To raz, do wszystkich: pamiętam, wszystkie pw dostałam, maile zapisałam, kończe kolejny rozdział, poślę tym, którzy chcieli... Trochę się to przeciąga, bo w tzw. międzyczasie mgr pisać muszę ;/
Edit: i poszło, części 1-3. Cdn, proszę o cierpliwość.
Ostatnio zmieniony pt, 19 mar 2010, 2:12 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy ktoś by mi mógl podeslać to co anialim wcześniej tłumaczyla już - linki zostały usunięte...Może ktoś z Was ma to jeszcze na kompie ? byłabym bardzo wdzieczna za podrzucenie - haski1@interia.pl
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
moni pisze:a czy ktoś by mi mógl podeslać to co anialim wcześniej tłumaczyla już - linki zostały usunięte...Może ktoś z Was ma to jeszcze na kompie ? byłabym bardzo wdzieczna za podrzucenie - haski1@interia.pl
Nie chcę robić kłopotu, ale również byłabym bardzo wdzięczna, jeśli ktoś by mi to przesłał :) Podaję maila: dianadance1@wp.pl
"Only GOD could decide
Who will live and who will die!"
Donna bardzo mi miło, że rozprowadzasz tłumaczenie, mimo, iż w mailu prosiłam o co innego.
I nie chodzi nawet o to, że chciałabym wiedzieć dla kogo pracuję, ale o to, co napisałam o prawach autorskich.