No kochani dzis był atak na radia Słuchajcie Radia Eski 11.03,12.03.maja wspomniec o Nas nie obiecała mi pani zadnej rewelacji ,ale zawsze cos no a Złote Przeboje to poprostu max,kobitki podkrecone szefa nie było wraca we wtorek i Nasz plakat mu nakleja na jego drzwi .odchodzi z radia jedna kobieta wiec stwierdziły ze na Naszej imprezie zrobia jej impreze pozegnalna ,a w piatek w Gazecie Wyborczej w dodatku Co jest grane bedzie info imprezy tylko musze emaila puscic dzienikarce rozmawiałam dzisiaj z Nia osobiscie!!!Co moge wam jeszcze napisac????damy czadu buziaki
A co to jest ta sesja zdjęciowa???Jaka poprawa?? Co będziecie tam na Wałach robili??? Bo ja za bardzo nie wiem tak się tylko pytam z ciekawości.O kurde fajnie się zapowiada u was ta impreza.No racja Edyta dacie czadu.Pozdrawiam was
wpadłam dziś do na wasz wątek przypadkiem i w pierwszej kolejności muszę Wam serdecznie pogratulować - zapału, pomysłowości i tego co robicie :)Oglądałam filmik i jestem pod wrażeniem.
My też lecimy z naszym MJ Cracow dance team - ćwiczymy i występujemy tu i tam....Mam więc pytanie techniczne czy tańczyliście cały układ do Beat it ? czy tylko elmenty z refrenu ? Pytam bo my też przygotowujemy Beat it tylko że chcemy zatańczyć do całej pisoenki i prócz kroków na refrenie będzie też cała reszta, czyli trochę gry aktorskiej, trochę walki gangów na noże itp :)
Pozdrawiam i róbcie dalej to tak super jak robicie ! :)
I wogóle świetni jesteście :*
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Pokazy super wam sie udały. Cieszę się, że nareszcie poznałam Szczecińską ekipę. :D Bawiłam się rewelacyjnie, mam nadzieję do szybkiego, następnego spotkania.
Witam Was juz po wszystkim K_asia mysle ze wszystko sie udało?jest mi ciezko oceniac za innych!mi sie podobało i zabawa była zaj....!!ludzie na parkiecie szaleli do rana Olica a my sie wogole poznałysmy?bo troszke zalatana byłam heheheh sory jak moja przemowa była przerywana wina mikrofonu wspolne odspiewanie HTW to było cos.Dziekuje wam Wszystkim kochani jestesmy najlepsi Drill i reszta brak słow.Czekamy na filmiki buzka