Fani z Gdańska - jest ktoś? :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
klawisz98

Post autor: klawisz98 »

Chrzanic, kto przyjdzie a kto nie ; ]

Ja bym proponowal bombardowac Multikino w Trójmiescie o zorganizowanie wieczornego maratonu w dniu 25.06. A co moga puscic to juz oni nam powiedza ; ]

Rasp i jakie podobały Ci się pomysly? Mi wszystkie xD
Obrazek Wchodzic na Zoo! Zwiedzajcie ! xD
Tessia

Post autor: Tessia »

No ja akurat byłam i czekałam pół godziny i w końcu se poszłam xD A jeżeli chodzi o następne...To ja kiedykolwiek byle, żeby chociaż jedna osoba przyszła xP
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

przepraszam Tessia nie byłam w stanie wyjść z domu zatrucie :(

czyli i tak musimy sie spotkać by obgadać co robimy kiedy takie spotkanie na bank proponujecie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Tessia

Spoko, rozumiem ^^ Też miałam kiedyś...Okropne... Mi pasuje ta sobota i przyszły poniedziałek, wtorek i środa.
Awatar użytkownika
Bi-chan

z twoich terminów mi pasuje sobota ??:) jakie miejsce proponujesz ??:)
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

klawisz , podobały mi się ;)
kurczę , szczerze wątpie by w multikinie mogliby sie zgodzić na coś takiego..no ale próbować można ;)
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

raspberry140 pisze:klawisz , podobały mi się ;)
kurczę , szczerze wątpie by w multikinie mogliby sie zgodzić na coś takiego..no ale próbować można ;)
Nawołuję do pozytywnego nastawienia jak i myślenia ! Otóż, może zaczniemy działać a nie tylko i wyłącznie mówić. Ja mogę już teraz napisać z proźbą o wyemitowanie jakiegokolwiek koncertu w kinie. Pytanie czy Wy mi w tym pomożecie ? Od dłuższego czasu marzy mi się Bad Tour :knuje: Najpierw najlepiej przedstawić sam pomysł emisji a potem byśmy zasugerowali, co byłoby godne uwagi i miałoby wzięcie ( choć wątpię aby nas posłuchali :wariat: ). Czekam na jakąś odpowiedź z waszej strony, chcę mieć pewność, że pomoc z waszej strony będzie. Nigdy wcześniej nie starałam się i nie angażowałam w jakąkolwiek organizacje, także nie wiem na czym konkretnie to polega i czy będzie trudno. Chętni będą a kino zarobi i każdy będzie szczęśliwy.

Kolejną sprawą są nasze schadzki, które nie dochodzą do skutku. Pragnę coś z tym zrobić, chcę aby coś sie działo. Może zorganizujemy w jakiś sposób impreze przy muzyce Michael'a ? Nie mam zielonego pojęcia, jak to wszystko się załatwia - ale chcieć to znaczy móc a ja tego pragnę. Co Wy o tym sądzicie ? Ściskam :)
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Mroczuś pisze:
raspberry140 pisze:klawisz , podobały mi się ;)
Nawołuję do pozytywnego nastawienia jak i myślenia ! Otóż, może zaczniemy działać a nie tylko i wyłącznie mówić. Ja mogę już teraz napisać z proźbą o wyemitowanie jakiegokolwiek koncertu w kinie. Pytanie czy Wy mi w tym pomożecie ? Od dłuższego czasu marzy mi się Bad Tour :knuje: Najpierw najlepiej przedstawić sam pomysł emisji a potem byśmy zasugerowali, co byłoby godne uwagi i miałoby wzięcie ( choć wątpię aby nas posłuchali :wariat: ). Czekam na jakąś odpowiedź z waszej strony, chcę mieć pewność, że pomoc z waszej strony będzie. Nigdy wcześniej nie starałam się i nie angażowałam w jakąkolwiek organizacje, także nie wiem na czym konkretnie to polega i czy będzie trudno. Chętni będą a kino zarobi i każdy będzie szczęśliwy.

Kolejną sprawą są nasze schadzki, które nie dochodzą do skutku. Pragnę coś z tym zrobić, chcę aby coś sie działo. Może zorganizujemy w jakiś sposób impreze przy muzyce Michael'a ? Nie mam zielonego pojęcia, jak to wszystko się załatwia - ale chcieć to znaczy móc a ja tego pragnę. Co Wy o tym sądzicie ? Ściskam :)
nenene
Ja też za bardzo nie orientuję się w organizacji takich rzeczy , ale jak najbardziej mogę pomóc , to co piszemy do multikina ?
W sumie oni będą mieli z tego wielki zysk ..bo przecież jak ludzie się zjadą .. japrosic
Myślę , że lepiej byłoby działać od teraz , bo zanim oni 'rozpatrzą' naszą prośbę ,to też trochę minie .
Pozdrawiam ; ))
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Tessia

Bi-chan pisze:z twoich terminów mi pasuje sobota ??:) jakie miejsce proponujesz ??:)
Proponuję pod fontanną ;]
A tak w ogóle, ktoś zamierza jeszcze przyjść? Ale tak na 10000% ;] Tylko jeszcze godzinę trzeba ustalić.
Nala

Post autor: Nala »

No fajnie by było pod fontanną i potem myśle gdzieś pospacerowały/li
i byśmy przy okazji "pogwałciły" Multikino w Gemini haha
glupija teraz tylko ustalić termin :)
Pozdrawiam :happy:
I Will Always Love You MJ!!!!
Tessia

No to co, tak jak poprzednio? ;] sobota, godz. 14.00?
Nala

mi odpowiada jak najbardziej ;)
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Ja odpadam. Jednak zastanawia mnie, czy ktokolwiek z Was przeczytał to co wcześniej napisałam ? Bo widzę, tylko krótkie odpowiedzi odnośnie spotkania a reszta jakby była mniej istotna :wariat: Mam nadzieję, że jak dojdzie do spotkania to porozmawiacie na jakikolwiek temat i może wtedy przedstawicie jakieś pomysły czy plany ?
Nala

a o którą sobote mowa ? xD bo jutro odpadam też :( :nerwy:
Awatar użytkownika
Bi-chan

Mruczuś jestem za bad tour :D kino mozna atakowac :D a co do spodkania to która wolicie : mowa o sobocie )
ODPOWIEDZ