mmjjaacckkssoonn pisze:A mi się ten pomysł z plasterkami podoba przynajmniej śmiesznie będzie...
Ja tego nie rozumiem, to jakiś problem nie do przeskoczenia jest, żeby tutaj fotkę dać? Wstydzisz się? :>
Spoko, nie ma problemu, mogę dać, tylko co z resztą osób, które będą na spotkaniu, dlaczego oni się nie odzywają i nie dają swoich zdjęć?Z tego co widze to my tu w 4 piszemy, a wszystkich ma być chyba 12 jakoś tak...
mmjjaacckkssoonn pisze:Spoko, nie ma problemu, mogę dać, tylko co z resztą osób, które będą na spotkaniu, dlaczego oni się nie odzywają i nie dają swoich zdjęć?Z tego co widze to my tu w 4 piszemy, a wszystkich ma być chyba 12 jakoś tak...
Po pierwsze: propozycję dałam w nocy, więc może nie wszyscy jeszcze ją zobaczyli.
Po drugie: zasłaniasz się innymi :P
Po trzecie: tak to zwykle bywa, że pewne osoby się deklarują, a potem z tego nic nie wychodzi.
Coś mi się wydaję ,że za dużo to nas nie będzie w sobotę ...:/
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Niestety jest nas coraz mniej... mmjjaacckkssoonn + 1 osoba DirtyDiana1983
mjrink - (nie odpisuje na prywatne wiadomosci, ani nie odzywa sie w tym temacie, więc myśle ze mozemy go wykreslic) noras7
KLA12 - (tak samo się nie odzywa - zobaczymy czy sie pojawi...) RandiaMJ
Phoenix
Szkoda, że nie którzy nie dotrzymują słowa...
A tak sobie myśle, bo z tego co zauważyłam dużo osób jest chorych... Moze przełożyli byśmy spotkanie np na za tydzień? Wszyscy by wyzdrowieli i może więcej chętnych by było... Szczerze mówiąc, mi też w tą sobote nie zbyt pasuje, bo musiałabym jechać sama do Bydzi, bo moim koleżanką wypadły pokazy taneczne w Toruniu:/
Albo może w tą niedziele, ale chorzy chyba tak szybko nie wyzdrowieją Co sądzicie?
mmjjaacckkssoonn pisze:Szczerze mówiąc, mi też w tą sobote nie zbyt pasuje, bo musiałabym jechać sama do Bydzi, bo moim koleżanką wypadły pokazy taneczne w Toruniu:/
Nie masz się czego bać, możesz przyjeżdżać sama :D Może wygląda na to, że jestem zołzą, ale to nie jest prawda :P
W każdym bądź razie, DirtyDiana1983 i ja tam będziemy, czy z resztą, czy bez, ale będziemy :P
Phoenix pisze:W każdym bądź razie, DirtyDiana1983 i ja tam będziemy, czy z resztą, czy bez, ale będziemy
Dokładnie ;) , Phoenix nie jesteś zołzą :*
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
PhoenixNie uważam że jesteś zołzą...
Sama Tyle czasu w autokarze... Proszę dzisiaj wszystkich znajomych, żeby ktokolwiek pojechał ze mną, ale jak na razie bez skutku... Dlatego, raczej to spotkanie odbędzie się beze mnie Mam nadzieję, że może w przyszłym tyg, też w sobote się spotkamy, myślę że byłoby więcej osób...Ale jak na razie to zostało mi tylko
RandiaMJ pisze:hm..to moze faktycznie przełożymy to na za tydzień? to może nas się więcej zbierze Bo koniecznie musimy sie spotkać przed 26
Róbcie, co uważacie, DD1983 i ja tam będziemy. Za tydzień co innego będę robiła. Więc jeśli o mnie chodzi, to jutro, albo impreza dopiero (o ile towarzystwo tam się wybiera).
RandiaMJtak, tak, tak! Jestem za spotkaniem za tydzień na 1000000% będę PhoenixA dlaczego nie mogłabyś się spotkać za tydzień (w sobote czy niedziele, jak wam by pasowało)...
Moi Drodzy ,o naszym spotkaniu było wiadomo już dosyć dawno...Ja zarezerwowałam sobie tę sobotę na spotkanie z Wami ,a tu widzę rozczarowanie :/ No cóż ,ja będę dzisiaj z Phoenix ,na przyszły tydzień mam już inne plany...