Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę na więcej muzy związanej z tegorocznymi Grammy to można ściągnąć z torrentów "The Grammy Nominations Concert" (taka sama jakość jak te 2 pliki z gali po ok 700mb z tym, że ten trwa 44 min i zajmuje 350 mb). Jest tam m.in. wykonanie Lady In My Life przez Maxwella o czym zresztą pisała wcześniej editt w wątku "piosenki w hołdzie Michaelowi"
Justine pisze:Diana Ross & Michael Jackson Interview Regis Philbin 1981
W drodze na Academy Awards 1981 Red Carpet :)
ehh to były czasy ,
kurcze szkoda ,że nie można cofnąć czasu
świetny materiał ,
pamiętam ,że już jakiś czas temu spotkałam się z nim na You Tube,
Dziękujemy Justine
Super !
Całkiem dobra kopia , Justine
biorąc pod uwagę czas,
to już prawie 30 minęło
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Justine bardzo dziękuję. czy nie lepiej założyć swój temat niż co chwila tworzyć nowe wątki? ps. wrzuć te kawałki materiałów do mojego tematu jeśli możesz
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Nie ma za co. Wiesz az tak duzej kolekcji to nie mam by tworzyć"MOJ" temat z multimediami.
Poza tym nie umialabym sie odnalezc w tym jak np ma Willy, jak ktos mu w temacie ciagle cos pisze ze szuka, badz czy ma.
Wolę wrzucic cos czego nie ma na forum bądz jest i już wygasło.
Co do plików w twoim temacie to wlasnie wgrywa się. Reszte wrzuce moze jutro.
Echo 2010 - The German Music Awards zostały rozdane 4 marca w Berlinie.
Michaelowi Jacksonowi został złożony hołd za pomocą wspomnień i ciepłych słów ze strony celebrytów, chórowi dziecięcemu, który zaśpiewał "Heal The World" oraz wystąpienia grupy tanecznej w choreografii i do muzyki MJ - Smooth Criminal.
Michael Jackson został też oficjalnie wpisany do Hall of Fame.
Prawdopodobnie głównym sprawcą takiej sytuacji jest przeciążone łącze. Aby sobie z tym poradzić, należy odświeżać stronę (przycisk F5), najlepiej zwalniając wszystkie aplikacje obciążające łącze internetowe.
Jeśli po kilku próbach nadal widoczna jest informacja plik chwilowo niedostępny, należy spróbować później, kiedy przeciążenie minie.
W niektórych przypadkach pomocne okazać się może ponowne uruchomienie komputera albo też reset routera.