W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich :* Mam na imię Ania i mam 15 lat. Mieszkam około 25 km od Krakowa.
Michaela pokochałam tydzień przed śmiercią. trafiłam na jakieś informacje dotyczące koncertów i pierwsze co zrobiłam to przesłuchałam Will You Be There. mam do tej piosenki wielki sentyment... Tak się zaczęło.
Oprócz Michaela słucham Green Day i Nirvanę.
Bardzo się cieszę że jednak założyłam tutaj konto Mam wielką nadzieję, że będzie nam tu razem miło :)
Dirty_Girl pisze:Michaela pokochałam tydzień przed śmiercią.
O... :) (zabrakło mi słów xd coś miałam powiedzieć... oj tam ;p)
Jakie są Twoje zainteresowania?
Miłej zabawy :)
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Mieszkam 70 km od Krakowa od strony Nowego Sącza Bardzo się cieszę że dołączyła tutaj kolejna osoba z tych okolic Piosenka "Will You Be There" jest jedną z tych, które najbardziej mnie wzruszają... Witam Cię Aniu serdecznie, życzę miłego pobytu na forum