Poszukiwani fani z Bydgoszczy
- DirtyDiana1983
- mmjjaacckkssoonn
- DirtyDiana1983
- mmjjaacckkssoonn
- DirtyDiana1983
- mmjjaacckkssoonn
- DirtyDiana1983
- DirtyDiana1983
No ludzie, chyba na zimnie nie macie zamiaru czekać?
Focus duży i ciepły, a oni będą na zimnichu czekać... O losie
Zastanawia mnie też to, gdzie wy chcecie w tym focusie usiąść, bo niby on duży, ale ewentualne lokale już nie za bardzo... Załadujemy się przy jakiś stolikach należących do jakiś fast foodów, czy jak? Może coś do wszamania by zamówić, żeby nie było, że blokujemy je?
To jakie moje luźne rozmyślania...
A te plasterki... Może tak bez ceregieli, hm? W końcu i tak mamy się widzieć, więc co wam zrobi różnicę, jak pokażecie tu linki do swoich fotek? Proszę się nie wstydzić, nie bawimy się w konkursy piękności czy fotka.pl. Chodzi o to, by nie było jaj z przyglądaniem się palcom.
A żeby was ośmielić, pierwsza daję linka: http://yfrog.com/j4fotkaj (włosy mam teraz czarne, ale to bez różnicy jest teraz)i liczę na to, że podejdziecie do tego troszeczkę poważniej :)

Zastanawia mnie też to, gdzie wy chcecie w tym focusie usiąść, bo niby on duży, ale ewentualne lokale już nie za bardzo... Załadujemy się przy jakiś stolikach należących do jakiś fast foodów, czy jak? Może coś do wszamania by zamówić, żeby nie było, że blokujemy je?

A te plasterki... Może tak bez ceregieli, hm? W końcu i tak mamy się widzieć, więc co wam zrobi różnicę, jak pokażecie tu linki do swoich fotek? Proszę się nie wstydzić, nie bawimy się w konkursy piękności czy fotka.pl. Chodzi o to, by nie było jaj z przyglądaniem się palcom.

- mmjjaacckkssoonn
- DirtyDiana1983
Wszystko mi jedno ,mogę nakleić plasterki ,jakoś nie uważam żeby to był powód do wstydu ;) Z Phoenix się znamy ,więc jak by co będziemy szukały reszty :D Miejsce do pogadania wybierzemy na miejscu ,to chyba najmniejszy problem ;P

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
- DirtyDiana1983