Kama mam wielką prośbę – daj proszę info tutaj, co i jak z najbliższymi próbami. Z góry dziękuję.
Ja bym to zrobiła ale żyje w ciągłym chaosie ostatnio i nie chcę niczego poplątać a Ty masz wszystko na bieżąco
I jak tam akcja plakaty???
A ja dziś poczułam wiosnę, cudowne uczucie… :)
Pozdrawiam
Olika no a jak myslisz po co Na, proby mysle ze bedziesz 12.03 w Club 77 i zobaczysz Nasze układy taneczne inspirowane przez MJ Pozdrawiam Wszystkich i juz........nie moge doczekac sie prob w 77 i Naszej imprezy 12.03 dlaczego tak długo jeszcze buziole
Hej wszyscy to znowu ja.Słuchajcie nie dam rady do was na imprę przyjechać mam do was za daleko.Zrobiłabym naprawdę wszystko żeby z wami być,tańczyć,trenować z wami.Michael był naprawdę utalentowanym tancerzem.Ale odległość mi przeszkadza.Mam nadzieję że zrozumiecie mnie.Pozdrawiam was wszystkich.Mam nadzieję że przy następnej imprezie się spotkamy i kupie od was te koszulki.
K_asia spoko napewno kiedys wkoncu sie spotkamy i pogadamy jak nie dzis ani jutro to napewno kiedys koszulki to kazdy jak chce zbieramy pieniadze i robimy projekt jest wiec spoko.Juz Kama lata w koszulce po tancach Olika no my w grupie tez mamy jedna tancerke Roxi miejmy nadzieje ze kiedys do Nas dołoczysz i jak cos to napewno poznamy sie w Club 77 i porozmawiamy No chyba ze Nas nie poznasz? Pozrawiam buzka
jutro tj. 04.03.10 AKCJA PLAKATY
od godz. 18:00 do około 20:00 po akcji zapraszam na poprawkę sesji zdjęciowej na Zamek i na Wały
proszę zabrać ze sobą:
- ciepłe ubranie
- taśmę, nożyczki, pinezki
- nakolanniki na głowę
- kapelusz
- dobry humor piątek tj. 05.03.10 PRÓBA NA SALI
od godz. 16:00 do 19:00 po próbie około 19:30 zapraszam na poprawkę poprawki sesji zdjęciowej na Zamek i na Wały
proszę zabrać ze sobą:
- ciuszki na salę
- buty na zmianę
- ciepłe ubranie
- nakolanniki na głowę
- kapelusz
- dobry humor
sobota 06.03.10 UNIWEREK
od 11:00 do 12:00
proszę zabrać ze sobą:
- Smootha
- dobry humor
zbiórka o 10:00 pod Ornamentem środa tj. 10.03.10 PRÓBA GENERALNA W CLUBIE 77:dance::dance:
proszę zabrać ze sobą:
- ciuszki na salę
- buty na zmianę
piątek tj. 12.03.10 MOONWALK NIGHT
chyba nie muszę pisać THIS IS IT
ZAPRASZAM SERDECZNIE
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...