iwona, normalnie pozazdrościć Że tak twój mężczyzna potrafi cię tak ślicznie wyeksponować. Widać, że go inspirujesz :) Naprawdę, świetna z was para :)
Eva pisze:
Niech Iwona założy beżowy stanik pod tą białą bluzkę bo trochę w oczy razi ;)
Czarny stanik - to było celowe i przemyslane. Bezowy załozyłabym gdybym szła na egzamin lub gdziekolwiek indziej. Jest jeszcze jedno zdjecie w tym samym ubiorze którego tu nie moge umiescic, do którego bezowy byłby mdły i nieciekawy... ;)
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
super foty!! Pozazdrościć talentu i modelki :) Kłaniam się przed Tobą, gdyż ja nigdy nie sfotografuje ludzi :) jest to dla mnie (początkującego fotografa :D) duży wysiłek. Najłatwiej mi fotografować przyrodę i krajobraz :) Kiedyś w końcu muszę się nauczyć robić zdjęcia ludziom ;) ale jeszcze dużo przede mną ;D
Zdjęcia z akcentem bardzo bardzo MJowym:) też marzy mi się taka sesja, zresztą jak chyba każdej fance MJ:D ciekawa jestem jak uzyskaliście ten efekt rozwianego włosa?? ktoś trzymał wentylator kiedy Tancerz wspólpracował z migawką;)?? Podoba mi się kolorystyka i generalnie Iwona tak tajemniczo kuka z tych fotek:) very najsówa
grafik_com - hmm juz kilka osob miało ten sam zarzut - ze za ciemne, ale dziwi mnie to poniewaz na moim i tancerza laptopie wyglada w sam raz Ale swoja drogą...gdy Michał probował rozjasnic, to nie podobało mi sie, wole tak jak jest ;)
Dziekuje wszystkim za miłe komentarze :)
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....