25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

OK, rozumiem że z każdym kinem załatwia się osobno?

MUSI koniecznie coś takiego być we Wrocławiu, bo w lipcu zeszłego roku to była dosłowna ekstaza w kinie... ludzie tańczący pod ekranem...co to była za noc.

Ok, to ja agituję wrocławskie Multikino pod Arkadami! :knuje:

MadziaLenko, mogłabym prosić o jakieś porady?
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Ciesze sie, że wyszłas z inicjatywą:)

Napisalam ze zajmuje sie tym krakowskim ponieważ do niego podjade i z osobami odpowiedzialnymi za orgaznizacje tego typu imprez bede sie starala to załatwic:) jak sie uda zorganizwoac to w Krakowie to super, a moze i spodoba im sie tak pomysl ze beda chcieli zrobic taki pokaz w calej Polsce, albo chociaz wiekszych miastach:)

Nie wiem co mi powiedza konkretnie jak tam pojde, ale moze uzbroj sie w cierpliwosc i poczekaj jak sie czegos dowiem:)
Sama na razie obmyslam plan działania:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
aga_1414

Post autor: aga_1414 »

Na tym forum jestem od dwóch dni i... teraz właśnie przeczytałam wszystko...UFF...
I jestem po prostu przeszczęśliwa, że do Krakowa mam ok. 10 min.
Dziewczyny jesteście NIESAMOWITE!!!
Piotrusiu, chylę czoło...
Bardzo chciałabym w jakiś sposób pomóc w waszej cudnej inicjatywie, ale mam 15 lat...
Ciągle nauka i nauka... Więc w żadnym spotkaniu, próbie nie mogłabym uczestniczyć... Żałuję strasznie.
Ale 25, 26, 27 na pewno będę z wami dla Michaela.
Ogromnie spodobał mi się "Earth Song Day". Earth Song był pierwszym teledyskiem Michaela jaki w życiu widziałam... Po prostu zwalił mnie z nóg...
Więc mam taki sentyment do tej piosenki. Ma powera.

Wieczorek poetycki. Chętnie przyjdę ;) Może recytacja to nie moja najmocniejsza strona, ale dla Michaela wszystko. Piotrusiu, możesz mnie wstępnie zapisać do listy... Ale ustalać szczegóły mogę tylko przez internet, mam nadzieję, że to nie problem... :/

Co do występów na rynku, to choreografii z teledysków Mike'a za bardzo nie umiem.. ;(, ale lubię śpiewać (co nie znaczy, że ładnie hehe). Więc przyszedł mi do głowy taki pomysł, że np. podczas "Will you be there" ci co potrafią, tańczą, a za nimi jakaś mała grupka śpiewa to co ten chór... Najpierw to"huu...uuu", a później "..hold me, lay your head lowly..."
Tak sobie fajnie wyobraziłam ;)

Przedstawienie dla chorych dzieci... To po prostu pięknie. Pewnie Michaela uśmiecha się z góry.
Strasznie chciałabym przy tym być, jeśli nie występować...

Jeszcze raz mówię, jesteście NIESAMOWITE.

Sorki, troszkę się rozpisałam...
I'll never let you part for you're always in me heart
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

A coś w Wawie będzie czy średnio?
Obrazek
Awatar użytkownika
Olka940317

Post autor: Olka940317 »

Z pewnością będzie:P bo to w końcu Warszawa xD heh pozdrawiam :mj:
In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
klawisz98

Post autor: klawisz98 »

Hejka. Przeczytałem cały temat Ufff. ..

Myśle, że jestescie wszyscy wspaniali. Pomysły z nieba ; D
Jak na razie to temat rzeczywiscie dla Krakowa, bo najwiecej pomysłów z tamtąd pochodzi.

Ja jestem z Trójmiasta i sprobóje srobic temat i zebrac ekipe.

Co do Maratonu Filmów to mogę wyslac maila i coś pozałatwiac. A propozycje filmów ... Dobry by był Moonwalker, ale on jak wiadomo hitem kinowym nie był. Dobrze było by jakos wspomniec MJ ale TII odpada, swiezak przez wszystkich znany. A ja np. chciałbym ogladac Koncert w Buchareszcie, wtedy gdy byl w najlepszej formie, tryskał energią tak chcialbym go uczcic. Jak ktoś kiedys wspomniał Bad in Japa/ Bad World Tour też mogło by byc na liscie. Wywiad dla Oprah... Nie mam zdania.

Także żaluję, ze nie mieszkam w Krakowie.... Zdeterminowaliscie mnie, ZBIERAMY TRÓJMIASTO !!! xD Serio ; ]

Problem w tym że mam 12 lat xD

Chyba o czyms zapomnialem ... ; / Wypowiedzcie sie, co myslicie o tych filmach do Maratonu.
Obrazek Wchodzic na Zoo! Zwiedzajcie ! xD
Awatar użytkownika
aga_1414

MadziaLenka pisze:
Ja proponuje (dwa sposród):

Take 2 The Michael Jackson Interview the footage You Were Never Meant To See,
Private Home Movies,
90 minutes Oprah Winfrey Interview,

a na zakonczenie:

Teledyski "Number Ones – Visual Milestones"

Multikino jest na pewno w posiadaniu koncertu Live in Bucharst, ale nie wiem czy w takim dniu chcielisbyscie ogladać koncert.

Czekam na propozycje:)
Trudna sprawa... Nie oglądałam z polskim tłumaczeniem ani Private H.M., ani wywiadu z Oprah... :/ Czyli jestem za tymi propozycjami.
Bardziej za Private xD
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

To kino mi się bardzo podoba. Wiem, że napewno jeżeli ktoś jest z Wrocka a spotkanie byłoby ustalone w Wawie np. To połowa by nie dojechała ;-)
A więc jeżeli wypali z tym multikinem [ fajnie by było] - to po prostu fani z Krakowa będą mieli w Krakowie, fani z Wrocławia w Wrocławiu. ;-)
Chociaż szkoda, że nie możemy tego spędzić wszyscy razem :nerwy:
Ja też spróbuje popytać o multikino na 25 mam małe znajomości więc może da się coś zrobić ;-)
klawisz98

Post autor: klawisz98 »

Ja mam znajomosci....ale boję się ze względu na wiek .

12 latek nie zorganizuje czegos takiego xD

I naprawde swietnie by bylo ; D ; D
Obrazek Wchodzic na Zoo! Zwiedzajcie ! xD
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Ja chcialabym, żeby było coś takiego jak rok temu, tylko, że odwrotnie.
Żeby fani znowu pokazali, że zależy im na mju ale tym razem bez płaczu a z choć niewielkim uśmiechem :)
Obrazek
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

Post autor: mmjjaacckkssoonn »

Zastanawiam się, gdzie odbędzie się największy zlot, Warszawa, a może Łódź?Jak myślicie?
A jeszcze mam pytanie, a co z 29.08?? Nie ma zadnego tematu związanego z tą cudowną datą=(
Czy coś się odbędzie, bo przecież musi się coś odbyć!
Obrazek
MICHAEL JACKSON - saying everything
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Oj dawno mnie tu nie było, bo wszystko się jakoś przeniosło do tematu Make that change ;). A tu widzę, że tyle się dzieje :D
aga_1414 pisze:Piotrusiu, możesz mnie wstępnie zapisać do listy...
Kochana, zapisuję Cie do wszystkiego i tak jak pisałam w tym innym wątku, Twój wiek mi nie przeszkadza, a wręcz zachęca.
aga_1414 pisze:Więc w żadnym spotkaniu, próbie nie mogłabym uczestniczyć... Żałuję strasznie.
Nie martw się, nadrobisz wszystko :)
aga_1414 pisze:Earth Song był pierwszym teledyskiem Michaela jaki w życiu widziałam... Po prostu zwalił mnie z nóg...
A widzisz! To musisz być koniecznie ;-)

aga_1414 pisze:Co do występów na rynku, to choreografii z teledysków Mike'a za bardzo nie umiem.. ;(, ale lubię śpiewać
Nie wiem co będzie ze sceną na Rynku 26.06., ponieważ ja nie zajmuję się jej organizacją. Jedynie ewentualnie tą taneczną mieszanką, ale to zależy właśnie od tej sceny.
Jesli chodzi o śpiewanie, to podczas wieczorku poezji planujemy kilka występów wokalnych przy pianinie, więc może wtedy miałabyś ochotę coś nam zaprezentować? ;-)
aga_1414 pisze:Przedstawienie dla chorych dzieci... To po prostu pięknie. Pewnie Michaela uśmiecha się z góry.
Strasznie chciałabym przy tym być, jeśli nie występować...
A więc mamy kolejną postać w przedstawieniu :-)
klawisz98 pisze: Problem w tym że mam 12 lat xD
Idealny wiek, żeby zebrać dorosłych, kazać im się ruszyć i coś dobrego zrobić :smiech:

Za kinem byłam od początku i oczywiście jestem nadal. Wierzę, że jeśli chodzi o Kraków skutecznie zajmie się tym nasza MadziaLenka :).

Z mojej strony jako dodatek do repertuaru o Michaelu proponowałam na zakończenie tego długiego seansu w kinie obejrzenie czegoś co uwielbiał oglądać sam Michael, najlepiej jakąś bajkę Disneya (jak Piotruś Pan, Bambi, Mała Syrenka) albo film Charliego Chaplina (np. "Dzisiejsze czasy" z którego pochodzi piosenka "Smile"), żebyśmy się mogli pośmiać, a może i popłakać (przynajmniej mentalnie) razem z Mike'm... Ale to tylko taka moja luźna propozycja ;-)
Awatar użytkownika
aga_1414

Piotrusia Pani pisze:Kochana, zapisuję Cie do wszystkiego i tak jak pisałam w tym innym wątku, Twój wiek mi nie przeszkadza, a wręcz zachęca.
Oj, dziękuję Ci bardzo!
Piotrusia Pani pisze:Jesli chodzi o śpiewanie, to podczas wieczorku poezji planujemy kilka występów wokalnych przy pianinie, więc może wtedy miałabyś ochotę coś nam zaprezentować? ;-)
O jejku, tak solo to się wstydzę.

Pisałam na początku, że raczej nie dałabym rady się spotkać, ale przemyślałam sprawę i postaram się, w miarę możliwości być na każdym spotkaniu czy próbie. To jest zbyt cudowne żeby nie brać w tym udziału!

[/quote] Z mojej strony jako dodatek do repertuaru o Michaelu proponowałam na zakończenie tego długiego seansu w kinie obejrzenie czegoś co uwielbiał oglądać sam Michael, najlepiej jakąś bajkę Disneya (jak Piotruś Pan, Bambi, Mała Syrenka) albo film Charliego Chaplina (np. "Dzisiejsze czasy" z którego pochodzi piosenka "Smile"), żebyśmy się mogli pośmiać, a może i popłakać (przynajmniej mentalnie) razem z Mike'm)[/quote]

Całkowicie popieram!!!
Awatar użytkownika
Ancurka

Post autor: Ancurka »

To ja może też się zapiszę, mam dopiero 14 lat ale w przedstawieniach już grywałam hehe :smiech: mam nadzieję że znajdzie się dla mnie jakaś rola ?? O ile chcecie taką smarkulę jak ja ;-)
Don't walk away...
Awatar użytkownika
M.J | Kubaa

Post autor: M.J | Kubaa »

Będzie coś może w Katowicach ?
Obrazek
ODPOWIEDZ