Fani z Gdańska - jest ktoś? :)
przepraszam Tessia nie byłam w stanie wyjść z domu zatrucie :(
czyli i tak musimy sie spotkać by obgadać co robimy kiedy takie spotkanie na bank proponujecie
czyli i tak musimy sie spotkać by obgadać co robimy kiedy takie spotkanie na bank proponujecie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
z twoich terminów mi pasuje sobota ??:) jakie miejsce proponujesz ??:)
- raspberry140
Nawołuję do pozytywnego nastawienia jak i myślenia ! Otóż, może zaczniemy działać a nie tylko i wyłącznie mówić. Ja mogę już teraz napisać z proźbą o wyemitowanie jakiegokolwiek koncertu w kinie. Pytanie czy Wy mi w tym pomożecie ? Od dłuższego czasu marzy mi się Bad Tourraspberry140 pisze:klawisz , podobały mi się ;)
kurczę , szczerze wątpie by w multikinie mogliby sie zgodzić na coś takiego..no ale próbować można ;)

Kolejną sprawą są nasze schadzki, które nie dochodzą do skutku. Pragnę coś z tym zrobić, chcę aby coś sie działo. Może zorganizujemy w jakiś sposób impreze przy muzyce Michael'a ? Nie mam zielonego pojęcia, jak to wszystko się załatwia - ale chcieć to znaczy móc a ja tego pragnę. Co Wy o tym sądzicie ? Ściskam :)
- raspberry140
Mroczuś pisze:Nawołuję do pozytywnego nastawienia jak i myślenia ! Otóż, może zaczniemy działać a nie tylko i wyłącznie mówić. Ja mogę już teraz napisać z proźbą o wyemitowanie jakiegokolwiek koncertu w kinie. Pytanie czy Wy mi w tym pomożecie ? Od dłuższego czasu marzy mi się Bad Tourraspberry140 pisze:klawisz , podobały mi się ;)
kurczę , szczerze wątpie by w multikinie mogliby sie zgodzić na coś takiego..no ale próbować można ;)Najpierw najlepiej przedstawić sam pomysł emisji a potem byśmy zasugerowali, co byłoby godne uwagi i miałoby wzięcie ( choć wątpię aby nas posłuchali
). Czekam na jakąś odpowiedź z waszej strony, chcę mieć pewność, że pomoc z waszej strony będzie. Nigdy wcześniej nie starałam się i nie angażowałam w jakąkolwiek organizacje, także nie wiem na czym konkretnie to polega i czy będzie trudno. Chętni będą a kino zarobi i każdy będzie szczęśliwy.
Kolejną sprawą są nasze schadzki, które nie dochodzą do skutku. Pragnę coś z tym zrobić, chcę aby coś sie działo. Może zorganizujemy w jakiś sposób impreze przy muzyce Michael'a ? Nie mam zielonego pojęcia, jak to wszystko się załatwia - ale chcieć to znaczy móc a ja tego pragnę. Co Wy o tym sądzicie ? Ściskam :)

Ja też za bardzo nie orientuję się w organizacji takich rzeczy , ale jak najbardziej mogę pomóc , to co piszemy do multikina ?
W sumie oni będą mieli z tego wielki zysk ..bo przecież jak ludzie się zjadą ..

Myślę , że lepiej byłoby działać od teraz , bo zanim oni 'rozpatrzą' naszą prośbę ,to też trochę minie .
Pozdrawiam ; ))
` You're just another part of me [...]

Ja odpadam. Jednak zastanawia mnie, czy ktokolwiek z Was przeczytał to co wcześniej napisałam ? Bo widzę, tylko krótkie odpowiedzi odnośnie spotkania a reszta jakby była mniej istotna
Mam nadzieję, że jak dojdzie do spotkania to porozmawiacie na jakikolwiek temat i może wtedy przedstawicie jakieś pomysły czy plany ?

Mruczuś jestem za bad tour :D kino mozna atakowac :D a co do spodkania to która wolicie : mowa o sobocie )