Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Olica

Post autor: Olica »

Szkoda, że nie stanęłam z wami do żadnego zdjęcia. A co do przemówienia- wadliwość rzeczy martwych, nie było źle. Załuję, że nie stanęłam do konkursu, stchórzyłam niepotrzebnie
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Olica ;-) nastepnym razem do foty sami Ciebie wyciagniemy nenene .konkursy bardzo łatwe no wiesz co trzorz nenene ,Ja jeszcze nie wieze ze TO juz koniec.Oj nie my na laurach nie spoczniemy :knuje: CZY MOWIŁAM ze WAS KOCHAM?????? :calus:
Obrazek
k_asia

Post autor: k_asia »

O kurde mole.Ale fajne są wasze zdjęcia.Fajna z was grupa.A kiedy będą filmiki żebym mogła was zobaczyć jak tańczycie?? :mj:
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Pozwolę sobie podać link do The Drill w naszym wykonianiu http://www.youtube.com/watch?v=Y-ffHUU0TCM (Karolcia, dziękujemy za nagranie i wrzucenia na yt :*)
Niedługo pojawi się ich pewnie więcej ;)
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

Impra była świetna.
Zdjęcia posłałem do Edyty, jeśli ktos chce poslę 3 paczki po ok 50 MB na podany adres;)
Piję dziś jeszcze za ekipę, MJ i za sukces%-)
Na zdrrrrowie....:P
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Napisze to samo co pod filmikiem na YT :)

Fajnie Wam to wyszło naprawdę :):):) pozdrawiam :) i życzę dalszych sukcesów tanecznych :)!!!!!!!!!!!!!!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Dzis po obejrzeniu filmikow moge tylko powiedziec jedno-Ciezka praca popłaca ;-) ,bedac na miejcu człowiek nie jest w stanie skontrolowac wszystkiego,drobne pomyłki,uciecie piosenki ;-) itp.Ale wiem jedno dosyc ze bylismy stremowani bawilismy sie tym!!!musiała bym kazdemu z osobna gratulowac i dziekowac.Ale mysle ze koniec jaki dla Was z Kama przygotowalismy był uhonorowaniem tego co dokonalismy jeszcze raz dziekuje.i nie myslcie ze pozwole Wam spoczac na laurach :knuje: PS-ten szampan był od NAS :smiech: a nie od Grzeska nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

tancerz pisze:Fajnie Wam to wyszło naprawdę :):):) pozdrawiam :) i życzę dalszych sukcesów tanecznych :)!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękujemy :D Nie wiem jak reszta, ale ja czuję się zaszczycona dostając pozytywną opinię od tancerza ;-)

I klejny filmik od Karoliny - Thriller http://www.youtube.com/watch?v=cOFFbPjfxos
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

:D:D:D szkoda ze tak krotko:P hhhaha patrze a tu juz dowidzenia:P
dieki a fajny wieczór:*
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

_*Aga*_222 pisze:
tancerz pisze:Fajnie Wam to wyszło naprawdę :):):) pozdrawiam :) i życzę dalszych sukcesów tanecznych :)!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękujemy :D Nie wiem jak reszta, ale ja czuję się zaszczycona dostając pozytywną opinię od tancerza ;-)
Właśnie Aga, to samo chciałam napisać...tylko jakoś zebrać się nie mogłam. Hmm...miłe słowa od tancerza to mi się nawet nie marzyło.

Tak w ogóle to mam nadzieję, że impreza nie tylko w naszych oczach była udana i ludzie dobrze się bawili. Dla mnie najważniejsze było pokazanie, że twórczość Michaela ma bardzo ważne przesłanie oraz, że przy jego muzyce można się świetnie bawić. Dziękuję wszystkim Wam za to, że pozwoliliście mi uwierzyć w siebie i w siłę naszej wytrwałości. Za to Was kocham. Było cudownie.
Mam nadzieję, że afterek był udany. Żałuję, że się nie pojawiłam, ale naprawdę mnie rozłożyło i musiałam te kilka dni powygrzewać się pod kołdrą. Dziś czuję się lepiej i mam nadzieję, że się w krótce zobaczymy. Już za Wami tęsknię.

P.S. Karola odezwij się do mnie na gg, bo nie mam Twojego numeru gg.[/b]
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Man In The Mirror

„Wizją Michaela Jacksona było widzieć jeden świat. Dosłownie JEDEN, w którym każdy człowiek jest najważniejszy mimo iż zupełnie inny. Świat, który ponad wszystkie wartości stawia Miłość. Był artystą doskonałym a przy tym szalenie skromnym i wrażliwym dlatego też, swoje przesłanie ubrał w muzykę i taniec.

Nie wiedząc o sobie nic podjęliśmy ryzyko a dzisiejsza impreza jest najlepszym dowodem na to, że było warto bo oprócz pasji znaleźliśmy też Przyjaciół. Ten utwór niech będzie podziękowaniem a zarazem wstępem do dzisiejszej przygody.
Jest to nasz hymn, który najlepiej obrazuje to, co chcemy Wam przekazać”

…i udało Nam się.

Dziękuję moi Cudowni bo wszystko jest możliwe. Kolejny raz się o tym przekonuję z Wami!
Całe MJPT Szczecin jest naprawdę mocne i silne!

Dziękuję wszystkim „nowym” i „starym”. Przede wszystkim Morfi i Olicy.
Za to, że były mimo iż mają daleko, mimo iż nie musiały.

Dziękuję tancerz. Macie rację, to komplement jedyny w swoim rodzaju :lal:

No i ktoś tu mówił, że nie pozwoli nam osiąść na laurach i proszę…

ŚRODA :-)

…oto chcę Wam zakomunikować, że 17 marca tj. jutro spotykamy się u Edyty o godzinie 18.30.
Trzeba przecież podjąć rozmowy na temat planu na przyszłe półrocze no i oczywiście pobyć ze sobą ;-)
Dajcie proszę znać czy wszystkim pasuje data i godzina, żeby skonkretyzować plan.

:calus: gorący prawie wiosenny.
The world got even darker it was possible [*]
Gambara

Post autor: Gambara »

Ja też Wam wszystkim dziękuję, udało nam się bez żadnych wątpliwości i możemy być z siebie dumni i usatysfakcjonowani ;-) . to była do tej pory nasza najlepsza impreza i udowodniliśmy, tak jak Kama mówi, że nie ma rzeczy niemożliwych, wystarczy tylko chcieć, a wszystko może stać się rzeczywistością. Bo kto by pomyślał jak pierwszy raz się spotkamy, że zajdziemy tak daleko i zrobimy tak wyjątkowe rzeczy. Oczywiście wszystko dzięki Michaelowi, bez niego to wszystko nie byłoby możliwe; dzięki naszej intensywnej pracy, w tym przede wszystkim godzinom treningu i nade wszystko dzięki szczególnej rodzinnej atmosferze, którą udało nam się wspólnie stworzyć. Dziękuję wszystkim z osobna, każdy z Nas jest integralną częścią grupy i niepowtarzalną indywidualnością. W końcu jesteśmy Rodziną ;-) . Czekam z niecierpliwością na dalsze przedsięwzięcia, na pewno za cokolwiek się nie zabierzemy to damy sobie radę ;-) :calus:
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Wszyscy już coś naskrobali, więc i mnie nie wypada milczeć ;-)

Zacznę od tego, że tamta noc była dla mnie pełna niezapomnianych wrażeń. Było tak cudownie, że ciężko jest mi to ubrać w słowa- nie są one w stanie wyrazić tego, co czułam. Na początku był niepkój i mały stresik- czy na pewno wszystko się uda... Pierwsze takty Man In The Mirror i już wiedziałam, że będzie dobrze (mimo niewielkich problemów technicznych, jeśli można tak to nazwać...) ;-) Smooth Criminal i już do konca daliśmy z siebie najwiecej, ile tylko mogliśmy. I mimo, iż nie było doskonale technicznie- w końcu nie jesteśmy tancerzami- to włożyliśmy w to całe swoje serca- a więcej już nie można ;-) Same przygotowania do imprezy dawały nam taką dziką satysfakcję i powera, że chyba nikt z nas nie byłby w stanie osiąść na laurach ;-)

Niech wszyscy nadstawiają uszu... A niedługo okaże się, że znowu będziemy mogli spotkać się w niezapomnianej atmosferze, stworzonej dzięki fenomenalnej twórczości Michaela Jacksona!!

To wszystko dla Majka, który obudził w nas tak niewyobrażalnie wielką pasję, i dzięki któremu się poznaliśmy i pokochaliśmy!!

Zapewne już o tym wiecie, gdyż nie raz Wam o tym mówiłam, ale
BARDZO WAS KOCHAM I DALIŚCIE MI NIEWYOBRAŻALNIE DUŻO SZCZĘŚCIA W TAK KRÓTKIM CZASIE. JESTEŚCIE NIESAMOWICI I MOŻEMY NA PRAWDĘ WSZYSTKO, MUSIMY TYLKO CHCIEĆ!! CZEKA NAS JESZCZE WIELE CUDOWNYCH WSPÓLNIE SPĘDZONYCH CHWIL, MUSIMY TYLKO WIERZYĆ W SIEBIE NAWZAJEM I TRZYMAĆ SIĘ RAZEM ,A NIC NIE STANIE NAM NA PRZESZKODZIE!!

Kończąc ten niezwykle krótki wywód ;-) , potwierdzam swoją obecność w środę ;-)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie moi kochani MJowicze :hug:

Ps: Dzięki wszystkim za miłe komentarze :calus:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Moi Kochani bardzo Wam dziękuję

Jak dobrze wiecie jesteśmy niesamowici niezastąpieni i niepowtarzalni. Po raz kolejny udowodniliśmy, że dla Nas nie ma rzeczy niemożliwych wszystko, co chcemy osiągniemy wspólnymi siłami, bo w rodzinie siła ;-) Wszystko, co mamy i do czego dążymy zawdzięczamy jednemu wspaniałemu człowiekowi Michaelowi :mj:

To była magiczna noc pokazaliśmy, że żeby dawać nie potrzebne są pieniądze. Pasja, zaangażowanie i determinacja w działaniu sprawiły, że ta impreza była wyjątkowa. ;-) Niestety nie obyło się bez małych problemów "technicznych" w końcu nie jesteśmy zawodowcami (na razie) nenene daliśmy z siebie wszystko włożyliśmy w to całe swoje serce i właśnie to jest to, to jest niesamowite to jest przyjaźń to jest rodzina to jest zaufanie TO jesteśmy MY a wszystko to dzięki sile Michaela, który sprawił, że uwierzyliśmy, że jeżeli tylko będziemy chcieli osiągniemy zamierzony cel

A dzięki temu, co robimy, co chcemy przekazać może, choć jedna osoba będzie szczęśliwsza

"Pamiętajcie, nieważne, ile razy przyjdzie wam wykonywać daną rzecz róbcie ją dotąd, dopóki nie zostanie dobrze zrobiona. Wierzcie w siebie, niezależnie od tego, ile negatywnej energii sprowadza was w dół. Odrzućcie ją i pamiętajcie będziecie tylko tym, kim chcecie być. A najważniejsze, po stokroć najważniejsze, to skromność. Może swojemu talentowi zawdzięczać będziecie siłę czy władzę nad ludźmi, ale nigdy nie dajcie się ponieść pysze ani dumie. To zguba ludzkości..."
- MICHAEL JACKSON

Dlatego też wystarczy tego leniuchowania czas zacząć przygotowania do następnej imprezy !!! Jak zwykle czas nam za szybko ucieka więc do roboty ;-) Z każdą imprezą mamy większe doświadczenie i szybko się uczymy i znów podnosimy sobie poprzeczkę

KOCHAM WAS ZA TO, ŻE JESTEŚCIE

Michael DZIĘKUJE CI

PS
Tomorrow I'll be there
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
k_asia

Post autor: k_asia »

Tancerz zgadzam się z tobą!! Super zatańczyłyście :mj:
ODPOWIEDZ