Sory dziewczyny - źle się wyraziłam. Nas ogólnie będzie 3. Aktualizuję.
1. Dirty_diana82
2. osoba od Dirty_diana82
3. osoba od Dirty_diana82
4. Jeanny100
5. Iskierka
6. Agni
7. Annie_17
No więc po którymś z ostatnich DANCE_TEAMÓW padł pomysł obejrzenia jakiegoś rzadkiego koncertu MJa.Chodziło o koncert Brunei.Osoba posiadająca owy koncert miała przetestować jakość tego filmu i dać cynka czy będzie go w stanie udostępnic czy dajemy sobie spokój i wracamy do pierwotnej koncepcji.Po drodze oczywiście okazało się że nie jest on w formacie DVD i inne cuda na kiju...pozwólcie że nie będę wymieniać pomysłodawcy ponieważ wszyscy którzy na owym spotkaniu byli słyszeli to co aktualnie przedstawiam
Do dzisiaj nie dostałam cynka czy ten koncert będzie nam udostępniony więc odbieram to jako powiedziane byle coś powiedzieć
Wydaje mi się że najlepiej może spójrzmy kto z nas ma coś ciekawszgo w swoich zbiorach w wersji DVD i jeśli jakaś pozycja nas zainteresuje oglądamy właśnie to a jeśli nie chcemy niczego zmieniać pozostaje THIS IS IT po raz stopięćdziesiąty
Oko.To tyle z mojej strony a żeby mobilizacja była sprawniejsza to do soboty włącznie zbieram pieniądze na kino od osób które się zdeklarowały.Na ostatnio zaktualizowanej liście widnieje 11 osób więc myślę że z dzieleniem nikt nie ma problemu.Sala kosztuje 170 zł.
Amen.