Sorki, ale zapytam. Umówione jesteście na 13? Bo już się pogubiłam. Dla mnie ten dzień niestety odpada. Już pisałam wcześniej o tym, ale każdy inny jest ok.
dirty_diana82 pisze:Sorki, ale zapytam. Umówione jesteście na 13? Bo już się pogubiłam. Dla mnie ten dzień niestety odpada. Już pisałam wcześniej o tym, ale każdy inny jest ok.
No tak na 13.03
Obawiam się nigdy nie wybierzemy terminu żeby każdemu pasowało ...
Kurczę jaka szkoda!!! No nic obejdę się smakiem... Jakby był inny termin kiedyś to się piszę. Będę obserwować ten wątek. Dobrej zabawy!!! Ale Wam zazdroszczę.... szok
Chciałam tylko poinformować wszystkich niezdecydowanych, że kino Malta dziala podobno tylko do końca marca:
info:
"Robert Dorna Szaanowni Panstwo...Drodzy Nasi Widzowie .... jestesmy poruszeni Waszym miłym gestem jaki spotkał nasz kino !!! przyznam, ze jako prowadzący Maltę od 15 lat jestem wzruszony !!! Niestety nasza gwiazdka zwana Kinem Malta Charlie & Marilyn wkrótce zgasnie na firnamencie kinowym Poznania ... staramy sie by odrodziła sie p...onownie ...chcemy przeniesc i ducha i ciało Kina Malta: Charlie & Marilyn w inne miejsce ...bedziemy wdzieczni za kazda pomoc ....wzruszony R.DZobacz więcej
"
Z dzisiejszego spotkania wynikło że raczej już w marcu się nie spotkamy na seansie.Po dzisiejszym spotkaniu okazało się że na datę 13 marca jest chętnych siedem osób co oznacza że byłoby to nieopłacalne.Padł natomiast pomysł spotkania 3 lub 10 kwietnia.Bardziej odległa data pozwoliłaby na zebranie większej ilości osób.No ale w związku z powyższym postem Basi ręce i nogi opadają mi do ziemi...
Kolega hubertous wspominał że ma jakieś chody w multikinie
Mamy dwa wyjścia:albo się sprężymy albo po prostu pies pogrzebany
"W zasadzie najważniejsze jest życie.A jak już jest życie,to najważniejsza jest wolność.A potem oddaje się życie za wolność."