Fani z Gdańska - jest ktoś? :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Tessia

Post autor: Tessia »

Mi pasuje sobota ^^ Piątek niestety nie bo muszę być na chórze :/ nowe piosenki etc...
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

no wiec ta sobota :) w gdyni to juz ustaliliśmy teraz pytanie każdemu pasuje skwer i o jakich godzinach możecie się spotkać??? mi na dzień dzisiejszy pasuje cały dzień
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Tessia

Mi też cały dzień ale że lubię długo spać to gdzieś tak od 12-13 wzwyż jestem dostępna xD A ktoś wie jaka pogoda będzie w sobotę? Bo jak ma padać czy coś to beznadzieja by była...
klawisz98

Post autor: klawisz98 »

Sprawdzę pogodę ^^

Ja mógłbym spotkac się od 14-15 wzwyż ^.^

A Skwer dobre miejsce. chwilke posiedzimy i przeniesiemy się do jakiegoś baru czy cuś :happy:

Przypominam o wzięciu paru drobnych na co nieco ;-)
Obrazek Wchodzic na Zoo! Zwiedzajcie ! xD
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Nareszcie się coś dzieje - EUREKA ! Jest nas tak mało w tym Trójmieście, że oszaleć można. Jak patrzę np. na Łódź, Warszawę czy Poznań to zazdrość mnie bierze, że tylu tam fanów a nas garstka. Ale przede wszystkim liczy się jakość a nie ilość.
To jak dużo nas jest, dokładnie w którym miejscu na Skwerze planujecie się spotkać i na którą godzinę? Bo widzę, że są tu zamieszczone jakieś propozycje ale w sumie nie są to takie 100% konkrety. Jeżeli będe w stanie, to postaram się do Was dołączyć :)
Nala

Post autor: Nala »

no ja dołączę do was oczywiście!!!! :mj:
I Will Always Love You MJ!!!!
Awatar użytkownika
Bi-chan

jestem za 14 :) kto sie pisze w tą sobote oczywiście ??
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Nala i ja jesteśmy zdecydowane i będziemy. Mam nadzieję, że prócz Bi-chan ktoś się zjawi ?!?!?! Są jakieś plany co będziemy robić czy raczej spontan wchodzi w grę ?:)
Tessia

Ja bym proponowała spotkać się pod tą fontanną niedaleko kina ^^ A 14 jak najbardziej pasuje ;]
Awatar użytkownika
Bi-chan

mam mały problem nie wiem czy jutro uda mi się być, bardzo się postaram do was dołączyć na czas a jeśli misię nie uda to przepraszam bardzo :( i na następnym spotkaniu na pewno będę
klawisz98

TRÓJMIASTO - WY LENIWE [CENZURA] ; D

Czesc. Apeluję do fanów z Trójmiasta i okolic.

Otóz sprawa jest prosta. We większosci wiekszych miast są co tydzień organizowane zloty, spotkania, próby, rocznice .... A Trójmiasto siedzi i nic nie robi. Pokażmy ze tez potrafimy. Przykładowo niby temat dla wszyskich, a w tym temacie tylko Kraków się udziela ( w większosci) http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 082#224082

Chodzi głównie o uczczenie rocznicy smiercia Idola - 25.06.2010r.
Wszystkie pomysły mile widziane i nie krepowac sie. Radze przeczytac cały ten temat http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 082#224082 - tak, zajmie trochę czasu, ale to dla dobra ; ] .

Podoba mi się bardzo pomysł z maratonem w multikinach. Propozycje filmów i sprawy organizacyjne skladac tutaj w tym temacie. Czy móglby zajac sie tym ktos starczy? 12 letnie dziecko nie podola sprawom organizacyjnym.

Jeszcze cos chcialem napisac, ale zapomnialem XD
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

;) czyli jednak sobotnie spotkanie nie doszło do skutku ?
:surrender:
` You're just another part of me [...]

Obrazek
klawisz98

Nie doszło, mi rodzice nie pozwolili ... ; /

Raspberry polecam wyżej wymieniony temat do przeczytania. ; ]
Awatar użytkownika
Bi-chan

Sorki ja się strułam nie mogłam dojechać , jeszcze się słabo czuje :( ale na następne się pisze kiedy moze byc ???
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

czytałam , czytałam .. hmm i jak myślicie ? .. wiecie ja tam zawsze mogę się dopasować ,akurat w sobotę nie zdecydowałam się na spotkanie ponieważ , były tylko wstępne plany , później nikt już nic nie pisał , to pomyślałam , że nie będę się tłukła pociągiem dość spory kawał ..
Z tego wynika , że na spotkanie umawiamy się już od ubiegłego roku i jakoś nam to nie wychodzi .. a szkoda .
Prędzej udzielało się jeszcze pare osób w tym temacie , ale nie wiem czemu się już nie odzywają.
Trzeba zacząć myśleć o organizacji jakiegoś poważniejszego spotkania..
A więc musimy zacząć działać , żeby coś na rocznicę zorganizować , wiadomo , że zawsze pare osób zarzekających się obecnością na zlocie ,nie będzie.. no cóż , siła wyższa .
Pozdrawiam , Rasp . ;-)
:mj:
` You're just another part of me [...]

Obrazek
ODPOWIEDZ