Spotkania fanów w Łodzi
- kubawalter
- kubawalter
- niespodzianka
Dominika, ja tu potwierdzam wersję Agnieszki ;)Dangerous_Dominika pisze:Przesadzasz, moze nie większość, ale kilka takich było :)Elen pisze:Nie ma się co śmiać, większość spotkań, które odbyłyśmy z dziewczynami kończyła się właśnie o 9-10 rano
No! Luiza niezawodna, jak zawsze :)crescendo pisze:Tak więc. Przedstawicielstwo stolicy też się znajdzie :P
Grunt, żebyś na imprezę zdążyła ;p Dobrze, że ja dostałam urlop, bo inaczej dołączyłabym do Was dopiero rano na sprzątanie :Dioreta pisze:P.S.: W ogóle to nie dostałam urlopu (no bo jak to pracownik może iść w ogóle na urlop), nie wiem, może mi się uda uciec z pracy wcześniej. Jeśli nie to niestety będę krótko przed rozpoczęciem.
A właśnie...
Siedzę sobie teraz w pracy i przeglądam prasę, która dojechała z drukarni i... dziennikarze z Expressu Ilustrowanego i Dziennika Łódzkiego dotrzymali obietnicy ;)
ScreaMJam jest na pierwszej pozycji w proponowanych imprezach kulturalnych w EI:
Klub Yeti (rynek Manufaktury) piątek, godz. 21. ScreaMJam przy muzyce Michaela Jacksona. Mile widziane osoby ubrane w stylu Króla Popu lub posiadające choćby element stroju nawiązujący do tematyki (np. kapelusz, pojedyncza biała rękawiczka), wstęp wolny.
DŁ podał maksymalnie krótką informację w dodatku "Kocham Łódź", ale i tak miło z ich strony:
Yeti Klub
Rynek Manufaktury, ul. Karskiego 5
ScreaMJam - wieczór z Michaelem Jacksonem, g. 21, WW

- Dangerous_Dominika
niespodzianka pisze:Dangerous_Dominika napisał:
Elen napisał:
Nie ma się co śmiać, większość spotkań, które odbyłyśmy z dziewczynami kończyła się właśnie o 9-10 rano
Przesadzasz, moze nie większość, ale kilka takich było :)
Dominika, ja tu potwierdzam wersję Agnieszki ;)
może akurat te całonocne z rankiem, bardziej zapamiętałaś :P
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- Dangerous_Dominika
- niespodzianka
- niespodzianka
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=9830
Jedziemy?
Niektóre łódzkie MJówki już rozważają tę opcję. Ja jestem chętna na 100%, tylko wolałabym, żeby nas więcej pojechało :D Musimy się raczej spieszyć, bo ktoś w tym wątku wspomniał, że miejsca się kończą, a dobrze by było po podróży mieć jakiś kąt do siedzenia (chociaż ogólnie preferuję parkiet ;)).
To jak, moi drodzy?
Jedziemy?
Niektóre łódzkie MJówki już rozważają tę opcję. Ja jestem chętna na 100%, tylko wolałabym, żeby nas więcej pojechało :D Musimy się raczej spieszyć, bo ktoś w tym wątku wspomniał, że miejsca się kończą, a dobrze by było po podróży mieć jakiś kąt do siedzenia (chociaż ogólnie preferuję parkiet ;)).
To jak, moi drodzy?

- DirtyDiana1983