Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

vkmaxx pisze:Robimy po imprezowe spotkanie? Obgadamy ScreaMJam, Bydgoszcz i dalsze plany...
TAK! :happy:
Byle nie w czwartek i w sobotę, bo już mam nieodwołalne plany.
Obrazek
Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

A czy osoby nie z imprezy też mogą się przyłączyć? :mj:
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

niespodzianka pisze:
vkmaxx pisze:Robimy po imprezowe spotkanie? Obgadamy ScreaMJam, Bydgoszcz i dalsze plany...
TAK! :happy:
Byle nie w czwartek i w sobotę, bo już mam nieodwołalne plany.
i Byle nie w piątek nenene !!! Na koncert ide :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Pasuje Wam niedziela około 16:00? Bo ja w tym tygodniu na 22:00 do pracy będę chodziła, więc późniejsze godziny mi nie bardzo odpowiadają. Zwłaszcza, że niektórzy lubią się spóźniać nenene
Obrazek
jam

Post autor: jam »

jest jakies spotkanie fanów mj w łodzi w najblizszym czasie
jestem wielkim fanem mj i tylko jedynym w mojej łodzi miałem podone dziecinstwo tylko ze ja zwiazane z filmem
Awatar użytkownika
niespodzianka

Dobra, rozumiem, że mój poprzedni post został olany :D Teraz czekam na propozycję spotkania się w tym tygodniu i wzięcie przy tym pod uwagę, że o 21:00 każdego dnia będę się musiała zwijać. A jeżeli mamy gadać o Bydgoszczy, to trzeba się streszczać.

Pozdro.
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Ojej, zawiało chłodem :nerwy:

Kto chętny na Bydgoszcz? Bo ja do tej pory wiem o trzech osobach (a dwie pozostałe powinny dostać w osiem liter - po 4 na łebka: :chlosta: ), z czego chyba żadna nie potrzebuje specjalnie spotkania organizacyjnego:P Aaaale oczywiście ja nie mam nic przeciwko, byle nie wt i czw, pozostałe opcje mi pasują:) I Maaaartuś, we no nie złość się :D

I jeszcze pozostaje nam kwestia Alicji, nie?;>

jam :smiech:
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Powinnam dostać w 4 litery? ! :nerwy: :nerwy: :nerwy:

Ja Wasz wyjazd popieram i szczęście na drogę Wam daję i wspieram i tulimy etc. :smiech: Ale jak powszechnie chyba jest wiadome ja muszę się wziąć za siebie, a w drugiej połowie maja dopiero wezmę się za Was znowu :knuje:

kocham wszytskie nadal i popieram Maczmorę
po-cichu pisze:cchyba żadna nie potrzebuje specjalnie spotkania organizacyjnego:P
czy my się znamy od wczoraj???

A nie odezwałam się Martuś dlatego, że tak jakby do Bydgoszczy nie jadę, i tak jakby proponowałaś niedziele, w którą tak jakby ja do Łodzi nie dojadę, chociażby po to, by popatrzeć wam głęboko w oczy ;-)

po-cichu pisze:I jeszcze pozostaje nam kwestia Alicji, nie?;>
czy my się znamy od wczoraj 2??? :smiech: zmówimy się kochane zmówimy! nawet ja się zmówię!

konferencja kiedyś zmówiona esemeskiem wcześniejszym i tyle
I nie smutać, nie marudać, nie zniechęcać się! (tak, wiem, że to trudne)

:mj:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Kobity moje kochane, akurat z Wami to problemu nie ma, bo się dogadałyśmy na gg, jak zwykle :P I już wiem, które jadą, a którym należy się lanie, jak Basia już wspomniała. Chodzi mi o resztę forumowiczów. Marcin coś wspominał, że trzeba zrobić spotkanie i m.in. obgadać wyjazd do Bydgoszczy. Czekam na propozycje.
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Czy ktoś mi może powiedzieć, jaki układ będzie ćwiczony na kursie Tańczyć jak MJ w Łodzi 17go marca?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

Prawdopodobnie Thriller albo Smooth Criminal. Zapraszam i pozdrawiam
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Bardzo mi się podoba ten kurs tańca MJ.

Może to jest też pomysł na łódzkie MJowisko w sierpniu, żeby np pierwsze 60 minut spotkania to była taka lekcja w pigułce z MJ dance - każdy cos tam dla siebie wyniesie. No i oczywiście trener ten z Dance Zone! :mj:
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

bj
Niezły pomysł :)
-----------------------------
To ja może powrócę do propozycji spotkania, którą jakiś czas temu rzucił Marcin :) Co Wy na to?? Może byśmy się spotkali na piwku, gdzieś na mieście- ewentualnie kręgle jakieś?
Co Wy na to?
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Rozpiło się towarzycho :P Nie promujemy spożywania alkoholu! :D Mleko w kubek i impreza się kręci :D

Kręgle, tak, tak... jestem mistrzem kręgli, kilka osób może to potwierdzić:P A tak serio, to fakt, trzeba uczcić sprzątnięcie Yeti, hehe;D Tylko, żeby nie wyszło jak zawsze, że będziemy we cztery (no... może pięć;P). Sorry dziewczyny, ale ile można się kisić w tym sosie?! ;D
Siedzę sama w pracy i zaczyna mi powoli szajba bić :P
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

W sumie jakieś spotkanko by się przydało :) Ja większości nie widziałam od premiery TII więc już soro czasu...
bj pisze:Bardzo mi się podoba ten kurs tańca MJ.
No ja muszę na kurs powrócić, tylko jakoś wszystko mi ten powrót utrudnia...I dzień, i godzina, dojazd po wykładach, fakt, że w tym dniu mam jeszcze t.brzucha i jazz od rana....Ale dla MJ muszę się spiąć wreszcie glupija
bj pisze:No i oczywiście trener ten z Dance Zone!
O tak, Vanil jest <ok> :)
ODPOWIEDZ