Módlmy się O Zdrowie Dla Papieża.....
- la_licorne
Jako ze nastał taki dzien ze odszedł od nas wileki człowiek......ojciec nas wsyztskich chciałbym tutaj na forum przeprosic wszystkich których kiedys obraziłem lub którzy nie dażÂš mnie sympatia a ja ich...moze to forum nie jest wazne ale jakos jest w naszych umysłach i komunikujemy sie tu ze soba a w ten bardzo przykry dzien chciałbym wszystkich których kiedys obraziłem i którzy przez to nie darza mnei juz sympatia przeprosic.Bo jest to szczegolny dzien i skłoniło mnie to do refleksji,wiec podaje wsyztskim ręke bo papiez zawsze modlił sie o pokuj na swiecie ,wierzył w to i chciałby aby wszyscy sie kochali tak wiec od dnia dzisiejszego przebaczam wszytskim tym którzy mnie zranili,i których ja zraniłem.
ps-moze dla wielu wyda sie to głupie ale tak myĹ"le i neich tak pozostanie.
ps-moze dla wielu wyda sie to głupie ale tak myĹ"le i neich tak pozostanie.
Xscape...
Wiesz, nie znam Cię, ale chciałabym Cię poznać.
Różnie to bywa z moim odbiorem Ciebie. Czasami mnie drażnisz, a czasami, jak teraz, mam wrażenie że jest w Tobie to coś, czego wielu ludziom brakuje.
...
Chciałam napisać coś mądrego i poetycznego zarazem, ale każde zdanie wydaje mi się być zbyt banalne.
Chciałabym lepiej Cię poznać, dowiedzieć się jaki jesteś.
Chciałabym, żeby wszystko było w porządku między Tobą i Buszmenem, mam nadzieję, że coś Ci napisze. Bo wydaje mi się, że Twój post dotyczy między innymi jego.
Mój numer gadu masz, nie wiem, czy jesteś tam często, czy nie...Ja mam bardzo często włączony komputer /wyjątkowo przez najbliższe kika dni będzie mnie mało/, więc odezwij się proszę, jesli będziesz miał ochotę i czas.
Kłócąc się przez minutę tracimy sześćdziesiąt sekund życia.
Wiesz, nie znam Cię, ale chciałabym Cię poznać.
Różnie to bywa z moim odbiorem Ciebie. Czasami mnie drażnisz, a czasami, jak teraz, mam wrażenie że jest w Tobie to coś, czego wielu ludziom brakuje.
...
Chciałam napisać coś mądrego i poetycznego zarazem, ale każde zdanie wydaje mi się być zbyt banalne.
Chciałabym lepiej Cię poznać, dowiedzieć się jaki jesteś.
Chciałabym, żeby wszystko było w porządku między Tobą i Buszmenem, mam nadzieję, że coś Ci napisze. Bo wydaje mi się, że Twój post dotyczy między innymi jego.
Mój numer gadu masz, nie wiem, czy jesteś tam często, czy nie...Ja mam bardzo często włączony komputer /wyjątkowo przez najbliższe kika dni będzie mnie mało/, więc odezwij się proszę, jesli będziesz miał ochotę i czas.
Kłócąc się przez minutę tracimy sześćdziesiąt sekund życia.
-
[*]
Cierpiał jak Chrystus i owe męczeństwo pokazuje jak znosić cierpienia, ból i jak poddać się woli Bożej.
Jednoczył narody, rasy, religie i ten wysiłek z pewnością nie pójdzie na marne!
Mamy wobec Ciebie Ojcze Święty wielki dług wdzięczności-DZIĘKUJEMY
„Musicie być mocni drodzy bracia i siostry, musicie być mocni tą mocą, którą daje wiara, musicie być mocni mocą wiary, musicie być wierni. Dziś tej mocy bardziej wam trzeba niż w jakiejkolwiek epoce dziejów...” Jan Paweł II
Cierpiał jak Chrystus i owe męczeństwo pokazuje jak znosić cierpienia, ból i jak poddać się woli Bożej.
Jednoczył narody, rasy, religie i ten wysiłek z pewnością nie pójdzie na marne!
Mamy wobec Ciebie Ojcze Święty wielki dług wdzięczności-DZIĘKUJEMY
„Musicie być mocni drodzy bracia i siostry, musicie być mocni tą mocą, którą daje wiara, musicie być mocni mocą wiary, musicie być wierni. Dziś tej mocy bardziej wam trzeba niż w jakiejkolwiek epoce dziejów...” Jan Paweł II