huhuuuuu
huhuuuuu
hej...
nazywam sie marlena i mam 25 lat.jestem samotnie wychowujaca matka szczescioletniego chlopca.
od 13 roku zycia mieszkam w niemczech.jestem szalona i zozmaszona i mam pelno marzen ktore probuje sobie nieraz spelniac...
zapisalam sie do tego forum,bo do jednego mojego malego marzenia,potrzebuje pomocy od moich rodakow i bede bardzo szczesliwa jezeli ja tu znajde ;))))))
pozdrawiam cieplutko i zycze wszystkim milego weekendu....
nazywam sie marlena i mam 25 lat.jestem samotnie wychowujaca matka szczescioletniego chlopca.
od 13 roku zycia mieszkam w niemczech.jestem szalona i zozmaszona i mam pelno marzen ktore probuje sobie nieraz spelniac...
zapisalam sie do tego forum,bo do jednego mojego malego marzenia,potrzebuje pomocy od moich rodakow i bede bardzo szczesliwa jezeli ja tu znajde ;))))))
pozdrawiam cieplutko i zycze wszystkim milego weekendu....
Ostatnio zmieniony sob, 06 mar 2010, 10:58 przez marlena26, łącznie zmieniany 1 raz.
- natalia0509
Witamy Cię Marlena w naszym gronie

Widzę, że mogłabyś się z nami czymś podzielić - SUPER GIFAMI

Widzę, że mogłabyś się z nami czymś podzielić - SUPER GIFAMI

Ostatnio zmieniony sob, 06 mar 2010, 12:21 przez kizia100, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
dzekuje za przywitanieeeska pisze:Witamy Marlenko:)
Piękne imię, moja stryjeczna siostra je nosi:)

a ja musze przyznac ze moje imie mi sie bardzo niepodobalo,juz przez cale moje zycie,ale jakies 2 lata temu pewna pani powiedziala mi co ono znaczy.
marlena -jest to skrot od maryji-magdaleny,...a greckie znaczenie to "przez boga kochana"...