Dzień dobry!
Zastanawiam się od czego zacząć. Przede wszystkim
dziękuję:
-
Wszystkim, którzy przybyli za wspólną świetną zabawę.
- Marcinowi, bez którego impreza w ogóle by się nie odbyła. Gratuluję też występów i przygotowanych filmów!
- Tym, którym chciało się przyjechać z daleka do Łodzi.
- Adze za zrobienie z nas VIPów :D Za pełnienie funkcji fotografa, mimo niesprzyjających warunków w postaci dymu. No i ten strój... ;>
- Lenie za przytulanie, gdy na ekranie pojawił się thrillerowy pająk... i nie tylko :) I za jej czarne loczki! <3
- A w ogóle to moim Mrówkom dziękuję za wsparcie na BJ z Motown :D I na Thrillerze :P One wiedzą, jak to na mnie działa ;D
- Jeśli o kimś zapomniałam, to tylko z powodu niewyspania ;p
L.O.V.E.
O kiepskich sprawach też można napisać. Jedyną klęską było zachowanie pracowników klubu.
DJ robił z muzyką, co chciał, nie trzymając się wskazówek, które dostał. Powtarzał utwory - ja naprawdę kocham Billie Jean
najbardziej na świecie, ale 6 razy to JEST przegięcie. W pewnym momencie próbował remixować kawałki, a kiedy zwróciłam mu uwagę, tylko zrobił głupią minę.
Nie to jednak było najgorsze, bo nagle komuś zaczęło przeszkadzać, że mało kupujemy w barze i postanowił skończyć imprezę dużo wcześniej. Kierownik Yeti jest *cenzura*... człowiekiem, z którym najwyraźniej nie da się dogadać.
Mimo tego, iż nie wszystko poszło po naszej myśli, to wybawiłam się nieziemsko :) Następna impreza? ;) Byle nie w Yeti, bo tam już moja noga nie postanie ;p
Jedna prośba do Marcina - wrzuć na YT swoją wersję Smooth Criminal i Thrillera (zabiję za tego pająka!), bo są genialne i świat musi je zobaczyć :D Aha, no i ten... y... poproszę o wysłanie mi Come Together
kubawalter pisze:Ludzie czy możecie mi pomóc...bo już nie wyrabiam Poddaję się Marcin...jak sie nazywał taki fajny Funkowy kawałek Michaela...który Dj Puscił na początku imprezy....znaczy jeszcze przed rozpoczęciem??? Obskoczyłem całą wrzute ale nic z tego Smutny
Pewnie The Jacksons - Lovely One. Nie doczekałam się tego w trakcie imprezy, a wiem, że wcześniej leciało.