SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

ObrazekNEWSYObrazek

No dobra bez jaj
wygląda na to, że Axl jednak zagra dla Polaków - 15 czerwca 2006 Guns N' Roses na stadionie Legii
Można już rezerwować bilety http://www.odyssey.pl/index1.html

Jak to dobrze, że zachowałam swój bilet z VR, zamienię go na bilet na koncert GN'R. Axl za Slasha oł my fuckin' god! W życiu bym na to jeszcze godzinę temu nie wpadła.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Koncertem The Rolling Stones nawet się nie zdziwiłem.

Ale Gunsów... ? Jestem w szoku. :]
thewiz

Post autor: thewiz »

Rezerwuje bilety. Gunsi!? Jesli ten koncert dojdzie do skutku...... Ja bede nawet wtedy w Polsce.... do tego bedzie to ostatni dzien mojej sesji... czy ja do cholery snie????

Nie, nie moge wyjsc z podziwu i wrazenia. Moj sceptycyzm mowi mi ,ze ten koncert nie dojdzie do skutku. Moja naiwnosc kaze mi sie juz teraz cieszyc.

Po prostu o w mordke :-o :-o :-o
jola

Post autor: jola »

Wciąż nie wierzę, że wystąpią, no ale oczywiście też bedę czekać na ten dzień. Cholera się wkurzam, bo nie będę prawdopodobnie mogła jechać. Być może to pierwszy i ostatni raz jak Axl zaśpiewa w Polsce a japo prostu nie mogę jechać :beksa: :rocky: Jestem zrospaczona. Chyba wszyscy tam będziecie prócz mnie. Zabierzcie mnie do rajskiego miasta..
Awatar użytkownika
SUNrise

jola pisze:bo nie będę prawdopodobnie mogła jechać.
to żeś mnie zdołowała. no weź się nie wygłupiaj, dlaczego nie będziesz mogła jechać :smutek: - przecież tu chodzi o AXLa :party:. Ja już planowałam dla niego do tej całej Austrii na festival jechać.

Aktualny spis koncertów GN'R na rok 2006 wygląda następująco:

* Festival Rock In Rio - Lisbona, Portugalia
27 Maj 2006 (Gunsi główną gwiazdą drugiego dnia festivalu)

* Festival Gods of Metal 2006 - Włochy
3/4 Czerwca

* RDS Arena, Dublin, Irlandia
9 czerwca

* Download Festival - Donnington Park, UK
10/11 Czerwca

* Warszawa - Stadion Legii, Polska
15 czerwca
(to w nagrodę dla polskich fanów za miłość, wierność i wytrwałość :D)
Obrazek

* Nova Rock Festival -Pannonia Fields II, Nikelsdorf, Austria
17 Czerwca

A tak poza tym, to jestem w złym stanie, bo nie wiem kiedy te cholerne bilety będą w sprzedaży. Nie rezerwuję, bo chcę zamienić bilet VR na GN'R (jeszcze chyba mogę, mam nadzieję) - więc nie kupuję jako takiego biletu. Tylko co będzie jak wszyscy zarezerwują i jak już ruszy sprzedaż to się okaże, że dla mnie biletów zabrakło?! To by dopiero było. SUNrise nie pojechała na Gunsów, bo biletu dla niej zabrakło.... To kurde w ogóle nie jest śmieszne :wariat:
ObrazekObrazek
jola

to żeś mnie zdołowała. no weź się nie wygłupiaj, dlaczego nie będziesz mogła jechać :smutek: - przecież tu chodzi o AXLa :party:.
Przepraszam, ale nie chce się tłumaczyć :nerwy: i tak już mi smutno. Myślisz, że jest mi z tym gut? Już nawet myślałam sobie ostatnio co bym ubrała na ten koncert. 15 czerwca tego roku, wieczorem, chyba surdeczko mi pęknie. ALE wiem też, że opowiesz o wszystkim w takich szczegółach, że po prostu ach. A ja i tak oczywiście będę miała mnóstwo pytań :knuje:
Awatar użytkownika
SUNrise

jola pisze:Myślisz, że jest mi z tym gut?
wiem, że nie :hug:
ALE wiem też, że opowiesz o wszystkim w takich szczegółach
opowiem, tylko nie wiem kiedy :smutek: Ja zaraz po tym koncercie 16/17 czerwca wyjeżdżam z Polski na co najmniej parę miesięcy, raczej nie liczę na to, że będę przez ten czas bywać na jakichkolwiek forach :l
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Obrazek
Awatar użytkownika
SUNrise

z cgm'u: "Chinese Democracy", album, który ukazać się w tym roku.

Kali jeść, cóż za to kochamy polskie portale. No a tak już poważniej to Axl faktycznie był na urodzinach u tego gościa (są nawet fotki z tej imprezy)
ObrazekObrazek
co do zdjęcia nr 2, to Axl trzyma w łapce płytkę ChD, którą na imprezie prezentował.

Jayme Peyton serio powiedział, że Axl zdradził mu, że CHD będzie 3-płytowym albumem (no w końcu fanom po 13 latach czekania należy się duuuuużo nowej dobrej muzyki). Ja tylko nie jestem pewna czy te płyty wyjdą wszystkie na raz czy może w jakichś odstępach czasu, albo wszystkie na raz ale jako pojedyncze, tak jak było np. z "Use your Illusion". Poczekamy, zobaczymy. To, że niektóre piosenki klimatem będą zbliżone do Queen, najprawdopodobniej jest prawdą, bo wczoraj Brian May (gitarzysta Queenu) na swojej oficjalnej stronie napisał, że brał udział w nagrywaniu m.in. piosenki "Catcher in the rye" - która znajdzie się na CHD. Dodał też, że jest to wspaniała piosenka i że Axl is magic :-). Źródło: -> brian may.

Sprawa 2, odnośnie głosu Axla. Ja byłam zaniepokojona tym, że Axl głos stracił, bo na trasie 2001-2002 śpiewał tragicznie. Jednak wszystko wskazuje na to, że po chwilowych problemach z tamtego okresu znowu ma swój prawdziwy, dobrze znany Axlowy głos. Wszyscy którzy się wypowiadają ostatnio na ten temat potwierdzają to. Zresztą potwierdzają to również demówki które ostatnio do netu wyciekły. Axl odzyskał swoją skalę głosu od bardzo niskiego po wysoki i potrafi śpiewać w niesamowity sposób. Za 3 miesiące kto będzie chciał to się przekona o tym sam na własne oczy i uszy :]
A skoro zaczęliśmy od Jayme Peyton, to jeszcze jego wypowiedź na temat głosu Axla, w oryginale "He still has the 'Axl voice'," says Jayme, who recalls the 1991 Guns n' Roses album "Use Your Illusion I" as the first CD he ever purchased. "He was in the bus singing along. I couldn't believe it was still Axl's voice, all these years later."
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

SUNrise pisze:Ja zaraz po tym koncercie 16/17 czerwca wyjeżdżam z Polski na co najmniej parę miesięcy, raczej nie liczę na to, że będę przez ten czas bywać na jakichkolwiek forach :l
A gdiz to sie wybierasz kurczaczku?
Znowu o Indii?

A tak poza tematem, to mam teraz nowy numer, kiedys Ci dzynka puscilam, ale nie wiem czy wiesz ze to bylam ja, b nie pamietam czy Ci dawalam.

W kazdym razie dzynkam dokladnie teraz. I ten francuski numer to jestem ja :party:
Ale polski tez aktualny, choc troche mniej na nim jetsem ;)
jola

MJowitek pisze: A gdiz to sie wybierasz kurczaczku?
Znowu o Indii?
Hm, kurczaczku..mnie też ktoś tak nazywa..ach :party: :wariat:
Awatar użytkownika
SUNrise

MJowitek pisze:A gdiz to sie wybierasz kurczaczku?
do krainy wiecznego śniegu :]
I ten francuski numer to jestem ja :party:
a-ha :-) zapisałam.
jola pisze:Hm, kurczaczku..mnie też ktoś tak nazywa..ach :party: :wariat:
sweeeet :party:
ObrazekObrazek
jola

http://www.youtube.com/watch?v=gxtb4KWY ... axl%20rose
Widziałaś to Sunrise? bez komentarza :smiech:
Awatar użytkownika
SUNrise

:hahaha:

Właśnie minutę temu oglądałam nowe fotki Ville Valo z H.I.M.'u zrobione 26 lutego w jakimś klubie w Kalifornii, gdzie Ville był na spotkaniu z fanami. I wiecie co wypatrzyłam :diabel: Ten gość (niżej na zdjęciu) co siedzi powiedzmy pierwszy od prawej, ma na sobie kurtkę z Guns N' Roses (z krzyżem z AFD)! Też chcę taką!

Obrazek

A tutaj jeszcze zbliżenie na Ville'go (sasa :P), bo na pierwszym zdjęciu to go tak średnio widać.
Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

SUNrise pisze:Tylko co będzie jak wszyscy zarezerwują i jak już ruszy sprzedaż to się okaże, że dla mnie biletów zabrakło?! To by dopiero było. SUNrise nie pojechała na Gunsów, bo biletu dla niej zabrakło....
Spokojnie, biletów po 330 zł w sektorze VIP na pewno nie zabraknie nawet dla tych, którzy zrobią rezerwację za przysłowiowe pięć dwunasta.

SUNrise pisze:
MJowitek pisze:A gdiz to sie wybierasz kurczaczku?
do krainy wiecznego śniegu :]
Stęskniłaś się za zimą :hahaha:
Obrazek
ODPOWIEDZ