Jak wy traktujecie szkołę??
Jest dla was na pierwszym miejscu? czy raczej ją zlewacie?
Część z was już napewno zakończyła swoją edukacje - w takim razie możecie się podzielić swoimi wspomnieniami

Miłej dyskusji

ja odwrotnie. Podstawowka i liceum zdecydowanie na plus, a gimnazjum...szkoda gadac jedna wielka masakra. moze dlatego ze w gimnazjum mialam fatalną klase i stad niechec do chodzenia do szkoly.A-g-A pisze:Bardzo, ale to bardzo dobrze wspominam gimnazjum
no wiesz co. ja mam jutro uczelnie od 7.00 do 17.00 wiec naprawde chetnie sie zamienie;pBeti_90 pisze:okussa napisał:
nawet mature moglabym napisac. od zaraz. juz.teraz.
;p
Ja chętnie sie nią podziele, a nawet oddam ;P ;D
Mam wrażenie, że u mnie większość nauczycieli minęła się z powołaniem. Może i są mądrzy w swoim fachu i naprawdę mają pojęcie o tym czego uczą, ale właśnie...oni nie uczą, a jak uczą to tak kiepsko trochę z tym uczeniem. Nauczyciel musi umieć przekazać jakieś informacje, musi mieć kontakt z uczniem etc. Na palcach jednej ręki można policzyć u mnie w gimnazjum nauczycieli, którzy naprawdę 'sa na swoim miejscu'.Man in the mirror pisze:zawsze wtrafi się nauczyciel ,który minął się z powołaniem.
Heh nie spodziewałem się tego po dziewczynie ;D. Ja mam obecnie gorzej z zachowaniem niż ocenami, te jakoś ujdą. Z zachowaniem o tyle mi się udaje że kumple i koleżanki mnie kryją i zawsze wychodzę na dobre :DDirtyDiana13 pisze:U mnie szkoła nie jest za bardzo lubiana..
Czasem lubię chodzić do szkoły ale tylko czasem..
Moja klasa jest bardzo zarozumiała, w większości dominują nią przemądrzałe samce.. i wypindrzone koleżanki. Nie zwracam na nich uwagi i trzymam się raczej z tą wg. nich gorszą stroną klasy, która wcale nie jest taka złaNiektóre dziewczyny wiedząc że jestem słabsza pomagają mi w nauce
![]()
Jeśli chodzi o moje stopnie hmm.. Wiedząc że większość nastolatków z tego forum ma raczej dobre lub wzorowe stopnie, aż wstyd mi się przyznać że ja wcale nie jestem w tej grupie. W tamte wakacje pisałam komisa, tzn. taki test żeby zdać do następnej klasy z fizyki.
Teraz na półrocze pani od chemii postawiła mi jedynkę.. Ale jako że jestem bardzo miła dla nauczycieli dostałam kartkę z tematami które muszę zaliczyć u pani do 29 marcaTrzymajcie za mnie kciuki, błagam
Zachowanie mam dobre.